Valmi Group Aps Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Christian ankom hurtigt, grundet akut behov for hjælp - da strømmen i min lejlighed var gået... Jeg havde en anden håndværker ude først, der ikke kunne hjælpe, men fik hurtigt identificere problemet,... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fint Tilfreds med montering af 3 stikkontakter. Elektrikeren Christian løste opgaven super professionelt selvom den ene stikkontakt skulle sidde under afbryder og uden mellemrum et meget synligt sted... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi er ovenud tilfreds med Thomas Hovmand, der kom samme dag vi bad om et tilbud. Vi mailede efterfølgende med Thomas for at beslutte hvilken type af varmepumpe der passede til vores behov. Thomas sv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Steffen fra Lino El ApS klarede opgaven hurtigt og effektivt - vi er meget trygge ved ham og hans rådgivning + han sparede os for næsten 10.000kr

1. Zakładanie instalacji elektrycznych
  2. Hydraulik

Napisane przez firmę

Valmi Group ApS er en landsdækkende autoriseret EL- og VVSinstallatør. Valmi løser alle slags EL- og VVSopgaver for private, virksomheder og det offentlige. Ring eller skriv, så giver vi gerne et tilbud eller løser din næste opgave, med autorisation, garanti og relevant forsikring. Faglig grundighed - fair betaling

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

247 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Kanon service

Kanon service. Aftaler overholdt 100%. Kan klart anbefales!

19 października 2021

Hej

Tak for de pæne ord - de luner.

Mvh Michael

Oceniono na 5 z 5

Fik hurtigt et svar på at han kunne…

Fik hurtigt et svar på at han kunne klare min opgave, og arbejdet blev gjort på de tidspunkter som passede mig. Der var styr på de dele som skulle bruges.

11 października 2021

Hej Svend Aage

Tak for de pæne ord. Vi gør hvad vi kan for at give vores kunder en faglig grundighed og en fair betaling. Dejligt du er tilfreds.

Michael

Dygtig og kompetent betjening

Dygtig og kompetent betjening. Fandt hurtigt fejlen

6 października 2021

Hej Lars

Tak for din dejlige anmeldelse - ja, det er dygtige folk der samarbejder med Valmi.

Tak for at du sørgede for at den dygtige fagmand fik en fair betaling for sit arbejde og vi håber at se dig igen når du har brug for EL eller VVS hjælp.

Mvh Michael fra Valmi

Er fuldt tilfreds

Er fuldt tilfreds. En enkel aftale der smuttede i vasken men ellers var alt som aftalt. God dialog og en ærlig sælger der samtidig ikke oversælger. Klart en jeg kan anbefale efter mit køb af varmepumpe. Det var ikke det billigste tilbud jeg fik. Men jeg vil til enhver tid hellere handle med nogen der er seriøse, overholder deres aftaler, og yder en god service. Tak for handlen

27 września 2021

Hej Mark
Tak for din anmeldelse. Ærgerligt at der smutter en aftale og det undskylder vi, men dejligt at du er blevet hørt og har fået den løsning der passer dig - hverken mere eller mindre.
Det er ikke altid prisen der den afgørende i sidste ende. Derfor er Valmis motto også "Faglig grundighed - Fair betaling" og det gælder begge veje. Håber du får glæde af din varmepumpe i mange år fremover.
Med venlig hilsen Michael

Thomas Hovmand - TEH-Elservice ApS

Thomas Hovmand - TEH-Elservice ApS gav et super tilbud på en varmepumpe. Kom og udførte arbejdet til aftalt tid og alt blev lavet rigtigt fint og hurigt.
Kan klart anbefale Thomas Hovmand - TEH-Elservice ApS👍

25 września 2021
Oceniono na 5 z 5

Vi har haft glæde af Peter Schøn!

Vi har haft glæde af Peter Schøn fra Schøn El Service ApS.
Han har hjulpet os med diverse el sager og været meget behjælpelig med alle vores spørgsmål. Peter er meget dedikeret til dit arbejde og sine kunder.
Ville til hver en tid benytte Peter som elektriker igen!

13 sierpnia 2021
Oceniono na 4 z 5

Effektiv og venlig

Hurtig svar, fair tilbud på arbejdet, opstået problem løst hurtigt og effektivt, til billige penge
Venlig og renlig installatør
Intet at udsætte her

6 sierpnia 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej