Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød Recenzje 18

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Heimdalsvej 2, 3400 Hillerød, DK

Oceniono na 5 z 5

Jeg ville overraske min mand ved at købe en bil, han havde forelsket sig i. Det er ikke nemt med fælles økonomi, bopæl i Esbjerg og en byttebil, jeg ikke havde de store oplysninger på. Nicolai Dalsg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har brugt jer 3 gange 1 tilfælde havde I ikke mine ny indkøbte vinterdæk hjemme til den aftalte tid om morgenen på værkstedet. Vi aftalte så at i skulle levere min bil inden kl. 1500 hvilket i... Zobacz więcej

Informacje o Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Napisane przez firmę

Besøg vores website Book værkstedstid Find os her

Velkommen hos Van Mossel.
Som en del af den hollandske familieejet virksomhed Van Mossel Automotive Group med 75 års erfaring, bygger vi på værdier som gæstfrihed og respekt for hver kunde. Vi tilbyder et stærkt team, fem afdelinger med både salg af Mercedes-Benz person- og varebiler i Storkøbenhavn og Nordsjælland, samt AMG Performance Center og en bred vifte af services. Vi stræber efter at møde dine behov og levere førsteklasses oplevelser hver gang. Din feedback betyder alverden for os, og vi håber, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.
Van Mossel – Driven. By you. For you.

4,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Tusind tak for en dejlig oplevelse med…

Tusind tak for en dejlig oplevelse med en sælger der vil det bedste for sin kunde. Tak til Nicolai. Mvh Bisgaard

20 listopada 2025

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Tak fordi du valgte at købe bil hos Nicolai i Hillerød. Vi håber du bliver glad for den.

Oceniono na 5 z 5

Service A2 og vinterdæk skifte på EQE…

Service A2 og vinterdæk skifte på EQE SUV. Luxus oplevelse, med bringe/hente service til mit nærliggende job. Modtager sms med kort video fra mekanikker af bilen der viser alle sliddele. Råd om skift af viskerblade (Hvilket var helt korrekt). Da jeg har serviceaftale kan jeg ikke kommenterer prisen.

Behagelige servicemindede personer hele vejen rundt.

12 listopada 2025

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Tak for anmeldelsen, Søren. Det glæder os at du havde en god oplevelse og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen retur til næste viskerblads-skifte :-)

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk personale og service

Jeg var i kontakt med værkstedet 2/8-25, da jeg havde en stor punktering og var nødt til at trykke på Mercedes Hjælp i bilen. Her fik jeg den bedste hjælp, som jeg overhovedet kunne drømme om. Jeg var på vej til jylland og der var ingen måde at få et nyt dæk, så derfor lånte jeg en fælg og et dæk med et smil og beskeden om, at jeg bare kunne komme efter min ferie og så ville alt være klar til den tid. Mandag den 11/8 var jeg for første gang hos Van Mossel i Hillerød og her bliver man mødt af et personale, som er så venlige og på trods af der sker en masse denne formiddag, så bliver man ikke overset. Alle finder tid til at sludre og sørger for, at man ikke mangler noget i ventetiden. Så alt i alt har det været helt fantastisk oplevelse fra start til slut!

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Tak for den venlige anmeldelse, Thomas. Vi er glade for at vi hurtigt fik dig mobil igen og håber vi ser dig igen i fremtiden.

Sympatisk og hjælpsom sælger

Nicolai Dalsgård Hjalp mig hele vejen igennem forløbet og deltog meget aktivt i overraskelsen, som bestod i, at vi på ferie i området, troppede op, for at se på en bil. Bilen havde jeg købt, og den stod klar med plader, sort klæde og et stort tillykke skilt. Den dag går over i historien i vores familie og Nicolai Dalsgård var super sympatisk, hjælpsom og rar gennem hele forløbet. Tak for dig, Nicolai 🙏🏻
Havde vi boet i området, havde vi fundet vores fremtidige værksted til bilen.

28 lipca 2025

Hej Tina.
Mange tak for den fine anmeldelse og de pæne ord om Nicolai. Det glæder os at vi har kunnet bidrage så fint til jeres gode oplevelse og den "historiske dag" :-). Rigtig god fornøjelse med bilen.

Godt sted at købe bil

Lige købt ny brugt bil hos Van Mossel, og det var en rigtig god oplevelse. Processen var rigtig god, professionel og problemfri.

10 czerwca 2025

Kære Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det betyder meget for os at høre.

Med venlig hilsen,
Mogens Lindahl-Jessen
Branch manager - Van Mossel Hillerød

Har prøvet andre Mercedes værksteder

Har prøvet andre Mercedes værksteder, men Hillerød er det eneste sted familiens biler bliver serviceret nu. Man bliver altid mødt med ‘hvad kan jeg gøre for dig’. Servicen er hurtigt, kompetent og humoristisk. Mine bedste anbefalinger!

13 marca 2025

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Vi er meget glade for, at det er din oplevelse, Lene, og vi vil lægge os i selen for at fastholde niveauet. Vi glæder os til at se familen igen!

Top betjening & service

Top betjening & service, det var ren fornøjelse 🤩🙌🏼

6 stycznia 2025

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Tak for de fine ord, Michéla. Vi er glade for at have levet op til dine forventninger.

Oceniono na 3 z 5

Jeg er meget glad for jeres service og altid venlige betjening

Jeg er meget glad for jeres service og I tager altid min bil og laver den hurtigt, når jeg venter. Det gjorde I også denne gang, men jeg havde et problem med dæktryksmåleren, der viser fejl på dæktryk og jeg spurgte til det. Det gør de bare nogle gange. Efterfølgende er det taget til og jeg ringede for at få en tid og der blev lagt besked til værkføreren før jul. Jeg har intet hørt endnu, derfor de tre stjerner vil gerne give en halv mere, men jeg synes også det er træls I ikke vender tilbage.

30 listopada 2024

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Vi håber at alt er godt nu og ser frem til at servicere dig endnu bedre i fremtiden.

Oceniono na 2 z 5

Jeg havde bestilt tid til service kl

Jeg havde bestilt tid til service kl. 8:30 men værkstedet var ikke begyndt på min bil kl. 9:30.

26 listopada 2024

Kære Flemming
Dét beklager vi meget. Der var den pågældende morgen større aktivitet end vi havde forudset og det er vi kede af ramte dig. Vi håber vi kan gøre det godt igen i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Jeg får altid en smilende og god service

Jeg får altid en smilende og god service - super serviceminded medarbejdere i har
Og en lækker rengjort bil tilbage fra service
I (i Hillerød) er årsagen til at jeg vælger at køre Mercedes
Hilsner larietta

18 grudnia 2024

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Tak for de fine ord, Larietta. Det er en fornøjelse at have dig som kunde i huset.

Helt exceptionel dårlig service

Magen til skod-sted!! Fik besked fra Mercedes Benz Danmark på e-Boks, om at der var en fejl på vores EQA og at vi skulle på værksted! Kørte så på værksted i Hillerød, hvorefter der så først skulle bestilles en sikringsdåse hjem. Efter 4 uger kom den endelig - og vi kunne køre på værksted igen! Igen kørte vi på værksted i Hillerød og bilen skulle være færdig efter 3 timer. Ingen ringede efter tre timer, og da min tålmodighed var opbrugt tog jeg forbi for at hente min bil! Men næ nej, den var desværre ikke klar og ville ikke være klar før dagen efter! Okay, så forlængede vi låne bilen og ville høre fra værkstedet når den var klar. Nu er det over 36 timer siden bilen blev afleveret - og jeg har intet hørt! Jeg kan heller ikke komme o telefonisk kontakt, da hver gang jeg er nr. 1 i køen og så kommer igennem, bliver der bare lagt på fra Call centeret! FANTASTISK RINGE SERVICE!

10 grudnia 2024

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Kære Henriette. Vi beklager forløbet, som ifølge din anmeldelse har været meget uskøn og i vores egen optik uacceptabel. Derfor lægger vi os fladt ned og undskylder. Vi har bokset med vores telefonsystem, som kan have gjort det vanskeligt at komme igennem til os, men det undskylder ikke at du ikke har hørt yderligere fra os. Vi havde forsøgt med en SMS-besked, som desværre fejlede. Det tager vi til efterretning.
Vi håber bilen fungerer som den skal nu.

Oceniono na 4 z 5

Stort set som forventet

Stort set som forventet, men uret som blev stillet til korrekt tid vendte tilbage til igen at gå en time for langsomt. Og nå ja, jeres pris på dækopbevaring og skift er unægteligt i den høje ende.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Kære Hans Jakob. Irriterende at uret drillede, men vi håber det virker nu. Ellers er du mere end velkommen forbi, så vi kan se på det.
Prisen på opbevaring og skift af dæk kan vi desværre ikke gøre billigere.
Tak fordi du kommer som kunde i huset!

Dårlig erfaring

Har brugt jer 3 gange
1 tilfælde havde I ikke mine ny indkøbte vinterdæk hjemme til den aftalte tid om morgenen på værkstedet. Vi aftalte så at i skulle levere min bil inden kl. 1500 hvilket i heller ikke overholdte. Betalte fuld pris og ingen kompensation.
2 tilfælde: fik lavet service hos jer med en aftalt pris, da regningen så kom var prisen ikke som aftalt næsten 1000kr for meget.
3 tilfælde jeg har betalt for opbevaring af vinterdæk opfront, men alligevel var denne regning inklusiv opbevaring.

Jeg har i tilfælde 2-3 kombineret snakket med jeres regnskabs afdeling 6 gange for at få løst problemerne.
Jeg burde snart sende jer en regning for den tid jeg har brugt for at få lov til at betale den aftalte pris

1 maja 2024

Kære Steen.
3 dårlige oplevelser er 3 for mange, så vi forstår din frustration.
Du er meget velkommen forbi os eller kontakte os på email (workshop.hi.mb@vanmossel.dk), så vi forhåbentligt kan råde bod på dette en sidste gang.

Oceniono na 2 z 5

Desværre måtte min køre igen da der…

Desværre måtte min køre igen da der ikke var nogen låne bil til råde.

Kære Fred
Vi er kede af at din hustru kørte forgæves. Der var sket en fejl i reservationen af bil til jer. Det beklager vi, men vi ser frem til at råde bod på miseren ved jeres kommende besøg i januar.

Oceniono na 2 z 5

Jeg bad om reparation af et sideblink…

Jeg bad om reparation af et sideblink med en periodisk fejl. Det kunne man ikke finde ud af fik vi at vide. Vi havde ingen begrænsninger sat og var klar til at betale for udskiftning af hele sidespejls delen . Meget skuffet og finder et andet værksted fremover. Det er for amatøragtigt.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hillerød

Tak for samtalen og for at vi får en ny mulighed for at udbedre problemet.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej