Bureau massief Sheesham met zwart metalen U- poten besteld. Geschatte levertijd 2 tot 3 weken onder voorbehoud. Bureau kwam al met nog GEEN 2 weken, wat was dit een geweldige verrassing! Prima verpa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hadden deze week een afspraak met zaakvoerder Jurgen om een set kookpotten en pannen aan te kopen. Na een bezoek aan de toonzaal blijkt dat het aanbod veel ruimer is dan wat de website prijsgeeft.... Zobacz więcej
Stoelen besteld maand gewacht geen nieuws . Zelf mail gestuurd zijn twee weken verlaat ... u raad het al 2 weken nadien geen stoelen of bericht ,weer gemaild maand verlaat . Van hun kant totaal geen n... Zobacz więcej
Wij hebben nu 6 jaar een houten buiten tafel gekocht. Altijd onderhouden zoals men zei, met javel en water. ( stond buiten) tafel is door deze nattigheid volledig aan het afbrokkelen. Deze was van €1... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Moderne Design meubelen & woonaccessoires met de laagste prijs garantie van Nederland & België!
Dane kontaktowe
Rollecate 3e, 7711GG, Nieuwleusen, Holandia
- 0529712072
- info@venturadesign.nl
- venturadesign.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooi meubel
Mooi meubel, precies zoals beschreven op de site
Vlotte levering
Geen opmerkingen
Heel tevreden klant
De zetel is perfect!
De zetel is perfect volgens verwachting. Levering was ook vlot en binnen de gecommuniceerde termijn. Zeer tevreden mee!
Salontafel
Ongezien en gevoeld een Salontafel besteld bij jullie vanaf de site en boven verwachting een super mooie tafel gekregen
Goed ingepakt
Zo blij mee dat we meteen een bijpassend tv meubel hebben besteld
In afwachting van dit meubelstuk geven we toch alvast een goede review
Super mooie salontafel omschrijving en…
Super mooie salontafel omschrijving en foto gaven een goede correcte indruk en ondanks de feestdagen binnen 1 week geleverd, ik was helemaal blij verrast
Topbedrijf
Hele mooie kistsalontafel voor een mooie prijs. Vlotte levering. Top
Voor de kerst 4 nieuwe stoelen binnen gekregen die twee weken eerder waren besteld. Twee ervan waren niet goed. Klantenservice ingelicht die vervolgens de twee stoelen hebben laten ophalen. Wacht nog op twee nieuwe stoelen, maar dat is begrijpelijk, de feestdagen zijn net achter de rug. Zeer tevreden over de aanpak van de klantenservice.
Mooie spullen, communicatie kan beter.
Een aantal meubelstukken gekocht die prachtig zijn en goed verpakt zijn binnen gekomen. Wel word er slecht gecommuniceerd wanneer er iets vertraagd geleverd gaat worden. Daar moet jezelf achteraan mailen. Dat is wel echt een groot minpunt.
Wijnrek
Ik heb een wijnrek chateau natuur besteld. Mooi afgewerkt. Netjes verpakt en tijdig geleverd.
Perfect
Zeer tevreden over dit bedrijf en klantenservice, ga hier zeker vaker wat bestellen. Mijn eettafel is snel geleverd zodat ik het voor de kerstdagen in huis had.
Ik bestel hier niet meer!
Geen communicatie wanneer dingen later geleverd worden. 1 bestelling in 4 apparte zendingen moeten ontvangen (meeste mensen werken gewoon) Spullen zien er op de site prachtig (gelakt) uit, in werkelijkheid is het zeer matig en ruw. Spullen zijn ook nogeens zeer slecht verpakt en zonder opvulmateriaal.
Very happy
Bought the couch of my dreams for a better price than an IKEA one. Quite happy with the quality, packing, design, comfort of the sofa bed and the delivery service.
Mooie kast, snel geleverd :-)
Ik moet toegeven dat ik sceptisch was door de wat minder goede reviews, maar ik ben echt super tevreden! Hele mooie kast besteld, binnen 3 weken geleverd. Kwaliteit is echt heel goed, degelijk hout en mooie afwerking. Ik ben heel tevreden :-)
Goede service, mooie salontafel besteld, de tafel was goed verpakt maar toch beschadigd, zeer waarschijnlijk fabrikage fout.goed opgelost door Ventura design!
Zijn erg blij met de tafel.
Een bureautje besteld.
Een bureautje besteld.
Ziet er mooi uit. Prima product en snelle service.
Uitermate tevreden!!
Mijn bestelling in goede orde…
Mijn bestelling in goede orde ontvangen. Mijn tafel was goed verpakt. Goede keuze van verpakking materiaal. Tafel is super mooi i zonder beschadigingen.
Ik heb vervolg bestelling gemaakt voor een andere tafel. Prima kwaliteit van hout .
Quality time dankzij Ventura DesignOnlangs heb ik een ronde tafel van…
Onlangs heb ik een ronde tafel van Sheesham hout gekocht , de tafel heb ik bij Ventura Design gekocht omdat er bij hun de laag hout veel dikker was dan bij de andere meubelzaken ik geniet nu dagelijks samen met mijn gezin aan de ronde tafel en het is niet weg te denken dat we deze zeer mooie tafel niet zouden hebben ik ben dan Ventura Design zeer dankbaar ervoor ook dat ze voor een zeer lage prijs en kwaliteit ons de vreugde hebben gebracht zodat we lekker kunnen zitten en ontbijten lunchen dineren , hapjes taarten etc kunnen benuttigen en quality time met de familie kunnen besteden
Ontevreden klant
Op 22 juli de zilveren salontafel "Leaf" besteld. Half augustus nog niets van Ventura gehoord. Ik besloot te bellen en kreeg de mededeling dat de tafel pas eind september geleverd zou worden. De 3e week september, omdat ik wederom niets van hun hoorde weer gebeld. De zeer vriendelijke dame gaf aan dat het pas eind oktober geleverd kon worden. Ik zei dat ik het vervelend vond dat ik niet automatisch in kennis hiervan werd gesteld. De dame gaf aan dat ze dit zou doorgeven. Vandaag half oktober weer niets gehoord dus ik weer contact opgenomen. En ja hoor weer een lulverhaal....in november kan de salontafel pas geleverd worden. Ik wordt hier zo boos om, ze moeten de leverancier achter hun kont aanzitten en zelf hun klanten niet aan het lijntje houden! Heb ik ook gezegd! Ik heb de tafel betaald, plus leveringskosten en nog steeds niets. Ik wil zeker compensatie destemeer omdat de tafel op de site nog steeds in de sale staat ( waardoor ik het ook had gekocht met de gedachten dat de levertijd dan ook niet zo lang zou zijn!!!!) Nou mooi mis dus.als je zelf geen contact zoekt zullen ze je ook niet in kennis stellen. Slechte service hoor! Mag hopen dat ik de tafel voor de kerst zal hebben. Nooit meer iets kopen daar.
Snel en conform afspraak.
Heb in 2 afzonderlijke bestellingen 1 sheesham salontafel en 2 bijzettafels bij Ventura Desgn gekocht.
Beide keren netjes binnen enkele weken conform afspraak thuis afgeleverd. Eén van de bijzettafeltjes is helaas wel een beetje krom, vandaar 4 i.p.v. 5 sterren.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.