Vrijdag mijn Volkswagen Polo R Line opgehaald ! Met 1 woord geweldig onze verkoper Twan is een super fijn persoon lekker gewoon doen! Wij hebben door Twan een hele mooie dag gehad van Mossel mag tro... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Wagen weggebracht en na laten kijken, ze hadden het nagekeken maar niks gevonden, paar dagen later terug en hetzelfde verhaal.. ook langs geweest toen auto er stond ofdat ze de olie willen checken, di... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zelden heb ik zo graag een review willen geven. Vrijdagmiddag 14.00 uur kom ik met mijn oude Beetle bij v Mossel in Waalwijk i.v.m. een los onderdeel. Op een zeer vriendelijke manier word ik geholpen... Zobacz więcej
Super goed geholpen, ik had panne doordat ik in een gat in de weg was gereden. De auto begon te trillen en te hobbelen. Ik moest een diagnose laten maken van de auto en kon direct terecht bij Van Moss... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Dane kontaktowe
Van Andelstraat 1, 5141 PB, Waalwijk, Nederland, Holandia
- 0416 671 111

Profiteer nu van topdeals!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Top service!
Vakkundig & professioneel geholpen
Goede service!
Medewerkers verwelkomen je, zijn vakbekwaam en denken mee met de klant! Heb een zeer professionele service gehad, waar echt naar je wordt geluisterd.
Snel geholpen, gelijk huurauto mee gekregen. Diagnose goed gesteld en verholpen. Aardige mensen en behulpzaam.
Vriendelijke ontvangst met een lekker…
Vriendelijke ontvangst met een lekker bakkie,
Netjes aangesproken door Michiel terwijl we door de showroom liepen omdat we nog twijfelde tussen een paar modellen, wij hadden wat wensen waarop Michiel ons, onze huidige auto liet zien, dus dik tevreden.
Geholpen zoals het hoort
Geholpen zoals het hoort, vriendelijk, vakkundig en volgens afspraak
Zeer vriendelijk ontvangen erg aardig…
Zeer vriendelijk ontvangen erg aardig personeel, onderhoud prima uitgevoerd voor een acceptabele prijs.
Aflevering zeer goed
De verkoopadviseur heeft mij heel goed geholpen bij de aanschaf van de Audi A5 Sportback. De aflevering aan huis in combinatie met de duidelijke uitleg maakte een zeer goede indruk. De auto was helemaal gepoetst. Super service!
Aflevering zeer goed geregeld
De verkoopadviseur heeft mij heel goed geholpen in het voortraject van de aanschaf. Ook de aflevering aan huis in combinatie met de duidelijke uitleg over de auto gaven mij een zeer goede indruk. De auto was ook helemaal gepoetst. De service was super!
Klantvriendelijk en vooral de sales VW Waalwijk…
Klantvriendelijk en vooral de buitengewone services van Twan Turabik. Is een TOPPER
Alles liep op uur in tijd
Alles liep op uur in tijd. Helaas geen fiets meer beschikbaar. Daarom maar evrn de stad ingegaan. Auto was snrl.klaar
Van Mossel komt al haar afspraken na
Was goed en prima uitgevoerd
Het personeel is erg behulpzaam
Het personeel is erg behulpzaam, vriendelijk, meedenkend en doen wat er beloofd wordt.
alles is op de juiste wijze afgehandeld
Netjes op tijd geopend
Netjes op tijd geopend, 8.00 brengen , bezetting al om 7.45.
Het was wel jammer dat de factuur van de huurauto eerst naar mij privè is gestuurd, terwijl ik een leasewagen heb.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Er was misverstand over de hoogte van…
Er was misverstand over de hoogte van de rekening voor het onderhoud. Dit is keurig uitgelegd en gecorrigeerd. Binnen 2 werkdagen was het misverstand opgelost.

Odpowiedź od Van Mossel Volkswagen - Waalwijk
Doświadczenie Trustpilot