Vrijdag mijn Volkswagen Polo R Line opgehaald ! Met 1 woord geweldig onze verkoper Twan is een super fijn persoon lekker gewoon doen! Wij hebben door Twan een hele mooie dag gehad van Mossel mag tro... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Wagen weggebracht en na laten kijken, ze hadden het nagekeken maar niks gevonden, paar dagen later terug en hetzelfde verhaal.. ook langs geweest toen auto er stond ofdat ze de olie willen checken, di... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zelden heb ik zo graag een review willen geven. Vrijdagmiddag 14.00 uur kom ik met mijn oude Beetle bij v Mossel in Waalwijk i.v.m. een los onderdeel. Op een zeer vriendelijke manier word ik geholpen... Zobacz więcej
Super goed geholpen, ik had panne doordat ik in een gat in de weg was gereden. De auto begon te trillen en te hobbelen. Ik moest een diagnose laten maken van de auto en kon direct terecht bij Van Moss... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Dane kontaktowe
Van Andelstraat 1, 5141 PB, Waalwijk, Nederland, Holandia
- 0416 671 111

Profiteer nu van topdeals!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Prima geholpen
Goede service en op tijd klaar .
het is steeds een prima service
Onderhoudsbeurt en APK keuring aan mijn…
Onderhoudsbeurt en APK keuring aan mijn T-Cross. Prettig geholpen bij v Mossel Waalwijk. Auto was ook mooi op tijd klaar.
Nette en vlotte afhandeling bij aankoop…
Nette en vlotte afhandeling bij aankoop nieuwe wagen.
prima service
ID.4 occasion van Mossel Waalwijk
Onlangs een ID.4 occasion gekocht. We hebben Mokem ervaren als een prettige, transparante verkoper. Ook voor nazorg achteraf was erg behulpzaam. We zijn tevreden met de aankoop en het aankoopproces.
planning en behulpzaamheid goed
Onderhoud uitgevoerd conform afspraken…
Onderhoud uitgevoerd conform afspraken en planning.
Na 15 minuten rijden echter een storing vastgesteld, teruggekeerd en direct geholpen met excuses.
Altijd goed geregeld
Goede planning, vriendelijke ontvangst en altijd binnen afgesproken tijd klaar.
Fantastisch geholpen door Timo!
In onze zoektocht naar een nieuwe auto, zijn wij fantastisch begeleid door Timo.
Timo heeft ons zeer hartelijk ontvangen, iets wat niet bij iedere autodealer vanzelfsprekend is. Wij voelden ons serieus genomen omdat Timo interesse toonde in onze persoonlijke situatie en ons verhaal. Hij dacht met ons mee, maar gaf ons ook de ruimte om rond te kijken en een proefrit te maken, zonder dat wij ons enig moment onder druk gezet voelden om keuzes te maken.
Na er een nachtje over te hebben geslapen heeft Timo ons fantastisch geholpen met de daadwerkelijke aankoop en de inruil van onze oude auto.
We konden de nieuwe auto na 2 weken al ophalen en werden toen opnieuw bijzonder warm ontvangen. Ook de kids werden in de watten gelegd door Timo en de baliemedewerkster.
We zijn inmiddels een week de trotse eigenaren van onze nieuwe auto en dat bevalt tot nu toe uitstekend!
Kortom: ben je op zoek naar een autodealer die met je mee denkt? De tijd voor je neemt? En zichtbaar blij wordt van het blij maken van andere mensen? Ga dan zeker naar van Mossel Waalwijk en vraag naar Timo.
Timo: nogmaals bedankt en nog veel plezier bij jouw verdere loopbaan bij van Mossel Waalwijk! Wie weet tot de volgende auto ;-)
Goede uitleg
Goede uitleg, nette aflevering.
Alles werkt mijn Apple CarPlay nog steeds niet. Zou dit graag z.s.m opgelost willen hebben.
Ben goed te woord gestaan door een…
Ben goed te woord gestaan door een leuke jongen aan de balie Reoel is dacht ik zijn naam. Verder alles goed alleen moet er iets nog gereset worden via een melding die steeds doet en wat niet kloptdus moet ik nog langs komen. Zal wel goed komen
Doświadczenie Trustpilot