Zobacz, co mówią recenzenci
Van mossel Goes super geholpen en vriendelijke verkoper en bedrijfsleider van Toyota over gestapt naar MG ZS hybride . Gevraagd of ik proefrit mocht maken , geen enkel probleem . Direct aankoop gedaan... Zobacz więcej
Afgelopen vrijdagnacht zouden wij op vakantie gaan, maar de auto dacht daar anders over. Er gingen allerlei lampjes branden. Na inzet van de ANWB (door Ford Assistance) kon het probleem, ondanks de t... Zobacz więcej
An: Van mossel Ford in Goes! Vielen Dank für den netten Empfang un den schnellen Service. Im Urlaub aus Deutschland in Zeeland konnten wir mit unserem Auto teilweise auf der Autobahn beschränkt fa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Dane kontaktowe
Eberhardtweg 2, 4462 HH, Goes, Nederland, Holandia
- 0113 296 000

Profiteer nu van topdeals!
Prima geholpen
Prima geholpen, service was goed. Alleen een beetje onduidelijkheid over wat gerepareerd moest worden. In de video werden een aantal dingen benoemt als nog niet noodzakelijk maar bij het aangeven wat ik gerepareerd wilde hebben stonden die dingen wel bij noodzakelijk.
Zeer goed geholpen met uitzoeken auto …
Zeer goed geholpen met uitzoeken auto en zeer behulpzaam ook voor info dus zeer blij
Heel goed geholpen bij de aflevering…
Heel goed geholpen bij de aflevering van de auto
Na storing in motor vlot geholpen door…
Na storing in motor vlot geholpen door vestiging Goes
(jammer dat Ford NL niet echt mee werkt)
gewoon een eerlijke behandeling en als…
gewoon een eerlijke behandeling en als er iets niet goed gaat/is gegaan dan wordt dit ook eerlijk verteld.
Eerlijk bedrijf
Goede ervaring met dit bedrijf alleen jammer dat ze weg zijn uit Vlissingen Souburg. Iedere keer 20 km rijden is best wel zonde.
Zeer onpersoonlijk contact
Zeer onpersoonlijk contact. Je krijg iemand uit het land, die profecioneel is. Toe de auto werd opgehaald, werd de sleutelhanger kapot getrokken. Er werd naar gekeken en niets gezegd.
servic3
Op 7 oktober heb ik contact opgenomen met de garage, bij het op laten komen van de koppeling maakte deze een vreemd geluid.
Dit was geen probleem en ik kon gewoon door blijven rijden.
Op 14 november trok de auto niet meer op en ging stinken.
De ANWB heeft mij naar de garage in Goes gesleept.
Er was geen vervangend vervoer beschikbaar en moest zelf wat regelen.
Als er op 7 oktober gelijk naar was gekeken had de reparatie in gepland kunnen worden.
Goede service en ontvangst tijdens het…
Goede service en ontvangst tijdens het wachten
Meegedacht over schade uitlaat.
Altijd zeer vriendelijk en goede…
Altijd zeer vriendelijk en goede service ook tijd voor een praatje en een kopje koffie
Ben niet teruggebeld door dhr Van de…
Ben niet teruggebeld door dhr Van de Vliet( o.a. vraag over motorstoringslampje)
Monteur zei dat verstuivers defect waren, maar camper reed normaal. Geen antwoord op mijn vraag of ik met de huidige verstuivers naar Spanje zou kunnen rijden( waar reparaties aanzienlijk goedkoper ). Heb zelf Logmans gebeld voor verdere uitleg.
Reparatie duur. Niet duidelijk op de rekening” arbeidsloon tekst overschrijven (€ 195 )” en waarvoor klein materiaal nodig ( bouten apart in rekening gebracht).
De service en de uitleg
Fantastisch service en super blij met…
Fantastisch service en super blij met de auto
Proefrit en aankoop Ford Kuga
Vanaf de afspraak voor een eerste kennismaking en de proefrit is alles prima verlopen. We zijn zeer prettig te woord gestaan en hebben een gedegen uitleg gekregen over de nieuwe auto.
Super goede verkoop en hele nette maar…
Super goede verkoop en hele nette maar tegelijkertijd ook duidelijke communicatie! Mijn auto was ook binnen 4 dagen helemaal gereed, zeer tevreden!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.