Velderhof Recenzje 2536

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zijn gisteren 17-04-26 bij Velderhof Rijswijk geweest. Zeer vriendelijk ontvangen door Evelien. Deskundige uitleg van Evelien ontvangen. Na circa 90 minuten passen en proef zitten een nieuwe stoel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn vorige week bij jullie geweest (vestiging Wolvega), in eerste instantie om te orrionteren. Maar wat werden wij hier enorm goed geholpen door een leuke spontane verkoper. Hij nam alle tijd voo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

Velderhof is een specialist in zitmeubelen. Bij Velderhof geloven wij erin dat goed zitten niet alleen ontspanning biedt, maar ook bijdraagt aan de kwaliteit van leven.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Velderhof Rijswijk

Zijn gisteren 17-04-26 bij Velderhof Rijswijk geweest.
Zeer vriendelijk ontvangen door Evelien.
Deskundige uitleg van Evelien ontvangen.
Na circa 90 minuten passen en proef zitten een nieuwe stoel gekocht. Wordt geleverd in week 26.
Nogmaals Evelien bedankt voor jouw kundig en vriendelijk advies. Lex Hermans

17 kwietnia 2026

Geachte heer Hermans,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen door Evelien, wij geven dit graag aan haar door. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe stoel!

Relax stoelen

Fijne winkel Uitstekend geholpen door de adviseur wist precies wat we wilde waardoor we tot overeenstemming konden komen voor de koop van 2 relax stoelen en een mooie 2 en half zits bank alles in de zelfde kleur . Nogmaals bedankt

16 kwietnia 2026

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u uw bezoek als zo prettig heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe meubelen!

Oceniono na 5 z 5

Stoel vandaag bezorgt zoals beloofd

Stoel vandaag bezorgt zoals beloofd, goede uitleg.
Prijs kwaliteit is prima
In de showroom(houten) prima geholpen

14 kwietnia 2026

Geachte Puck Lang,
Wat fijn om te lezen dat de stoel bezorgd is en helemaal naar wen is. Ook leuk om te horen dat u in onze showroom prettig bent geholpen. Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe stoel!

Mee denken

We zijn uitstekend geholpen, met het vinden van een voor ons passende sta op stoel door .
Jos van der Voet

14 kwietnia 2026

Geachte Thea de Vries,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen bij het vinden van een passende stoel. Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het compliment geven wij graag door aan Jos.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe stoel!

Oceniono na 5 z 5

In de winkel in Best zijn we super fijn…

In de winkel in Best zijn we super fijn geholpen door Sander v.Hoof
De stoel zit comfortabel en is zo als we hebben bedoeld.
Bedankt!

13 kwietnia 2026

Geachte heer/mevrouw van Zoggel,

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over het winkelbezoek en uw stoel.
We hopen dat u nog lang en met veel plezier zult genieten van de aankoop!

Gepast advies op maat

wij zijn in Delden in d3e winkel door Stephan uitsyekend geadviseerd, hij dacht mee en kon zich zeer goed verplaatsen in onze beleving en wensenpakket.
Adviseerde op maat resultaat aankoop 2 stoelen volledig naar onze wensen!

Geachte heer Roekevisch,

Bedankt voor uw review.
Wat fijn dat u samen met Stephan de perfecte stoelen heeft kunnen samenstellen.

Super geholpen!

Bij Velderhof werken Demi, Matthijs en Damian. Zij helpen je fantastisch en houden rekening met je wensen.
Deskundig advies en super vriendelijk. Een echte aanrader!!

Geachte mevrouw Rens,

Wat fijn om te vernemen dat u zo prettig bent geholpen.
Bedankt voor uw review en aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Oceniono na 5 z 5

Aanschaf van een relax fauteuil

Wij hadden op de zaterdag voor Pasen, 4 april 2026, een heel goed gesprek in Amstelveen bij Velderhof met adviseur verkoper dhr. Kevin Passa. Na hartelijk ontvangst met koffie en appeltaart werden wij op professionele en, na vele vragen onzerzijds, vakkundig geïnformeerd over de aanschaf van een relaxfauteuil eventueel met mogelijke sta-op functie.
Twijfels die wij aanvankelijk een beetje hadden bij het doen van de aankoop zijn volledig in een openhartig gesprek bij ons weggenomen wat resulteerde in een geslaagde aankoop van mijn fauteuil. Nog wat opkomende vragen na de aankoop over vermeende onduidelijkheden zijn naar mijn volle tevredenheid volledig beantwoord. Ik kan dan ook Velderhof aanbevelen. Groet Aad

4 kwietnia 2026

Geachte heer Wols,

Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te vernemen dat uw winkelbezoek naar tevredenheid is verlopen.
We zijn blij dat u samen met Kevin de stoel geheel naar wens heeft kunnen samenstellen.
We wensen u alvast veel plezier van de aankoop!

Oceniono na 2 z 5

Stoel was thuis op gemeten te hoog

Stoel was thuis op gemeten. Nadat deze was geleverd zijn wij verhuist. Bij het uitpakken in onze nieuwe woning bleek de stoel veel te hoog. Mijn voeten raakte de grond niet. Jammer waarom wordt er dan zoveel moeite gedaan om een stoel op maat te maken

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat de stoel niet aan uw verwachtingen voldoet.

Wij komen graag met u in contact om samen naar een passende oplossing te kijken. Zou u uw postcode en huisnummer of uw ordernummer willen mailen naar lvgoch@velderhof.nl? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velderhof Apeldoorn

Super goed geholpen bij Velderhof in Apeldoorn door Jacco de Haan. Hij legt alles goed uit. Laat zien wat alle mogelijkheden zijn. Weet precies wat mijn schoonmoeder zoekt in een stoel. Zeker geslaagd voor een mooie stoel.

3 kwietnia 2026

Geachte heer/mevrouw Bonte,

Wat fijn om te vernemen dat Jacco u zo prettig heeft geholpen.
We zijn blij dat u de juiste stoel heeft kunnen samenstellen en wensen u alvast veel plezier van de aankoop!

Tweede paasdag naar Velderhof…Amstelveen

Tweede paasdag naar Velderhof Amstelveen geweest voor interesse in een relaxstoel.
Hier werd ik zeer vriendelijk ontvangen door David Kleppe en werd mij koffie en appeltaart aangeboden, na een uitgebreid en zeer deskundig gesprek en meting naar mijn zithouding en wensen , kwamen we tot een keuze van een relaxstoel.
Mijn ervaring met David Kleppe en Velderhof is zeer positief , ben zeer deskundig geholpen en dit heeft geresulteerd in een overeenkomst en aankoop van mijn relaxstoel.
Hartelijk bedankt voor een heel mooi resultaat

6 kwietnia 2026

Bedankt voor uw review.
Wat fijn dat u samen met David de perfecte stoel heeft kunnen samenstellen.

Avinash (Velderhof Berkel) bedankt

Vandaag bij Velderhof Berkel geweest en uitstekend geholpen door Avinash. Uitgebreide en kundige informatie gehad. Alle opties werden goed uitgelegd. Avinash (en hr Engel) bedankt voor je hulp en blij met onze keuze. Wij kunnen bijna niet wachten tot de banken Enza geleverd worden.

3 kwietnia 2026

Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te vernemen dat uw winkelbezoek zo prettig is verlopen.
We zijn blij dat u de bank geheel naar wens heeft kunnen samenstellen en wensen u alvast veel plezier van uw aankoop!

Aankoop relaxstoel

Ben recentelijk bij Velderhof in Delden geweest.
En werd prettig geholpen door Ellen.
Voor mijn gevoel heb ik deskundig advies ontvangen
en heb tot een aankoop besloten.
En als het eindresultaat is zoals het voortraject was,
word ik erg blij.

31 marca 2026

Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te vernemen dat uw winkelbezoek prettig is verlopen.
We zijn blij dat u samen met Ellen de juiste keuzes heeft kunnen maken en wensen u alvast veel plezier van de aankoop!

Vriendelijk attente ontvangst

Afspraak op korte termijn was mogelijk. Zeer vriendelijke attente ontvangst en alle tijd voor uitgebreide uitleg. Alle opties overwogen en een goede keus kunnen maken. Over 9 weken zitten we er heerlijk en netjes bij verwachten we op basis van deze ervaring. Bedankt Kevin!

2 kwietnia 2026

Geachte mevrouw Visser,

Hartelijk dank voor uw review.
Wat fijn om te vernemen dat u samen met Kevin de juiste keuzes heeft kunnen maken.

Oceniono na 5 z 5

we zijn heel goed geholpen door jan…

we zijn heel goed geholpen door jan gankema.had veel geduld en prima uitleg gegeven over de stoelen die we wilden hebben.ontvangst was super.we voelden ons gelijk thuis bij velderhof in haren. dus een 10+

1 kwietnia 2026

Geachte heer Venema,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de hulp bij het uitzoeken van uw stoelen. We zijn blij te horen dat u zich welkom voelde en danken u voor de mooie woorden!

de stoelen zitten geweldig

We zijn heel prettig door Betti geholpen in de winkel in Haren. Onze meubels zijn netjes geleverd, en we zijn er heel tevreden mee!. De bank en stoelen zitten heerlijk, dat is allemaal goed!
Maar we willen wel eerlijk zijn: We hebben toch een beetje moeite met de verkoopstrategie van Velderhof, en met name de transparantie over de prijzen. Want die is er eigenlijk niet. We hadden achteraf een beetje een Seats en Sofa’s gevoel. Je kan gaan voor een standaard stoel, maar je wil een relaxfauteuil. En hoe meer je wil relaxen, hoe duurder hij uiteindelijk wordt. We waren aanzienlijk meer geld kwijt dan de prijzen die op Google en op hun site getoond worden. We hopen dat ze het geld waard zijn, en de beloofde 15 jaar meegaan….

13 grudnia 2025

Geachte heer,

Wat fijn om te vernemen dat de meubels naar wens zijn geleverd en dat u er tevreden mee bent.
Onze vanaf-prijzen kunt u terugvinden op onze website. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw persoonlijke wensen.
We waarderen uw feedback over de prijsopbouw en nemen dit mee om onze communicatie verder te verbeteren.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via 0499 729 366, optie 2.
Wij helpen u graag verder.

Oceniono na 4 z 5

Onder de indruk van de ontvangst.

We geven nog even geen 5 sterren, want we hebben de stoel nog niet. Maar we zijn vandaag uitstekend geadviseerd door Petra in Houten. Met haar duidelijke uitleg, geduld en vriendelijkheid hebben wij een tevreden keuze kunnen maken. Het is niet zomaar even een stoel aanschaffen. Nee, er wordt overal rekening mee gehouden. Je lengte, je lichamelijke klachten, je gebruiken bij het zitten. Zelfs de inrichting van je huis blijkt belangrijk.

31 marca 2026

Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te vernemen dat u samen met Petra de perfecte stoel heeft kunnen samenstellen.

Oceniono na 1 z 5

Matige organisatie met klant onvriendelijke service

Wij hebben een bank en 2 speciale stoelen aangekocht. De prijzen hiervan zijn best aan de hoge kant maar wij dachten DOEN want Velderhof kwam bij ons goed over.

Omdat bij ons thuis de situatie waar de bank moest komen een goede beoordeling nodig had hebben we een expert van Velderhof laten opmeten.

De opmeting was +/- 220 cm dit zou betekenen een 3 zits-bank die dan exact zou passen in de offerte wordt een 3 zits ook benoemd.

De bank die wij gekregen hebben is niet geschikt om 3 personen (hele kleintjes misschien) in te laten zitten.

De klachtafhandeling duurt erg lang en wordt zeer matig uitgevoerd. Het spijt ons dat we wel direct betaald hebben, dit omdat wij dachten met een gerenommeerd bedrijf van doen te hebben.

Wij hebben spijt dat we hier de stoelen en bank hebben aangeschaft. En een advies aan een ieder als je overweegt met Velderhof in zee te gaan laat altijd de afmetingen in de offerte noteren.

Koper Gert Luurtsema

30 marca 2026

Update 16-4:
Geachte heer Luurtsema,

Inmiddels hebben wij prettig contact gehad en is er een monteur bij u langs geweest om de bank op te meten. Hieruit is gebleken dat de bank de juiste afmetingen heeft en correct is geleverd.

We begrijpen dat de communicatie niet helemaal naar wens is verlopen. Hiervoor hebben wij u een passende compensatie aangeboden. Fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen en dat alles nu naar wens is.

Wij wensen u veel plezier met uw meubelen!

=============================
Geachte heer Luurtsema,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de geleverde bank niet aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast vinden wij het spijtig dat u onze service op deze manier heeft ervaren; dit is uiteraard niet de bedoeling.

Wij komen graag met u in contact om uw situatie te bespreken en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw postcode en huisnummer of uw ordernummer te mailen naar lvgoch@velderhof.nl? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uitstekend geholpen in Uw filiaal in Best

Uitstekend geholpen door een enthousiaste en kundige medewerker Sander van Hoof. Normaal ben ik niet zo’n snelle beslisser, maar in dit geval waren er genoeg redenen om tot koop over te gaan.

27 marca 2026

Geachte mevrouw Grundmeijer,

Wat fijn om te vernemen dat Sander u zo goed heeft geholpen tijdens uw winkelbezoek.
We kijken uit naar de levering en wensen u alvast veel plezier van uw aankoop!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej