Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bureau massief Sheesham met zwart metalen U- poten besteld. Geschatte levertijd 2 tot 3 weken onder voorbehoud. Bureau kwam al met nog GEEN 2 weken, wat was dit een geweldige verrassing! Prima verpa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hadden deze week een afspraak met zaakvoerder Jurgen om een set kookpotten en pannen aan te kopen. Na een bezoek aan de toonzaal blijkt dat het aanbod veel ruimer is dan wat de website prijsgeeft.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Stoelen besteld maand gewacht geen nieuws . Zelf mail gestuurd zijn twee weken verlaat ... u raad het al 2 weken nadien geen stoelen of bericht ,weer gemaild maand verlaat . Van hun kant totaal geen n... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wij hebben nu 6 jaar een houten buiten tafel gekocht. Altijd onderhouden zoals men zei, met javel en water. ( stond buiten) tafel is door deze nattigheid volledig aan het afbrokkelen. Deze was van €1... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

Moderne Design meubelen & woonaccessoires met de laagste prijs garantie van Nederland & België!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 4 z 5

Helaas een ander tafelblad geleverd dan…

Helaas een ander tafelblad geleverd dan de aangevraagde, maar na heel goed overleg, kon ik kiezen tussen twee opties. Terug sturen of korting.
Ik heb voor de korting gekozen en geen spijt van!
Al met al, heel netjes geholpen, hartelijk dank!

15 lipca 2025

Prachtige loungezetel

Wat zijn wij blij met onze loungezetel van Ventura design. Ik stond er een beetje spectisch tegenover om deze online te bestellen maar dit is heel vlot gegaan. Steeds een snelle respons gekregen, snelle en vlotte levering maar vooral een zetel van goede kwaliteit !

14 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik ben echt heel blij met de meubels…

Ik ben echt heel blij met de meubels die ik heb gekocht van Ventura disign en vertel dit aan iedereen die ik ken, reden : de kwijlitiet en de unieke elegant disign. Elk meubel is een stuk kunstwerk. Ik zal ook alleen van Ventura disign kopen. En zal iedereen aanraden om van ventura disign hun meubels halen. Ik krijg ook prachtig complimenten van mijn bezoekers thuis. Ik ben meer dan blij.
Ik heb ook met de levering geen enkel probleem ervaard. Ik geniet dagelijks van mijn keuze. Meubel met stijl en karakter. Ik vind het ook heel fijn dat ze vriendelijk zijn en goed bereikbaar zijn. Het plannen van de levering verliopt ook vlekkeloos.

11 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Werd netjes en vriendelijk te woord…

Werd netjes en vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Leveringsdatum zonder problemen in overleg gewijzigd. Ook het contact met de transporteur als helder en duidelijk mogen ervaren. Omschrijving gekochte eetkamertafel op de website komt 100% overeen met het geleverde product. Samengevat, wij zijn zeer tevreden.

19 maja 2025

Mooie, veelzijdige loungeset

Mooie loungeset, de Emerald! Zeer flexibel naar eigen smaak neer te zetten. De rugleuningen kun je aan weerskanten van het frame plaatsen.
De kussens schuiven niet weg, omdat je ze met klittenband lusjes kan bevestigen aan het frame.
We waren een beetje bang dat het hout nephout was, maar dat is gelukkig niet zo. Het ziet er in het echt mooier uit dan op foto's van Ventura.
Waarom dan toch een ster minder dan 5? Dat is omdat de set iets minder lekker zit dan initieel getest. Dat is overigens het geval bij heel veel loungesets. En vergeleken met het gros dat we hebben uitgetest, komt deze best goed uit de bus.

29 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Aankoop tuinsetje voor balkonAllereerst hebben zij ons een goede…

Allereerst hebben zij ons een goede uitleg gegeven over het aangekochte product 2 bankjes en een tafeltje. Omdat wij in Amstelveen wonen en het niet zagen zitten om het in de winkel te bekijken is dat erg belangrijk.
Het is een leuk tuinsetje en is qua kwaliteit / prijsverhouding goed.
Een kleine bemerking de rugkussens hadden iets steviger gekund.
Het is zeker een aanrader om bij dit bedrijf te kopen.
Mevrouw Eelzak

14 maja 2025

Aanrader, lieve verkoopster Sabine

Heel aangenaam ontvangst van Sabine in Lichtervelde. We voelden ons onmiddellijk op ons gemak. Heel mooi aanbod van meubels met goeie prijs-kwaliteit. Totaal geen gevoel van verplichting om iets te kopen en je kan vrij rond lopen. Zeker een aanrader om daar langs te gaan.

11 maja 2025

Aanrader

Zeer vlotte levering, vlotte afhandeling en planning. Mooie prijs-kwaliteit. Blij met onze aankoop van nieuwe lounge. Straalt echt luxe en comfort uit! Heel tevreden

1 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Goed product en snelle service

Wij hadden een bijzettafel besteld, deze ziet er super mooi uit en is van goede kwaliteit!
Ik had nog gevraagd om een update over de bezorging, hier had ik binnen 1 dag een reactie op. Goede en snelle reactie.

11 kwietnia 2025

Halbank

Ik had een halbankje besteld. Het is echt zoals op de foto. Goede kwaliteit, degelijk,mooi design. Echt een aanrader. Wordt goed op de hoogte gehouden waar je levering is. En netjes op tijd geleverd. Echt de moeite waard om er eens rond te snuffelen voor mooie meubels.

14 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Handgemaakte gevlamd koperen salontafel …

Ik heb hier mijn gevlamd koperen salontafel besteld. Vond het spannend omdat het handgemaakt wordt en ik aan de hand van online foto’s de bestelling heb geplaatst. Maar de tafel is prachtig en alles is goed verlopen. Past zeer goed in mijn eclectisch interieur

12 lutego 2025

Zeer positief ervaren!

Tv-meubel en dressoir gekocht. Top kwaliteit en service. Wij hadden nog een aantal vragen voor het ophangen van ons tv-meubel, deze werden snel en professioneel beantwoord.

Zeker een aanrader!

4 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

persoonlijke begeleiding met gepaste…

persoonlijke begeleiding met gepaste uitleg, bij binnen komen een mooi cadeau zonder enige verplichtingen, hapje en cavake bij binnen komen, prachtig indoor en outdoor meubelen. hoed af voor deze firma

8 marca 2025

Eettafel…

Ik heb een eettafel gekocht en ik ben er erg blij mee, uitstekende kwaliteit en veel goedkoper dan andere winkels, bedankt voor de kwaliteit van de geleverde service

1 marca 2025

Blij met mijn barkrukken

Ik heb twee barkrukken besteld bij Ventura Design. Nog even nagebeld over de leveringsdatum, het bedrijf was telefonisch goed bereikbaar en ik kreeg direct antwoord. De barkrukken kwamen op de afgesproken dag en ze zijn prachtig en zitten heerlijk!!

3 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej