Waar andere schade herstelles een wacht tijd van 10 weken hadden bij hagel schade kon ik bij v Mossel na 2 weken al terecht. Na 2 dagen kon ik de auto al weer ophalen. Vriedelijke medewerkers en au... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Auto is keurig netjes gemaakt, daar valt niets op aan te merken. Echt vakmanschap. Qua communicatie kan er nog verbeterd worden. Er zou gebeld worden of een onderdeel gered kon worden (of niet) en w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kwam zonder afspraak langs voor een schade met uitdeuken zonder spuiten. Werd gelijk geholpen, leenauto meegekregen. Alles bij elkaar heeft maar een paar uur geduurd. En schitterend gerepareerd. Het... Zobacz więcej
Reactorweg 13, 3542 AD, Utrecht, Utrecht, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Ik vond de mail vaak erg verwarrend, omdar deze niet in overeenstemming was met de afstemming Van Mossel Harderwijk

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Monteur heeft alle krassen geëgaliseerd auto is weer als nieuw.

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Over en weer altijd goede en prettige contacten met de medewerkers en prima samenwerking in de processen mbt onderdelenvoorziening en alles wat daar bij komt kijken. In dit geval voor Utrecht maar ook zeker voor de schadevestigingen van Van Mossel in
het algemeen.

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
De afhandeling via de MG dealer in Amsterdam is matig verlopen, waarschuwing lampen bleven branden, moeilijk, moeilijk auto moest een dag terug om alles uit te lezen etc. kosten voor de klant! Was waarschijnlijk gekomen door een schade aan de sensor/bumper. Terug naar van Mossel autoschade in Utrecht, wat een fantastische vak mensen! Probleem in 30 min. opgelost en er verdween ook een waarschuwingslamp op het dashboard! Geweldig!!

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Mooie reparatie en fijne leenauto meegekregen. Ook toen er problemen waren met de leenauto enorm fijn geholpen, vriendelijk en snel contact en direct een nieuwe leenauto aangeboden gekregen!

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Met het herstel van mijn Ford ben ik erg fijn geholpen en is er ook erg duidelijk gecommuniceerd over de voortgang en de auto is fantastisch hersteld! Echt vakwerk met goede vaklui. Aanrader om zaken mee te doen!

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Heel erg klantgericht en zeer moderne werkplaats met alleen maar vakkundige professionals, schade snel en super netjes hersteld.
Bedankt toppers.

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Snel en heel goed geholpen. Nette leenauto meegekregen. Ontzettend tevreden met het resultaat. Zeker 5 sterren waard.

Een zeer goede service!
Leveren kwaliteit af.
Daarnaast een zeer mooie, nette autoschadebedrijf.
Een aanrader.
Een zeer tevreden klant.

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Een mooi fris bedrijf waar ik goed ontvangen ben en erg vriendelijk personeel. Zeer tevreden over de kwaliteit!

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Probleem perfect opgelost! Prima service bij afhandeling van de schade.

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
5 Sterren, top bedrijf! Aardige heren aan de balie, behulpzaam en meedenkend! Auto werd perfect gerepareerd en schoon weer afgeleverd. Vervangend vervoer was ook erg goed geregeld. Ik beveel dit bedrijf warm aan, erg goede service!

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Schade herteld door Van Mossel autoschade Utrecht.
De schade is PERFECT hersteld. Zelfs een extra lakschadeplekje meegenomen.
Auto gewassen en uitgezogen teruggekregen.
De afwikkeling via de dealer "Van Mossel Kia Harderwijk"
Perfect.. leenauto mee ...In 4 dagen auto terug..
Algehele tevredenheid.. 10 met n griffel !!

Odpowiedź od Van Mossel Autoschade Groep - Utrecht
Wij hebben onze auto laten herstellen door Van Mossel Autoschade Groep te Utrecht. Super service, vriendelijk, behulpzaam, snelle en zeer vakkundige schadeherstel! Vanaf de intake tot het ophalen, duidelijke communicatie en zeer professionele afhandeling van de schade. Wij zijn zeer tevreden!