Service på bil OK, rep. af kølervæske, en del på motor blok udskiftet. Fejlmelding efter 2 km, et spændebånd skulle efterspændes, og samtidig gik ventilator motor. Her opstår jeres service leve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde bestilt tid til skift til vinterdæk, hvor jeg skal vente mens de skifter. Efter at have ventet i næsten en time, bliver jeg ringet op fra værkstedet hos Van Mossel (jeg sad hos Van Mossel) de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Einen Tag vor unserer Heimfahrt aus dem Urlaub leuchteten die ABS- und andere Warnsymbole in meinem Fahrzeug auf. Ich fuhr zu van Mossel und war über Freundlichkeit, Verständnis und Geduld (ich musste... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Sydhavnsgade 16, 2450, København, Dania
Købt fabriksny Mercedes 250+eq CLA SB
Ekstremt god rådgivning.
Levering 6 uger hurtigere end konkurrenter.
Rigtig god pris inklusiv nogle fordele.
Jeg var faktisk "lidt" vanskelig i processen og ønskede ændringer midtvejs.... den klarede den gode mand Oliver også.
Kæmpe respekt og anbefaling.
Jeg har haft min bil hos VanMosel i Sydhavn til et almindeligt service B‑tilsyn, og det blev desværre den dårligste serviceoplevelse, jeg nogensinde har haft. Medarbejderne var uhøflige gennem hele forløbet, og kommunikationen var både mangelfuld og respektløs.
Da bilen var færdig, blev den tilbageholdt i deres kælder, fordi de krævede betaling på stedet, før jeg overhovedet kunne få den udleveret. Jeg sidder i kørestol og havde derfor sendt en anden person for at hente bilen, og jeg havde forventet – som enhver anden moderne virksomhed tilbyder – at få tilsendt en faktura på e‑mail, så jeg kunne betale med det samme. Det nægtede de fuldstændigt.
Hvis jeg kunne give nul stjerner, havde jeg gjort det, men den mulighed findes desværre ikke. Det er uacceptabelt at behandle kunder på den måde, især når man har særlige behov og forventer en smule fleksibilitet og respekt.
Jeg kan på ingen måde anbefale VanMosel i Sydhavn og vil opfordre andre til at holde sig langt væk.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Da min Mercedes pludselig havde motor problemer, blev jeg modtaget meget professionelt, og Mohammad Feilli og Delil Frederiksen var fantastiske til at holde mig opdateret og hvor langt de var i løsning af problemet.
Da vi skulle på ferie over jul og nytår, fil vi lov til at holde i p-kælderen til vi kom hjem.
Super service hele vejen rundt.
Jeg er meget meget tilfreds, og kan kun anbefale værkstedet.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Vi blev mødet af en venlig, personlig og ærlighed, som vi ikke har set før i branchen. Hele købsprocessen virkede behagelig fra a-z. Alle og de ansatte vi mødte var super autentiske. Vi kan kun anbefale Van Mossel Mercedes-Benz DK - helt perfekt tilpasset service. Næste gang vi skal købe en bil kommer vi retur.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Er meget tilfreds med at handle bil jos Van mossel i kbh meget venligt og kompetent personale kan virkelig anbefale dem hvis der skal handles bil

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Jeg har haft min bil til alm. service. Ved afhentning ser jeg at der stadig er fejlmelding i bilens display. Et defekt parkeringslys og en orange motorfejlmelding. Jeg reklamerer pr. mail men får ikke svar. Heller ikke efter en ny “rykker” mail kommer der svar.
Til gengæld kommer der en anmodning om jeg vil give Van Mossel en positiv anmeldelse.
Den er så her, den ene stjerne er for den meget fine rengøring af kabinen.
Har leaset en Mercedes EQE 350+ i Juli 2025.
Har ikke tænkt over sommer-/vinterdæk da de 4 tidligere biler jeg har leaset kom på All Weather dæk.
Denne kom på Sommerdæk - ikke et emne Salgskonsulenten i Sydhavnen nævnte - men står helt sikkert et sted i aftalen.
I December 2024 blev der stillet lovforslag om den nye lov der gør at alle biler skal have godkendte All Weather eller Vinterdæk på ved sjap, sne eller is på kørebanen.
Den lov blev godkendt i Maj 2025.
God service havde været at rådgive om valg af dæk dengang Van Mossel og jeg aftalte Leasingen og fortælle om loven der var på vej.
Alternativt da loven trådte i kraft og bilen ikke var leveret - skrive/ringe om emnet og høre om den skulle leveres med All Weather dæk på - svaret havde været ja tak :-)
Nu står jeg så med en regning på 10.900 DKK for at få All Weather dæk på og Van Mossel i Sydhavnen oplyser mig om at de intet har med sagen at gøre da Mercedes Finans er dem der ejer Leasingbiler - men det er Van Mossel i Sydhavnen der skal sælge mig dækkene :0)
Det var en nem måde at overfører problemer internt i koncernen - så kunden er efterladt mellem to stole :0)
Og i øvrigt leverer helt utilstrækkelig rådgivning hvor regningen for den dårlige rådgivning vedr. valg af dæk bare sendes til kunden.
Har naturligvis kontaktet Mercedes Finans der oplyser mig om at de ikke har noget med sagen at gøre da de ikke kendte til loven da bilen blev leveret - hvilket jo er tankevækkende da loven var trådt i kraft.
Dårlig service. Både i relation til salg af ny bil. Ønsker at købe ny bil, men kan ikke komme igennem systemet og få hjælp til konfiguration. Konfigurator uforståelig MB sprog og tidsrøver. Prøvet pr email men bliver henvist til konfiguratoren eller til at jeg kan blive ringet op på et tidspunkt som passer sælgeren!!
Oplevelse af kontakt med MB ifbm den EQE jeg har: bliver mødt med dårlig service og manglende empati når jeg taler med værksted. Eneste undtagelse er når jeg får kontakt til Jacob Jepsen CPH. Han er fantastisk og giver en service der matcher forventningen til brandet. Alle andre jeg har været i kontakt med lever på ingen måde op til forventning. I bør træne jeres medarbejdere i kommunikation med kunder. (…fx undgå for alt verden at bruge ordet “jo”.. medarb.: Du kan jo godt forstå at jeg ikke kan hjælpe dig når vores it system er nede….
Prøv at ringe til jer selv… ;-)
PS. Feedbacken er en opsamling af mine oplevelser over de seneste 2 år som ny MB ejer.
Super god service. Fantastisk god og professionel service fra første møde - til afhentning af nykøbt bil. Vi blev serviceret og forkælet fra vi satte foden ind i deres lækre showroom i København.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Har købt den nye Mercedes CLA 200 ude ved van mossel i Sydhavnen af en super flink mand Morten og fik god rabat på de ting som jeg tilkøbte . Min første Mercedes-Benz i mit liv kan klart anbefale dem . Men hvis du skal have CLA så husk og tilkøbe p censorer når du køber bilen de er med på bilen men ikke låst op så meget vigtigt tilkøb det

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Jeg tror min tidligere anmeldelse er slettet!
Van Mossel København fik min Mercedes ind, som hakkede, når den skiftede gear (automatgear). Efter det første forsøg, hvor Van Mossel skulle gennemgå enkelte ting på bilen, så havde jeg brugt 4500 kr uden at komme problemet til livs. Bilen hakkede stadig, når der var "gearskifte". Van Mossel Kbh blev kontaktet igen (de havde selvfølgelig ikke testkørt bilen) og fortalte dem, at fejlen ikke var blevet rettet. Til det fortalte værkføreren, at jeg nok skulle regne med en timepris på ca 1500 kr og så vil de fejlfinde den. Ingen ende. Det kunne ende med at koste hvad som helst. For derefter at opdage, at hvad fejlen var. Helt til sidst skulle fejlen rettes og det vil koste yderligere. Det vil jeg ikke være med til, når man ikke nogenlunde kunne finde ud af, om regningen blev 10.000 kr eller 30.000 kr.
Jeg kører til JTC i Greve, som med det samme fortæller, at bilen kørte i nødprogram. Når fejlen blev "slukket" uden at gøre noget andet, så kørte bilen helt som den skulle. Dog vil fejlen komme hurtig igen, fordi fejlen ikke var udbredt. Fejlen blev udbredt senere, men hvor var jeg dog chokeret over, at Mercedes i Kbh ikke kan finde ud, at bilen kørte i nødprogram og de via en tester ikke kunne finde fejlen, men det kunne en tilfældig mekaniker ude hos JTC med det samme konstatere. Mercedes KBH havde lavet en test på bilen også, men her kunne de heller ikke finde noget.
Ringe service og dårlige udenoms forklaringer på tingene. Jeg ville aldrig komme derind igen og ikke anbefale det til noget.
Efter min tidligere anmeldelse på nettet, så fik jeg en opringning fra Van Mossel Kbh, at de ikke vil have mig som kunde derinde:) Jeg har betalt min faktura og skylder dem ingenting og bilen stadig ikke blev lavet, men fordi der var kommet en negativ anmeldelse, så var jeg ikke velkommen.
Vågn op i systemet og gør noget ved jeres processer og få nogle kompetente værkstedsfolk.
Blev taget godt imod og senere blev bilen gennemgået som var meget forståeligt

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Fik en rigtig god service både da vi købte bilen hos Oliver og igen da vi hentede den og fik den gennemgået sammen med Mathias.
Oliver er hurtig til at skrive tilbage når man spørger om noget.
Rigtig god oplevelse

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Jeg laver normalt aldrig anmeldelser - men den her service ifbm med en fejl på min 3 år gamle bil - har været i særklasse. Ekstrem hurtig betjening - hurtigt hentet med vejhjælp - lækker lånebil - og bilen klar dagen efter UB. Woaw.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Jeg fik købt en letter brugt Mercedes EQE 350 af Oliver fra Van Mossel i city.
Han har været en fornøjelse af handle med, da han er grundig, sætter sig ind i kundens behov og er superlyttende.
Den bil jeg ønskede, kom til salg og Oliver var hurtigt til at kontakte mig for at komme forbi for at se bilen.
Og efter prøveturene blev vi enige om at jeg vil købe bilen.
Aftalen var at bilen skulle leveres ny serviceret, klargjort samt jeg fik vinter hjul og ekstra måtter med.
I Olivers fravær har Alexander været ind over sagen, hvor han har håndter diverse ting professionelt og hurtigt.
På leveringdagen var præsentationen supercool, og der blev brugt tid på at sætte mig korrekt ind i tingen fra begyndelse.
Det store minus ved hele oplevelsen var klargøring af bilen, den var ikke særlige rent indvendigt.
Håber med tiden I vil få en ny udbyder til klargøring af jeres biler, så det hele spiller fra A til Z.
Jeg vil klart anbefale at handle hos Van Mossel i City især hos Oliver og Alexander.
Vi ses nok igen til opgradering af en ny stjerne.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Vi skulle have vores EQA 250+ leveret onsdag, desværre kom transportøren til at smadre bagruden ved aflæsning
Hurtig service fra Morten Wulff fra Van Mossel gjorde at vi alligevel nåede at få bilen fredag, godt arbejde :)

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - København
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.