Oplichters!! Schoenen loafers besteld, goedkope kwaliteit, retour gestuurd en inderdaad het moest retour naar China!! Tuurlijk. Nooit meer wat gehoord, geen geld terug.
Vanleeuwenleiden
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer slecht. Bomberjacks besteld. Veel te klein. Maten komen niet overeen. Kon nog een jas krijgen voor verzendkosten. Geen vertrouwen in. Kon eea zelf bekostigen en terugsturen. Koste ruim €22, Word... Zobacz więcej
Exact dezelfde bodywarmer, rechtstreeks bij Temu voor €18,54. Bij Van Leeuwen €57,00. Bij Temu perfecte, gratis retourservice en achteraf betalen. Bij Van Leeuwen “Leiden” betaal je €25 voor retourner... Zobacz więcej
Ik had een product besteld hier maar kwam erachter dat de maat niet goed was. Dus wou ik mijn geld terug en nog even verder kijken voor andere schoenen. Dit is netjes opgelost en de service is top. He... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Opgelicht!
Jas besteld, niet geleverd en contact gegevens op site kloppen niet
Gewoon prima
Alles klopte: bestelling, levering, product. Niet overdreven luxe, maar goed genoeg.
Oké ervaring
Verpakking kon iets beter, maar het product zelf is gewoon goed. Maat viel iets kleiner uit.
Zou hier nog eens kopen
Trui zat goed, kwaliteit prima voor de prijs. Eerste keer dat ik hier bestelde, maar zeker niet de laatste.
Iets later geleverd maar tevreden
Pakketje kwam wat later dan gedacht, maar netjes verpakt en precies wat ik besteld had.
Goede klantenservice
Ik had een vraag en kreeg snel antwoord. Vriendelijke en duidelijke uitleg.
Goede ervaring
Bestellen ging makkelijk en het product was zoals verwacht. Niks op aan te merken.
Rommel uit China
Doen alsof ze degelijke spullen uit Nederland verkopen en vervolgens troep uit China binnen krijgen. Reageren op mailtjes doen ze ook niet aan. Erg jammer.
Edit: Als ik de reviews hieronder lees ben ik niet de enige. Erg herkenbaar allemaal.
ik heb een Trui besteld èn betaald.ik…
ik heb een Trui besteld èn betaald.ik zit al anderhalve
maand te wachten op dit artikel. achteraf blijkt het
dat die trui uit China moet komen en dit maanden gaat duren
hopelijk word het voor de volgende winter bezorgd
dus..... nooit meer vanleeuwenleiden.nl
Pas op: oplichting! Misleidende foto's en beschrijvingen
Oplichters: je bestelt kleding van 'hoogwaardig materiaal' dat er op de foto's enorm goed uit ziet. Maar je ontvangt na weken uiteindelijk een pakketje regelrecht uit China. Een goedkoop materiaal waar kleuren, patroontjes en andere dingen regelrecht op het materiaal 'geprint' zijn.
Als je klaagt en aangifte doet zullen ze je vervolgens geld aanbieden om te aangifte terug te trekken. Eerst bieden ze 25% van het betaalde bedrag aan en als je weigert dan 50%.
Heb aangifte bij de politie gedaan en een melding bij ACM gemaakt.
Doświadczenie Trustpilot