Snel geleverd, zoals aangekondigd. Product handig in gebruik. Ruikt heerlijk en zie nu al na 5 dagen een klein verschil. Ben benieuwd.
Zobacz, co mówią recenzenci
Hei hoi, Sinds ruime tijd Superfan van de oogcrème en de heerlijke rozenolie!! My skin Loves it 🌹!! Oogcrème plakt of prikt niet in mijn ogen, wat ik al jaren zoek! En de Rozenolie: ik... Zobacz więcej
In meerdere reviews gelezen en inderdaad erg belachelijk dat ze zogenaamd voordelig 1+1 aanbieden. Daar krijg je dan een “ik word beetje voor de gek gehouden “ denken ze dat we daarin trappen? Teleur... Zobacz więcej
Ik gebruik de oogcrème voor wallen al een paar weken. Zonder enig resultaat. Ze reageren onmiddellijk na een email maar maken enkel hun excuus. Ik mag 1 onaangebroken potje niet retour sturen. Ben gew... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Velveux gelooft dat iedere persoon van nature een ‘glow’ heeft, een soort gloed of aura om je heen. Het straalt aantrekkingskracht, vertrouwen en geluk uit. Deze "Glow" trekt onbewust mensen naar je toe en Velveux gelooft erin dat iedere persoon op deze natuurlijke manier kan schitteren. "Discover Your Natural Glow" met Velveux.
Dane kontaktowe
Zaagmuldersweg, 9713LJ, Groningen, Holandia
- +31623854921
- info@velveux.com
- velveux.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Top product
Top product, snelle levering goede service, wil niks anders meer voor mijn huid.
I liked this serum because it lightens…
I liked this serum because it lightens the spots on my face in a short period of time. I can't say anything about wrinkles because I didn't have any. The only thing I don't like is the initial sticky feeling from this serum, but after ten minutes it is completely absorbed. I was satisfied with it, but when it ends, I want to try other brands
Aankoop
Duidelijke uitleg over de produkten en snelle levering. Nu 3 dagen gebruikt voelt goed.
Een tevreden klant
Voor het eerst besteld bij Velveux en mijn 1e indruk is goed!
Super snel en netjes bezorgd.
De gezichtsolie én gezichtscrème voelen heerlijk zacht aan en ik ga zeker de verzorgingslijn uitbreiden!
Omdat ik nog maar net ben begonnen met de olie en crème geef ik 4 sterren maar als na langer gebruik blijkt dat het 5 sterren waard is kom ik daar zeker op terug!
Geweldige cleanser!
Geweldige cleanser!
Product werdt supersnel geleverd en de producten doen enorm veel voor mijn huid. Mooie verpakkingen.
Fijne producten en zo goed mijn gezicht…
Fijne producten en zo goed mijn gezicht na 3a4weken top.producten. en blijf het zeker gebruiken 🥰😍🥰en goeie service via de ap
Goed en fijn product. Werkt echt tegen puistjes en pigmentvlekken.
Goed en fijn product
heel aangenaam
Snelle levering. Heel tevreden van...zo aangenaam gevoel dat ik deze al 3dagen na elkaar gebruik.
Rozen gezichtsolie
Ik heb mijn 1ste bestelling gedaan, heb de rozen gezichtsolie genomen en het setje monstertjes. Was na 2 dgn al binnen, goed verpakt en alles naar wens. Heb de fles nog even dicht gelaten, maak eerst het monstertje olie op. Maar het is echt heerlijke olie! Nu veel te warm weer voor olie op mijn gezicht, heb opvliegers vanwege de overgang:-/
Eindelijk de geschikte producten gevonden voor mijn overgevoelige huid
Voor de eerste keer geen problemen met m'n overgevoelige huid met deze producten en heb er de afgelopen jaren ontelbaar veel gekocht , ik heb het daily 6 pakket gekocht en ben tot nu toe zeer tevreden.
Geweldige oogcrème
Geweldige oogcrème, mijn super gevoelige huid wordt er heel rustig van.
Snelle levering.
De producten werden snel bezorgd
De producten werden snel bezorgd. Toen ik erachter kwam dat ik een crème miste in mijn pakket, werd dat de volgende dag meteen nagestuurd. Echt goeie service. Over de werking kan ik nog niet veel zeggen, daarvoor gebruik ik het te kort. Maar mijn huid voelt wel lekker zacht aan.
Goeden producten afgeleverd.
Snel geleverd en goed product!
Snel geleverd en goed product!
De eye pads helpen goed.
Heel goed
Het product werkte heel goed. Mijn donkere kringen beginnen te verdwijnen
Goede klantenservice
Goede klantenservice. Er was iets niet helemaal goed gegaan, maar dit is meer dan goed opgelost.
Snel en netjes ontvangen
Ik kreeg deze producten heel snel binnen. Netjes verpakt.
Doświadczenie Trustpilot