Banner for Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Dragonder 16, 5554 GM Valkenswaard, Nederland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Erg goede service ontvangen van Jeroen van de serviceafdeling bij Van Mossel in Valkenswaard. Hij zorgde ervoor dat 2 banden binnen 1 dag op voorraad waren en in het weekend nog vervangen konden worde... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

1) Afspraak gemaakt voor APK + jaarlijkse beurt op 3 juli: resultaat: APK keuring niet gedaan (reden?) + remvloeistof niet vervangen door tijdgebrek. 2) Wederom afspraak gemaakt voor APK + remvlo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goede ervaring met van Mossel de auto gevonden die ik zocht, werd niet echt druk gezet om de auto te kopen door de verkoper. Helemaal tevreden tot dan viel me een beetje tegen dat er zo weinig onder... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

O Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard

Napisane przez firmę

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Dane kontaktowe

• Dragonder 16, 5554 GM, Valkenswaard, Nederland, Holandia

• 040 201 4125
Promotion box for Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

360 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 339

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

We hebben vandaag onze nieuwe auto…

We hebben vandaag onze nieuwe auto opgehaald .
Geweldige ervaring, mede door een enthousiaste autoverkoper Ties, die ons alle ins en outs van deze auto op een hele prettige manier liet ontdekken !
Heel erg bedankt !
Michel en Yvonne .

13 czerwca 2025

Bedankt Daan!

Vorige week een Tiguan opgehaald.
Daan van der Poelgeest heeft ons uitstekend geholpen. Aanrader.

4 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Geweldige service tot aan huis!

Bij Van Mossel Valkenswaard een mooie zwarte Volkswagen Up gekocht. Goed ontvangen door Sjors, na een prettig gesprek in de week ervoor. Wij kwamen van Zuid-Limburg naar Valkenswaard voor een auto, om niet nog een keer die reis te hoeven maken, werd mij nieuwe auto netjes aan huis geleverd met een volle tank. De voorbanden waren slecht, ze gingen kijken wat ze konden doen en Sjors maakte een aantekening. Bij levering 2 nieuwe banden en een leuke verassing met het nummerbord met mijn naam erop, werd de auto geleverd. Sjors komt zijn beloftes na, helemaal blij met mijn nieuwe auto. Top service van Van Mossel, een echte aanrader bij het kopen van een auto.

10 czerwca 2025
Oceniono na 2 z 5

Matige communicatie

Matige communicatie, vrijs stroperig allemaal.
APK uitgevoerd maar dezelfde problemen zoals voorheen zijn er nog altijd. Deze had ik wel vermeld in de afspraakbevestiging.

29 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Software klachten niet opgelost

Bij de garage aangekomen was er (in tegenstelling tot afspraak) geen vervangende auto. Bij ophalen van de ID4 werd mij verteld dat de software update niet uitgevoerd was en ik een 2de keer moest terugkomen (2 wk later). Inmiddels heb ik gemerkt dat geen enkele van de opgegeven software klachten is opgelost.

23 maja 2025

Aanschaf VW Up

Onze gekochte auto werd keurig thuis afgeleverd. De gemaakte afspraken met Sjors Beeks werden nagekomen.

1 czerwca 2025

Zorgzaam en Attent

De medewerkers zijn erg attent, behulpzaam. Je komt er voor iets kleins en checken meteen alles. Erg fijne persoonlijke zorgzame service.

31 maja 2025

Wat een beleving

Vanaf het eerste contact hadden wij er al een een goed gevoel over en dat gevoel is ook tijdens en na de koop van de auto zou gebleven. Het team van deze vestiging geeft de klant een vertrouwd gevoel en verzorgt je klantbeleving optimaal. Top geregeld.

22 maja 2025

Super!

Vorige week gekeken voor een nieuwe auto (Volkswagen up) en vandaag opgehaald. Daan hielp ons super en was vriendelijk, daardoor tot een mooie deal gekomen! Bij het ophalen alles doorgenomen en alles uitgelegd door Daan! Super fijn! Laatste dingen gecheckt! Sjors heeft nog wat dingen aangestipt, alle puntjes op de i. Ik kan veilig de weg op met een mooie auto! Super blij mee!

16 maja 2025

Langs van Mossel geweest

Langs van Mossel geweest. Binnenspiegel lag er af. Namen de moeite om te kijken naar het euvel maar konden de spiegel niet op zo'n korte termijn lijmen.
Grote hulpbereidwilligheid en klantvriendelijkheid.

16 maja 2025

Aankoop

Afgelopen week een auto gekocht bij van Mossel. Door de deskundigheid en vriendelijkheid van Sjors was ik meteen overtuigd van mijn nieuwe aankoop. Bij deze nogmaals bedankt.

13 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Mijn ervaring met Van Mossel…heb er geen woorden voor gewoon slecht

Mijn ervaring met Van Mossel Valkenswaard is ronduit teleurstellend geweest. Kort na aflevering van het voertuig deden zich serieuze problemen voor met de koppeling en het schakelen. Deze klachten zijn herhaaldelijk bij hen gemeld, maar ondanks meerdere herstelpogingen is het probleem nooit verholpen.

Bij eerdere demontage van de versnellingsbak zouden ze volgens eigen zeggen niets hebben opgemerkt, terwijl inmiddels onafhankelijke experts hebben vastgesteld dat de koppeling volledig versleten is. Dat roept serieuze vragen op over de kwaliteit van hun diagnose en uitvoering.

Communicatie verliep rommelig en inconsistent. Afspraken over leenvervoer werden betwist of genegeerd, en er was telkens onduidelijkheid. Uiteindelijk hebben wij, na maanden van gedoe het vertrouwen volledig verloren in deze vestiging.

Toen wij hen de kans gaven om het alsnog correct op te lossen of akkoord te gaan met herstel via een derde partij, weigerden zij dit expliciet. Zelfs nadat wij lieten weten dat wij hierdoor ook zakelijk schade hebben geleden (inclusief het verlies van een vaste klant vanwege uitval van het voertuig, dat essentieel was voor het vervoer van diensthonden), toonden zij zich hierin onwelwillend. Wij hebben zelfs aangeboden deze gevolgschade niet op hen te verhalen, mits ze de herstelkosten zouden vergoeden, ook dat werd geweigerd.

Kortom: onvoldoende vakmanschap, gebrek aan verantwoordelijkheid, en een houding die ver af staat van klantgerichtheid. Wij raden deze vestiging ten zeerste af, zeker als het gaat om betrouwbare service en aftersales.

28 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej