Ho messo una stella ma non ce ne andrebbe nemmeno una anzi non è mai arrivato nulla e anche se ho mandato mail per capire come mai non ho ricevuto nessuna risposta,i soldi ovviamente persi!!!!
Très content de l'icône achetée sur le site et par la rapidité de la livraison. En revanche, c'est dommage en 2023 qu'un site marchand, meme d'art artisanal, ne propose pas de moyen de paiement en... Zobacz więcej
Très joli collier mais j ai des doutes quant à la qualité il est arrivé avec une pierre détachée et la j ai vu qu’elle était simplement collée à la baguette …pour Le prix c est dommage je l’ai recol... Zobacz więcej
Venice Original è la piattaforma e-commerce dell'eccellenza artigianale veneziana. Non solo un sito e-commerce, ma un progetto in cui vengono riuniti, raccontati e valorizzati gli artigiani veneziani, al fine di presentare con autorevolezza una Venezia viva, produttiva e creativa mediante il patrimonio culturale immateriale costituito dal miglior artigianato veneziano. Venice Original is the e-commerce platform of the Venetian (Venice, Italy) craftmanship excellence. Not just an e-commerce website but a project in which Venetian artisans are brought together, narrated and highlighted in order to authoritatively present a lively, productive and creative Venice through the intangible cultural heritage made up of the best Venetian craftsmanship. htttps://www.veniceoriginal.it
San Marco 411, 30124, VENEZIA, Włochy
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
The entire transaction and experience were first class and professional. I couldn’t be happier with my stunning silk scarves. And my new friends in Venice!

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
De verdad un super servicio, excelente calidad en la atención estoy muy agradecido

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Director Antonella was wonderful as always and I purchased a pair of Alice in Wonderland earrings and a matching necklace from La Colombina Venezia--such delicate beautiful work--and a tribute to Venice Original's eye for gorgeous artwork, whether part of their existing catalogue or a special order --Grazie mille, Tito and La Colombina, and of course, Antonella!!!

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Antonella was extremely patient & helpful.
We had many email exchanges before my purchase.

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Personale molto gentile ed efficiente che ha soddisfatto perfettamente le mie richieste. Il prodotto è davvero bello ed originale! Unico neo la presenza delle spese di spedizione che a mio avviso dovrebbero essere gratuite sopra ad una certa spesa. Comunque davvero consigliato!

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Pensavo di aver comprato un progetto per realizzare il modellino invece mi è arrivato una rappresentazione di un modello per bambini, ri peto a me interessava un progetto affinché mi divertirsi a realizzarlo come faccio da sempre. Non si capisce o non sono stato in grado di capire cosa vendete.

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Excellence . ..du sur-mesure... un professionnalisme sans égal.... une rapidité tant à mes questions, ma commande et la réception. Et à travers nos échanges certes par mails j'ai décelé beaucoup de gentillesse

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Great customer service and wonderful products. I’m happy to support Venetian craftsmanship whenever possible.

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Objets très beaux fidèles à la présentation,
Livraison impeccable
Contact excellent !

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Exactly as promised. Object, lovely. Packaging caring. Delivery fast. A happy transaction.

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Beautiful item, genuine and craft made. Carefully packed and quickly sent!
The true quality has a price!!!

Bjr.
Le colis est parfaitement arrivé.
La forcole est parfaite.
Mon époux en est l'heureux et ravi bénéficiaire à l'occasion de son anniversaire.
Merci.
ML.

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Beautiful necklace and earrings quickly sent👍🏻

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
Love the candlesticks, they are perfect. They were despatched really quickly, unfortunately held up at UK customs for a few days which meant I had to wait a little longer for them, but that is no reflection on the service from Venice Original.

Odpowiedź od Venice Original e-commerce
La máscara está perfecta y el regalo se agradece. Pero deberíais dejar de trabajar con UPS, siempre tiene retrasos y problemas, es horrible.