na eerdere een wat slechtere ervaring, is het nu zeer goed op orde. Werd zeer correct en netjes geholpen, ben erg tevreden weggegaan na het onderhoud.

Reakcja na opinię
Vriendelijk geholpen, alleen wordt er aangegeven dat contact per WhatsApp app mogelijk is. Echter dit wordt niet beantwoord. Moest zelf achter opleverdatum aanbellen omdat ik niet gebeld werd. Verder... Zobacz więcej
Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na weken hebben gezocht naar een hyundai tucson hev premium kwam ik terecht bij van Mossel in Groningen. We hebben een proefrit geregeld en een goeie onderhandeling gedaan met een kundige verkoper d... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Odenseweg 1, 9723HA, Groningen, Nederland, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer klantvriendelijk en een goede uitleg over de auto

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Geen klachten na de tijd en auto was op tijd klaar.

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Prima ervaring met Hyundai Groningen. Glenn Steenbergen kan ik aanbevelen als een integere verkoper waar wij een goed contact mee hebben gehad. Auto stond klaar in de showroom gepoetst en keurig afgeleverd grote Pluim👍

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Goede en vriendelijke mensen die je altijd willen helpen zonder verkooppraatjes die ik bij andere dealers weleens heb meegemaakt. Eerlijk en betrouwbaar! Erg fijne dealer

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Na het debacle van 3 oktober heeft van Mossel Groningen het ruimschoots goed gemaakt.
Er is mij een andere auto verkocht tegenn een goede prijs en mooie inruilwaarde.
Ik ben hier zeer tevreden mee.

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Het maken van een afspraak is een uitdaging. Terugbelverzoeken worden niet nagekomen. Minimaal 3 maanden wachttijd op een reparatie. Klantonvriendelijke en niet meedenkende balie medewerkers. Meerdere keren moeten terugkomen voor hetzelfde probleem.

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Gemakkelijk om een afspraak te maken. Het was mogelijk om een terugroepactie en een beurt te combineren.

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Helder geïnformeerd over de te verwachten kosten, zowel voor als tijdens het onderhoud. Kom nooit voor verrassingen te staan, en dat is wel eens anders bij andere garages..

Goede service, de klant is nummer 1 gevoel ,
Duidelijk uitleg voor wat je koopt,
Vriendelijke verkoper

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Altijd goed geholpen auto tevreden alleen koop nooit geen meer uit voorraad...km lopen terug oude auto kan ik meer km mee rijden...

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Prettig om zaken mee te doen . Gemoedelijk sfeer. Auto perfect afgeleverd. Goede uitleg👍

Odpowiedź od Van Mossel Hyundai - Groningen
Na 2 weken nog geen melding dat mijn onderdeel binnen is.
Rij dus al die tijd met een kapotte aandrijfas.