Oplichters!! Schoenen loafers besteld, goedkope kwaliteit, retour gestuurd en inderdaad het moest retour naar China!! Tuurlijk. Nooit meer wat gehoord, geen geld terug.
Vanleeuwenleiden
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer slecht. Bomberjacks besteld. Veel te klein. Maten komen niet overeen. Kon nog een jas krijgen voor verzendkosten. Geen vertrouwen in. Kon eea zelf bekostigen en terugsturen. Koste ruim €22, Word... Zobacz więcej
Exact dezelfde bodywarmer, rechtstreeks bij Temu voor €18,54. Bij Van Leeuwen €57,00. Bij Temu perfecte, gratis retourservice en achteraf betalen. Bij Van Leeuwen “Leiden” betaal je €25 voor retourner... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters! Ze maken retourneren expres bijna onmogelijk en zijn niet wie ze zijn!!!
Oplichters
Oplichters! Regenjas besteld, geen rits, gewone stof (niet bestand tegen regen) mouwen veel te kort. Kortom een vodje! Retourneren kost €25,-. De positieve reacties die hiertussen staan zijn er door het bedrijf zelf in gezet.
Schande!!
Ik ga aangifte doen en zal bij niet retourneren van mijn geld verdere acties ondernemen.
Heel slecht
Heel slecht, nepbedrijf. Waardeloze Chinese prullaria. Mooie site waar je verleidt wordt. En ja dit is hetzelfde als van leeuwen Leiden mode!!
Dropshipping
Het lijkt een Nederlandse verkoper, maar schoenen komen rechtstreeks uit China. Terugsturen kan alleen naar China en kost €25,-.
Schandelijke webwinkel
Schandelijke webwinkel; men gebruikt een puur nederlandse naam; van leeuwen leiden en vervolgens na bestelling moet je er achter komen dat deze uit china wordt verzonden met 7-12 werkdagen of nog LANGER. Daarnaast is de tracecode dan totaal onbetrouwbaar en geeft het geen enkele informatie over de levertermijn.
En ja, het staat in de voorwaarden… alleen wie gaat die voorwaarden helemaal doorlezen voordat je iets besteld? Bij een reactie van de klantenservice geeft men aan dat het dropshippen voor SOMMIGE artikelen geld. Hoe weet je dan wanneer het uit China komt als je iets eind van de week nodig hebt?
En het retourneren? naar China terugsturen voor 25€ en hopen dat je dan nog geld terug krijgt. Ik vind dit echt pure oplichting.
En LET OP; het artikel dat je krijgt is chinese namaak!
Dit vernaggelt de maatschappij en verpest het vertrouwen in de medemens!
Tip; maak ook een klacht aan bij de ACM; Autoriteit Consument en Markt. Die houden de regelgeving als het goed is in de gaten. Foto’s en producten kloppen niet dus dat is misleiding en dus verboden!
Trieste verpakking, goedkoop is duurkoop
De schoenen zijn in losse zakjes aangeleverd, zonder doos. Schoenen zijn helemaal ingedeukt en verkreukeld en kunnen niet normaal gebruikt worden. Advies om hier niks te bestellen!!
Dropshipper vanuit China
Dropshipper vanuit China.
Pas op! Koop hier niets!
Bagger slecht!
Bagger slecht!! Een week geleden besteld, geen bevestiging. Geen idee waar m’n schoenen blijven. Telefonisch onbereikbaar!!
Rotzooi uit China!!
Dropshipper met troep uit China
Dropshipper met troep uit China. Wil je de artikelen retourneren dan krijg je een adres in China en moet je geluk hebben dat het bedrag wordt teruggestort.
Na dreigen met een officiële klacht kreeg ik na 3 maanden opeens wel mijn geld terug.
Koop hier niet!
WIL IEDEREEN BEHOEDEN HIER TE BESTELLEN
Wil iedereen behoeden om hier te bestellen. Website doet voorkomen dat het een schoenenzaak is maar het is gewoon Chinezen troep. Goedkope rommel waar je ook nog eens lang op moet wachten. Schoenen zijn geleverd in plastic zonder schoenendoos. Zien er niet uit als op de foto. Ik ben erin getrapt. Zeer maar dan ook zeer teleurstellend. NIET HIER BESTELLEN.
Enorme grote oplichter!!! NIET KOPEN
Op de website van Vanleeuwenleiden.nl zagen we een boss jas staan. Deze hebben we besteld in een maat xxl. Het heeft zeker weken geduurd voordat we een pakketje ontvingen. Bij het openmaken zagen we dat het niet om een Boss jas ging en de maat xxl, was eigenlijk een maat small. Al met al 60 euro lichter voor namaak uit China en niet bruikbaar omdat de maat veels te klein was.
Na meerdere malen gemaild te hebben heb ik het telefoonnummer achterhaald bij de KvK, maar ook dit was geen bestaand telefoonnummer.
Mogelijk misleidende praktijken!! Koop hier niet!
Review hieronder van Delano klopt niet. Van Leeuwen is bekend als misleidend bij de Consumentenbond en Scamadviser!
- Producten komen uit China en zijn van lage kwaliteit (dropshipping).
- Retourneren is lastig en vaak alleen mogelijk op eigen kosten naar China.
- Producten komen niet overeen met de foto's op de website.
Wat zegt de consumentenbond en kan je verder over deze onderneming terugvinden?
Klanten spreken van misleiding en zelfs oplichting.
Scamadviser geeft aan dat er twijfels zijn over de betrouwbaarheid van de site.
Trustprofile meldt dat het bedrijf geen juridische certificering of geschilbemiddeling heeft.
🛑 Conclusie van Scamadviser, consumentenbond, trustpilot en de meeste reviews:
Er zijn sterke signalen dat dit bedrijf een dropshipping-webshop is die mogelijk misleidende praktijken hanteert. Veel klanten voelen zich benadeeld en raden aan om niet bij dit bedrijf te kopen.
Gemiddelde score: 1,1 van 5 sterren op basis van 353 reviews!!! Bekend onder meerdere namen, als je de reviews erbij optelt kom je op meer dan 500 reviews uit!!
Ik had een product besteld hier maar…
Ik had een product besteld hier maar kwam erachter dat de maat niet goed was. Dus wou ik mijn geld terug en nog even verder kijken voor andere schoenen. Dit is netjes opgelost en de service is top. Heel veel mensen halen 2 sites in verwarring op trustpilot je hebt van Leeuwen mode en van Leeuwen Leiden. Hou hier rekening mee want van Leeuwen Leiden krijgt heel veel verkeerde negatieve recensies die eigenlijk bedoeld zijn voor van Leeuwen Mode.
Trap er niet in
Ze doen alsof ze een professionele site zijn. Dit is een dropship site. Het komt rechtstreeks uit China. Ik heb schoenen gekregen die er niet uit zien, ook niet eens in een schoenendoos. Ik wil ze terug sturen. Moet ik dit ook nog eens zelf betalen naar CHINA? Een duur grapje dus. Trap er niet in
Wat een troep website
Wat een troep website
Loafers 23 april besteld maar nog niks binnen en ik zie dat ze uit china komen..
IK RAAD IEDEREEN AAN OM NIKS HIER TE HALEN. Het is allemaal goedkope dropship rotzooi uit china
Goedkoop product uit China ontvangen
Goedkoop product uit China ontvangen. Buiten dat de maat veel en veel te klein was is de kwaliteit van bedenkelijk niveau.
Bij verzoek om retour werd doodleuk een adres in China opgegeven en dat de verzendkosten voor mijn rekening zijn. Hele opzet is enorm misleidend. Mijn advies zou dan ook zijn om hier nooit iets te kopen.
Aangenaam verrast
Ik kende deze webshop niet, dus ik was wat terughoudend. Toch besteld en alles is goed verlopen. De levering duurde een paar dagen, maar dat stond er ook bij. Het kledingstuk was netjes verpakt en zag eruit zoals op de foto’s. De pasvorm was goed en de stof voelt prettig aan. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.
Positief verrast
Twijfelde een beetje bij het bestellen, maar ben blij dat ik het toch gedaan heb.
Redelijk goed, maar kon beter
Het kledingstuk zelf is oké, niet bijzonder maar wel netjes afgewerkt. Voor deze prijs prima, maar ik had net iets meer verwacht.
Doświadczenie Trustpilot