Banner for Van Mossel Citroën & DS - Amsterdam

3,4

Pieter Braaijweg 2, 1114 AJ Duivendrecht, Nederland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Superblij met mijn Ami! Ik ben heel goed geholpen door Lasse. Zeer professioneel en vriendelijk. Er was wat vertraging en onduidelijkheid, maar Lasse heeft dit supergoed opgepakt en alles netje... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Meestal alles netjes en in orde. Laatste keer was er n redelijk kleine reparatie nodig (kleine lek aan n kleine container met circulaire vloeistof ' die nooit kapot gaat', is hetsteld edoch niet g... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op 30 augustus 2025 een Citroën Ami EV Ami besteld. Nooit meer iets vernomen. In december maar eens contact opgenomen toen waren ze gehackt, we kunnen alleen kijken via een omweg op onze mobiel. Zodra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geweldige service bij Van Mossel! Van A tot Z perfect geholpen door Jorgen Noort – professioneel, vriendelijk en denkt echt mee. Alles verliep soepel en tot in de puntjes geregeld. Absoluut een aanrad... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Informacje o Van Mossel Citroën & DS - Amsterdam

Napisane przez firmę

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Citroën:
Van Mossel is officieel Citroën-dealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Voor het merk DS kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar of Amsterdam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Dane kontaktowe

• Pieter Braaijweg 2, 1114 AJ, Duivendrecht, Nederland, Holandia

• 020 570 1922
Promotion box for Van Mossel Citroën & DS - Amsterdam

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

3,4

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

Als u een mail schrijft en de foute…

Als u een mail schrijft en de foute omschrijving van de auto geeft dan is er nog veel te verbeteren . ik heb geen Picasso !

Dus niets dan lof voor de monteurs en de dienstverlening. Alleen diegene dien de mail opstellen op basis van foutieve gegevens moet preciezer lezen dan wel betere informatie krijgen. Wie de schoen past trekken hem aan.

23 maja 2025

Verstand van zaken

Verstand van zaken, super vriendelijk en heel klantgericht.

22 maja 2025

Odpowiedź od Van Mossel Citroën & DS - Amsterdam

Dank voor uw mooie review

Oceniono na 4 z 5

Meestal alles netjes en in orde, nu niett.

aan n kleine container met circulaire vloeistof ' die nooit kapot gaat', is hetsteld edoch niet goed waardoor een andere garage en ANWB er aan te pas moesten momen op mij vd snelweg af te krijgen en t euvel góed te repareren. Extra onkosten € 600,--
Dat ben ik niet gewend na 50+ jaar Citroën.

17 maja 2025

Beste mevrouw Ebbers,

Dank voor uw beoordeling maar uiteraard erg vervelend u bij laatste bezoek niet goed is verlopen. Wij nemen per mail contact met u op on dit incident te bespreken.

Voldoende

Goed: snelle afspraak. Kan beter: communicatie over het tijdstip dat de reparatie klaar is.

8 lutego 2025

Prettig contact

Prettig contact. Eerlijk en wanneer er iets niet in orde was met mijn occasion Citroen kon ik terugkomen en werd het zonder twijfel opgelost door ze.

31 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Chaos aldaar

Chaos aldaar; begint al aks je aankomt rijden... Daarna facturen krijgen die niet kloppen en (ook) pas worden verstuurd een half jaar (!) na dato.
Niet mijn Place to be.

29 stycznia 2025

Slechte ervaring met kantoor Van Mossel

Nieuwe rechter achterlicht unit besteld in oktober 2024 en nu, 24.01.2025 nog steeds niet ontvangen. Auto naar de garage gebracht voor nieuwe kachel radiateur in december 2024 en nu 24.01.2024 nog steeds geen onderdeel beschikbaar voor reparatie.
Ik krijg nu emails met betalings herinneringen voor werkzaamheden die nog niet zijn uitgevoerd.
Na meerdere malen telefonisch contact te hebben gezocht worden we maar niet terug gebeld. Dit is heel frustrerend. Over de werkzaamheden van de garage kan ik nog niets zeggen want ze hebben nog niets gedaan. Over de administratieve kant kan ik wel wat zeggen. Dit is ronduit slecht. Als je belt krijg je nooit de vestiging maar er wordt altijd gezegd dat ze later terug bellen.
Update na nieuwe kachel radiateur en rechter achterlicht unit.
Na mijn negatieve review werd ik de volgende dag door de locatie directeur gebeld. Zins die dag is er vaart achter de reparatie gezet en de rechter achterlicht unit. De kachel radiateur is vakkundig gemaakt en daarvoor mijn dank.

16 grudnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Ik bezocht dit servicecentrum vanwege een dringend probleem

Ik bezocht dit servicecentrum vanwege een dringend probleem. Ik had een koelvloeistoflek (bleek dat de plastic thermostaatbehuizing was gebarsten). Meestal, en al meer dan 10 jaar, gebruik ik een ander officieel Citroën-servicecentrum voor onderhoud en service aan mijn auto's, maar alle dichtstbijzijnde data waren daar geboekt. Dus tijdens de diagnose (waarvoor ze me meer dan 150 euro in rekening brachten) vertelden ze me dat het nodig was om olie aan de motor toe te voegen. En afgaande op de factuur voegden ze olie van een andere serie en viscositeit toe, ondanks dat er een sticker op mijn auto zat over olieverversing, waarop zowel de datum van de laatste verversing als het type olie duidelijk vermeld staan!
Bovendien veranderden ze zonder waarschuwing het type koelvloeistof van roze, wat ik eerder had, naar blauw. Voor zover ik weet, wordt dit ook niet aanbevolen, hoewel ze me verzekeren dat het mogelijk is. Ze zeiden dat het oké is, maar ik denk het niet.

12 stycznia 2025

Beste Serge,

Vervelend te lezen dat u uw bezoek zo ervaren heeft. Wij nemen direct contact met u op om uw punten te bespreken. De aanpassing van de olie en type koelvloeistof zullen we ook nader toelichten.

Oceniono na 3 z 5

Eerst 400 euro betalen voor een ‘bekend…

Eerst 400 euro betalen voor een ‘bekend probleem’ en nu moest er weer iets vervangen worden wat in mijn idee erg snel kapot is gegaan in een relatief nieuwe auto. Rij al m’n hele leven Citroën maar dit is de laatste.
Uiteindelijk wel aardig contact gehad en een korting op banden aangeboden gekregen ter gedeeltelijke compensatie.

5 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej