Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Stelletje oplichters: de woningen die op website te huur komen te staan zijn al lang vergeven. Puur voor de vorm. Transparantie? Amahoela!

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Onze ervaring met Van der Linden Vastgoedmanagement is ronduit slecht. Ze waren twee maanden te laat met het terugstorten van onze borg, terwijl we alles netjes hadden opgeleverd. Tot onze verb... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Ik had mezelf netjes aangemeld voor een open dag om een apartmentencomplex te zien, 1 dag nadat het via mailingsbrief aankendigd was. GEEN ANTWOORD. Ik heb 2 keer gebeld, en receptioniste antwoor... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Eerst konden ze geen tag voor me regelen voor de parkeergarage, moest ik ruim 600 euro betalen voor anderhalve maand om mn auto ergens buiten te plaatsen. Niks van Van der Linden natuurlijk, is mijn e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości

Napisane przez firmę

Met een team van professionele en betrokken medewerkers managen we het vastgoed voor onze opdrachtgevers. Goed beheer zonder zorgen is onze missie. Op zoek naar een huurwoning? Dan kun je bij ons terecht.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Hele slechte makelaar

Hele slechte makelaar. Klacht ingediend bij het NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars). Dit kan niet langer verder met dit soort malafide bedrijven.

De werknemers zijn wel erg lief en professioneel in het misleiden van hen klanten.

8 czerwca 2023

Een en al ellende

Ook bij mij niets dan problemen en mooie woorden vanuit van der linden.

Een legio aan problemen in het complex die traag opgelost worden. Zelf zit ik al 2 jaar met een verwarming die niet naar behoren werkt, 5 verschillende bedrijven over de vloer gehad en de laatste had het probleem eindelijk gevonden, de radiator is verkeerd om aangesloten. Ontelbare keren gebeld, gemailt en area of people app berichten gestuurd (een app die van der linden verplicht stelt en duur meerekent in de servicekosten. Werd nauwelijks op gereageerd en met het bellen kreeg ik alleen maar steeds een sorry en we gaan erachteraan. Ontelbare keren om een manager gevraagd en na veel pijn en moeite eindelijk eens door de beste man gebeld geweest. Word er gezegt het probleem is complex en weten niet wanneer het opgelost gaat worden. Daarop heb ik een vergoeding geëist en gekregen maar dat doet natuurlijk niks met het probleem. Nu 2 maanden na het ontvangen van de vergoeding geen woord meer gehoord hierover vanuit van der linden.

Ook hebben ze 1,5 jaar nodig gehad om de servicekosten afrekening van 2021 rond te krijgen met als gevolg dat wij opeens een hoop bij moesten gaan betalen. En als klap op de vuurpijl met al deze problemen blijven ze de servicekosten en de huur omhoog gooien alsof het niks is. Zorg eerst dat alles fatsoenlijk is voordat je gaat verhogen.

Ons hele complex is het zat hoe de gang van zaken gaat met deze verhuurdersmaatschappij maar je krijgt gewoon geen gehoor.

Mensen wees verstandig en blijf weg bij van der linden. Ze willen net als de eigenaar van ons complex alleen maar geld binnen harken over de ruggen van eerlijke hard werkende mensen.

24 maja 2023

Meest waardeloze verhuurbedrijf ooit

Meest waardeloze verhuurbedrijf ooit. Wij wachten sinds november 2022 op een renovatie door regenwater lekkage.. het is inmiddels Mei en ons dak hangt letterlijk halverwege vanaf het plafond.. wij wachten sinds vorig jaar op een vernieuwde badkamer en een nieuw cv ketel.. maar nee hoor, alsof ze dat nog nooit gehoord hebben.. al 100x gemaild en gebeld en we worden van het kastje naar de muur gestuurd.. nog steeds geen reactie en niemand komt het renoveren. Ik zou niemand aanraden om hier een huis te huren. Zeer en zeer slecht

22 maja 2023

Geloof geen loze beloftes

Mijn ervaring is erg slecht. Van der Linden makelaar mocht het appartement wat ik huurde en wat de verhuurder graag wilde verkopen in de verkoop doen. Er stond alleen 1 ding tegenover. Ik zou dan via van der linden een woning moeten krijgen om te huren. Alles machtig prachtig. Geen probleem komt allemaal goed. Niet dus. Toen het appartement was verkocht en van der linden de zakken had gevuld kreeg ik geen huis meer. Mijn inkomen voldeed niet aan de eisen enz enz. Vele boze telefoongesprekken maar de arrogante madam hield voet bij stuk. Ik kreeg hoe dan ook geen woning van ze. Dus pas op met deze organisatie. Ze beloven van alles totdat ze de zakken gevuld hebben. Dan is het klaar.

1 lipca 2022

Hele slechte verhuurder

Hele slechte verhuurder, hebben maling aan hun huurders. Sleutel van woonruimtes worden niet gegeven terwijl ze wel eisen dat je de huur betaalt. Echt ongelofelijk, dit zijn boeven. BLIJF UIT DE BUURT!!!!

19 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Dit is echt de meest belachelijke en…

Dit is echt de meest belachelijke en respectloze verhuurdersorganisatie die ik ooit ben tegengekomen. Met meldingen van dingen die kapot waren werd ronduit onbeschoft omgegaan of er werd nooit op gereageerd. Aan overlast werd niets gedaan. Totaal verkeerd geïnformeerd rondom proces van opzegging waarbij al was aangegeven dat iemand mocht worden aangedragen en eerste stond voor de woning, die persoon zijn woning al had opgezegd en het toen ineens toch niet mocht. Ik lees dat ik niet de enige ben die ontevreden is. Niemand van mijn buren was ook de spreken over deze verschrikkelijke service. Als je de keuze hebt, zoek dan een andere verhuurder.

14 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Blijf weg bij deze verhuurmakelaar!

Na het overdragen van een ondeugdelijk woning zonder verwarming, koeling en zonnepanelen, heb ik 2000,- aan kosten moeten maken.
Van der Linden heeft er dik een jaar (!!!) over gedaan om de problemen op te lossen, maar alle gemaakte kosten, na een jaar lang in een gebrekkig huis te hebben gewoond, mogen we zelf betalen!

Blijf weg bij deze mensen die niets geven om hun huurders

12 grudnia 2022

verschrikkelijke verhuurmakelaar

verschrikkelijke verhuurmakelaar. Komen zelden tot nooit gemaakte afspraken na. Problemen worden niet opgelost, dit is echter niet het probleem van Van der Linden maar van Consilium. Uiteraard ook vice versa. Ben inmiddels 27 maanden huurder, maar ook 27 maand aan het wachten op de beloofde oplossingen. En de lijst met problemen groeit enkel maar.

Belachelijke maatschappij, ik kan er daarom ook niet bij dat pensioenfonds rail- en OV hier het geld beleggen. Ze zijn de ene ster niet eens waard!

28 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Easily the worst rental agency

Easily the worst rental agency I have ever had to deal with, avoid at all cost. Extremely unprofessional, careless, and ignorant. They only reply when they try to rent you out a house, but once you are their customer, you do not exist. Our brand new apartment was flooded in the first months of moving in, they took 3 weeks to arrange something and now completely ignore my emails regarding compensation for all the damages caused. Not to mention that there were already a lot of things to fix just when we moved in, but those requests were also ignored. I could go on and on. Absolute worst agency.

22 września 2022

Zeer slecht

Ik heb in mijn eentje gewoond aan de 's-Gravendijkwal in een huurwoning complex die in bezit is van Van der Linden Makelaardij. Ik heb gas, water en licht betaald voor het verbuik van 4 personen. Andere bewoners en mijzelf zijn al maanden bezig om geld terug te krijgen, maar van der Linden werkt niet mee. Ik raad wonen hier sterk af.

6 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Wij huren al 17 jaar via van der…

Wij huren al 17 jaar via van der Linden. Maar is erg slecht met onderhoud aan de woningen. Na 17 jaar nu een verstopping gehad . Kreeg de reactie dat ik een bepaald ontstoppings bedrijf moest bellen. Moest rekening voorschieten. Je raad het al ja je krijgt niks terug want was eigen schuld? Gewoon weg belachelijk. Badkamer vol met schimmels . Badkamer is erg verouderd zit er al in vanaf 1999 . Maar gebeurd gewoon niks . Melding na melding . Wel elk jaar flinke huurverhoging. Voor wat?.

18 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Ook wij hebben een uiterst moeizame relatie

Ook wij hebben een uiterst teleurstellende ervaring met van der Linden verhuur. De medewerkers denken niet met je mee en ondernemen behoorlijk laat actie. Daarnaast worden er mondeling toezeggingen gedaan waarbij dit achteraf niet wordt nagekomen. Ook is het bijzonder om te merken dat een inhoudelijke klacht van ons door de medewerkers werd afgehandeld waar de klacht ook inhoudelijk over ging. Dit geeft de mate van professionaliteit aan. Er zijn teveel zaken niet goed gegaan, maar helaas springt de afdeling verhuur heel laconiek mee om. De makelaarsafdeling was top, die denken met je mee. Maar pas op voor de afdeling verhuur! Indien u toch gaat huren. Laat alles op papier zetten en weet dat u achter alles aan moet zitten.

14 czerwca 2022

Erg jammer

Sinds een aantal maanden is Van der Linden de nieuwe vastgoed makelaar van ons appartementencomplex. De medewerkers zijn zeker niet onaardig, maar er wordt belachelijk laat actie ondernomen als er iets kapot is binnen het appartement zelf of het gehele complex. Bijvoorbeeld als de stroom uitvalt of poorten niet meer goed sluiten. Daarnaast al maanden geen schoonmaakster meer gezien binnen het complex waar elke maand door alle bewoners servicekosten voor worden betaald. Verder wordt er geen feedback gedeeld over de stand van zaken dus weet niemand in het complex waar we aan toe zijn.

4 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Makelaar van de Linden in 1 woord…

Makelaar van de Linden in 1 woord geweldig! Iets wat ongelooflijk verknald was door een taxateur uit het jaar nul..... daar heeft Bart zijn ziel en zaligheid in gestoken en alles weer op de rit kunnen krijgen.
Bart je bent een topper! Nogmaals dank.
Jan en Carmen

1 października 2021
Oceniono na 2 z 5

Ik had mezelf netjes aangemeld voor een…

GEEN ANTWOORD.
Ik heb 2 keer gebeld, en receptioniste antwoordde constant dat collega die erover ging "is aan de telefoon, hij gaat u terugbellen"-
NOOIT GEBEURD.
Eindelijk niet eens 24uur vantevoor een onpersoonlijk, onvolledig en enigszins onbeleefd email - veel te laat voor ons, we konden niet op zo'n zeer korte termijn regelen om daar te zijn.
GEEN PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING, HUUR NIET VAN DEZE MAKELAAR

14 lipca 2021
Oceniono na 1 z 5

Zeer ontevreden over de gang van zaken…

Zeer ontevreden over de gang van zaken bij deze makelaar. De eerste makelaar wilde mijn woning pas in de verkoop doen na ZIJN vakantie! Alsof hij dat bepaalt. Wie is hier de klant? Bij de bezichtigingen van mijn woning steeds andere makelaars die mijn huis betraden. Totaal 4 bezichtigingen door 4 verschillende makelaars. 2 daarvan hadden mijn woning nog nooit van binnen gezien. Beschikten daardoor over veel te weinig informatie. Eentje verzuimde zelfs zeer belangrijke informatie te verstrekken waardoor ik daar zelf achteraan moest. Hierover de oorspronkelijke makelaar aangesproken. Nooit meer iets op terug gehoord. Voor deze ondermaatse prestatie moest ik ruim 5000 betalen.
Helaas trof ik deze makelaar ook bij de aankoop van een andere woning. Mooie praatjes bij de rondleiding maar ook nu weer informatie achtergehouden. Op de bgg lag vloerverwarming meldde hij. Hij verzuimde wel te vertellen dat dat in de open keuken niet ligt. Dus op de helft van de huiskamer houdt de vloerverwarming op. Hier kwam ik na de overdracht pas achter. Vlak voor de overdracht kwam het ene na het andere euvel naar boven waaronder een volledig onbruikbare, onafsluitbare schuur door een grote lekkage, een lekkage in de slaapkamer, bobbels in de muren die tijdens bezichtiging en bouwkeuring achter linnenkasten verborgen zaten. Elke keer meldde ik dit aan de makelaar. Een van zijn antwoorden was dat ik geen nieubouwhuis kocht! Hij vergeleek de schade aan de wanden (door een oude lekkage), die de vorige eigenaar verzuimde te melden, met boorgaatjes in muren... die meld je toch ook niet?
Erg onprofessionele houding respectloos gedrag. Mooie praatjes, weinig inhoud. Je kunt hier geen nul geven maar deze makelaar is geen voorbeeld voor de markt.

5 marca 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej