Stelletje oplichters: de woningen die op website te huur komen te staan zijn al lang vergeven. Puur voor de vorm. Transparantie? Amahoela!
Reakcja na opinię
Onze ervaring met Van der Linden Vastgoedmanagement is ronduit slecht. Ze waren twee maanden te laat met het terugstorten van onze borg, terwijl we alles netjes hadden opgeleverd. Tot onze verb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had mezelf netjes aangemeld voor een open dag om een apartmentencomplex te zien, 1 dag nadat het via mailingsbrief aankendigd was. GEEN ANTWOORD. Ik heb 2 keer gebeld, en receptioniste antwoor... Zobacz więcej
Met een team van professionele en betrokken medewerkers managen we het vastgoed voor onze opdrachtgevers. Goed beheer zonder zorgen is onze missie. Op zoek naar een huurwoning? Dan kun je bij ons terecht.
Randstad 23, 1314BN, Almere, Holandia
Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Goede en snelle communicatie, Goede dienst, vriendelijke medewerkers, Betrouwbare Makelaardij
Zij zijn de enige makelaar die ons woningen aangeboden zonder gedoe.
Wij hebben een mooie en bijna nieuwe huurhuis aangeboden gekregen.
Ik raad deze makelaar aan voor de huis zoekers.
Ik heb nog nooit zulke onvriendelijke mensen gesproken als bij van der linden makerlaardij. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. De medewerkers die beloven terug te bellen terwijl ze dat niet doen. Ik ben momenteel 20 weken zwanger en heb nog nooit zoveel stress gehad als de afgelopen dagen. Wij zouden een huis krijgen bij het complex Olympiade en wij hadden een oudere versie van de werkgeversverklaring ingeleverd, omdat ik zwanger ben en minder ben gaan werken is dat mij ontgaan. Een collega geeft aan dat wij tot 17.00 uur de tijd hebben om de juiste te versturen en ja hoor we worden gebeld met dat de woning verhuurd is.
De medewerkers die werken bij van der Linden hebben zelf allemaal een dak boven hun hoofd en hebben geen greintje inlevingsvermogen. Ik ben deze week 3 keer in het ziekenhuis geweest door alle stress die ik heb gekregen door hoe jullie omgaan met potentiële verhuurders. Ik ga hier nog verder werk van maken, want op deze manier kan je niet met mensen om gaan en al helemaal niet met een zwangere vrouw. Ik hoop dat jullie lekker slapen vanavond, want dankzij jullie kan mijn gezin niet samenwonen bedankt!
Wat is van de linde toch zeer slecht vertrouw deze mensen niet want ze proberen alle klachten te verbloemen terwijl ze zeer zeker weten dat ze fout zitten ik hoop de de spoorweg pensioen fonds van waar deze huizen zijn weer uithanden nemen van deze zeer slechte mensen van de Linden het zijn zeer grote amateurs en ik ga ze aanklagen daar ben ik nu mee bezig dit gaan ze zeer zeker verliesen
In het verleden hebben we ook bij Van der Linden gehuurd en dat was echt prima. Maar sinds 2 jaar huren we weer bij Van der Linden en nu blijkt het serviceniveau intussen dramatisch verslechterd te zijn. Mails worden maandenlang niet beantwoord, als je belt hang je rustig een half uur in de wacht en áls je al iemand aan de lijn krijgt, belooft men terug te bellen en dat gebeurt vervolgens niet. Als je ze dan weer belt blijken ze je klacht totaal vergeten te zijn. Vervolgens belooft men je alsnog terug te bellen, wat weer niet gebeurt, waarna je weer een half uur in de wacht kan hangen, etc. Wij hebben al sinds september 2023 een ernstige onderhoudsklacht over onze woning, waarover we inmiddels 13 klachten hebben ingediend. Je ontvangt niet eens een reactie. Laat staan dat de klacht wordt opgelost. Ook op andere vragen wordt gewoon niet gereageerd. Leest iemand daar überhaupt de mailboxen? Het uitgangspunt bij Van der Linden is blijkbaar: je huurder net zo lang negeren tot het probleem zichzelf oplost. Als huurder voel je je totaal machteloos - de onderhoudsklacht is niet jouw probleem maar het probleem van de verhuurder, maar die doet helemaal niets. Erg frustrerend.
Zeer slechte verhuurder! Niet huren bij dit bedrijf.
Ik wacht nog steeds op een eindrekening van de gas,water,elektra vanaf 28-10-2022. Krijg elke keer te horen dat zij afhankelijk zijn van derde. ZEER SLECHT.
Vertrouw ze ook niet met hun beloftes, want die komen ze niet na. Dit zal ik ook melden in de MEDIA.
Mijn zus heeft maar 5 maanden gehuurd gezeten is overleden september 2022. Ik kan niks afsluiten door hun en de kosten lopen gewoon door.
Fijne makelaar, hield me heel goed op de hoogte. Zocht ook dingen uit. Heel veel hulp met alles. Heel tevreden met alles. 👍 van de Linden
Slechte partij om te huren. Meerdere malen aangegeven dat het toilet niet goed werkt en kosten zijn voor ons zelf. In de gang verderop een lek in de meterkast waar ze ook vanaf het begin niks mee doen. Pakketjes worden opgemaakt bij de postvakken en camera’s hanger ze niet op omdat dat ze geld kost. Brandalarm gaat vaak vals af maar ook daar wordt helemaal niks mee gedaan. Alles wat in het contract staat dat het wordt vergoed, vergoeden ze dus niet! Ook niet als bijvoorbeeld het cilinder van de voordeur kapot is, ook dit is allemaal voor je eigen rekening!
Als je een goede verhuurder zoekt, dan is Van Der Linder Almere geen goede partij!
Als je belt wordt er aangegeven dat je moet mailen. In de mail staat vervolgens dat ze niks met de klacht doen en zich er niet kunnen vinden!
In Utrecht Van Vollenhovenlaan heb ik redelijke ervaring met van de Linden. Het is geen makkelijke omgeving hier er gebeuren soms rare dingen in en om de flat. Dat zal wat extra inspanning moeten geven voor beheerder en dat valt niet mee. Ook omdat er geen vast contact bij van de Linden is.
Eerlijk verhaal betrouwbaar en doen wat ze zeggen.
Heb hier een super mooie bmw gekocht waar we heel blij mee zijn dank daarvoor mvg
Ons pand werd overgenomen door van der Linden. De communicatie werd erg slecht met van der Linden en hebben een passief agressieve manier van communiceren. Zij beweren dat er van alles in voorwaarden staan, wat niet waar is. Als je ze hier mee confronteert dan krijg je geen reactie meer.
De huur opgezegd en na 5 maanden nog steeds de borg niet terug. In de koelkast moest een vakje vervangen worden. Tot op heden niet gedaan en daarom nog niet uitbetaald.
Ook qua reparaties doen ze niets. Als je meldingen maakt, wordt er niets gedaan.
Geen betrouwbare partij om bij te huren.
Pas op als je een appartement bij deze firma huurt. Ze komen 1 1.2 jaar nadat je niet meer in het appartement woont nog met naverrekeningen, terwijl dat wettelijk niet mag. Bepalen gas/electriciteitskosten op de gok zonder daadwerkelijke meterstanden te hebben geregistreerd!
Sinds vorige jaar verhuisd naar Amsterdam Noord 360 degrees wat beheerd wordt door Van der Linden Vastgoed. Hoewel het uitzicht over het water prachtig is, zijn er talloze mankementen in het appartementencomplex. Ik begrijp dat nieuwbouwcomplexen enkele opstartproblemen kunnen hebben, maar dit gaat verder dan dat!
We hebben te maken gehad met lekkages in de vloeren, scheuren en schimmel in de muren, lekkages in de garages en met slecht weer gaan de garagedeuren niet eens open!
Elke week lijkt er wel weer iets nieuws op te duiken en wanneer we meldingen maken bij Van der Linden lijken ze weinig aandacht aan onze zorgen te besteden. Van der Linden reageert altijd zeer traag of niet. Het heeft letterlijk een jaar geduurd voordat de scheuren in de muren werden gerepareerd. Onze buren ervaren zelfs scheuren op hun balkon!
Al met al kan ik niet anders concluderen dat Van der Linden teleurstellend is in hun dienstverlening en reactievermogen. Het is jammer om te zien dat een anderszins veelbelovend project zo wordt overschaduwd door deze problemen.
Tot op heden heb ik zelf goeie ervaring. Ze reageren snel en pakken en gauw op als je snel en vlot reageert na je keuze.
I’ve never experienced such bad service before. I’ve been trying to order new keys for my house for almost a month now. The doors of the building are broken, and we’ve had a bathroom leak for a few months. It’s impossible to contact them and get a response.
Eerst konden ze geen tag voor me regelen voor de parkeergarage, moest ik ruim 600 euro betalen voor anderhalve maand om mn auto ergens buiten te plaatsen. Niks van Van der Linden natuurlijk, is mijn eigen probleem. 0 flexibiliteit, maar je moet wel gewoon altijd de volle mep betalen. Nu heb ik onverwacht geen auto meer maar moet ik nog ruim 9 maanden die parkeerplaats doorbetalen die ruim 200 euro per maand is! Wat een rot bedrijf, ga zsm verhuizen.
Dit bedrijf kan echt helemaal niks. Nog nooit zoiets meegemaakt. Als je een melding maakt wordt er niks mee gedaan en als je nabelt, weten ze überhaupt niks van een melding af. Doen dan alsof jij een zeikerd bent. Echt bizar slecht!! Blijf weg van van der Linden!
Slechte, trage communicatie mbt problemen. Er wordt veel te laat actie ondernomen en kosten zijn vaak voor je eigen rekening terwijl dit helemaal niet klopt. Noodnummer voor het complex duurt ook lang voor er wordt opgenomen.
Na een melding gemaakt te hebben wat betreft schimmel en stukken muur die gewoon los lieten is er na 13 weken eindelijk contact geweest voor het maken van een afspraak. Het aannemer bedrijf ging uiteindelijk met bouwvak en de zoektocht naar de bron van de schimmel kwam stil te liggen.
Vlak voordat we zelf op vakantie gingen viel de stroom uit.. wij naar de stoppenkast schakelaar overhalen en meteen een keiharde knal, een vonk en brandlucht
Wij het spoednummer van vd linde gebeld en die gaven aan dat er iemand zou komen die nacht... de hele nacht gewacht en niemand gezien.. dit is 9 dagen lang zo geweest. 9 DAGEN LANG hebben wij geen stroom gehad... aangezien ons appartement een nieuwbouw appartement is en alles draait op stroom ipv gas konden wij echt niks... na iets van 40 keer gebeld te hebben kwam het erop neer dat ze niet wilde betalen voor een extern bedrijf die langs wilde komen dus ik had maar pech...
9 dagen lang.. heb ik niet thuis kunnen wonen en na een klacht ingediend te hebben kwamen zij na 3 weken met een reactie dat ze doormiddel van personeelsgebrek het allemaal ongelukkig is gelopen maar dat we geen recht hebben op een compensatie omdat het huis in hun ogen gewoon bewoonbaar was.... dit is de service die je kan verwachten... en dat voor bijna 1600 euro per maand !!!!!!!!
Dit bedrijf kan helemaal niks. Als je eigenaar bent van een gebouw of woning, laat dit bedrijf dan niet je gebouw beheren.
Ik heb de afgelopen 2 jaar een woning gehuurd bij een groot vastgoedbedrijf. Dit makelaarsbedrijf is verantwoordelijk voor voor de afhandeling van de gebouwen.
Wanneer je een melding maakt over wat moet gebeuren dan is er geen enkele kennis over de melding aanwezig. Bijvoorbeeld: Een lekkage over de buitengevel van het gebouw van hoogstwaarschijnlijk een lekkende leiding. Als ik zelf een gebouw heb zou ik dit dezelfde nog gerepareerd willen hebben of in ieder geval dat de lek stopt. Bij van der linden makelaar denken ze daar anders over. Maanden lang hebben we kunnen genieten van een soort waterval over de geval van het gebouw totdat er een huurder in zijn appartement last kreeg van deze zelfde lekkage.
Ik weet niet waar het probleem zit bij dit bedrijf maar niks kan in één keer goed worden opgelost. Ook als je vraagt hoe het gaat over de gemaakte meldingen weten ze niet dat er meldingen zijn gemaakt. Oftewel ze beheren hun meldingen niet goed.
Bovenstaande is nog maar een klein gedeelte van de ellende.
Om toch iets positiefs te zeggen, is het personeel wel vriendelijk aan de telefoon.
Wij huren al 28 jaar bij van der linden nooit klachten gehad,maar de laatste tijd is het slecht,ze reageren niet op mails en als je belt dan word er gezegd dat ze terug bellen maar daar moet je lang op wachten.
Ze doen ook zeer weinig aan onderhoud,als je een nieuwe keuken wilt dan vragen ze veel huursverhoging
In de winter zijn de schilders geweest moesten eigenlijk een nieuwe schuurdeur volgens de schilders maar de schilder moest hem maar oplappen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.