Professionel tilgang til svært…
Professionel tilgang til svært tilgængeligt enormt hvepsebo
Holdt aftale præcist som tilbud lød
God forklaring
Kan helt sikkert anbefales!!

Odpowiedź od Frimodts.dk
Frimodts.dk er en lille lokal virksomhed, drevet af René Frimodt. Jeg sætter en ære i et højt serviceniveau og veludført arbejde. Kundens tilfredshed er første prioritet. Jeg dækker det meste af Vendsyssel. Jeg udfører bl.a. Skadedyrsbekæmpelse af hvepse, myrer, skægkræ og mus, algebehandling tag/facader/belægning, rens af tagrender op til 16,5m i højden, flise- og terrasserens, imprægnering, tilsyn af sommerhuse.
Kystvej 11, 9982, Ålbæk, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Professionel tilgang til svært tilgængeligt enormt hvepsebo
Holdt aftale præcist som tilbud lød
God forklaring
Kan helt sikkert anbefales!!

Odpowiedź od Frimodts.dk
Service absolut i topklasse 😊 Frimodts kom lørdag aften kl. 21:30 og fandt et godt gemt hvepsebo inde i en væg og fik det ud.
Vi er noget lettede og meget taknemmelige for hans hurtige og effektive indsats.
Erling og Anne Marie

Odpowiedź od Frimodts.dk
Kan varmt anbefale René. Havde et vipsebo i vores sommerhus. Kom søndag aften kl 21.00 og fjernede det og så til en meget fornuftig pris, da det trods alt var søndag aften. 5💥 med pil op herfra.🙂

Odpowiedź od Frimodts.dk
Super service fra første telefon til et meget godt udført arbeide. 👏👏👏.
En fornøyelse å sitte udenfor nå😀.
En helt igennem professionel service af Rene; fra første kontakt til færdig arbejde. Jeg har fået renset og behandlet +150m2 terrasse, der visse steder var godt angrebet af alger. Som at få en ny terrasse, der så tilmed har fået en god omgang beskyttelse til de næste mange år.
Jeg kunne ikke selv være tilstede, så Rene tog sig af alt og efterlod alt i skønneste orden. Absolut en anbefaling.

Odpowiedź od Frimodts.dk
Gamle fliser - næsten ny terrasse.
Efter at have haft firmaet til at rense osv. vores terrasse ser den 1/2 gang større ud.
Rigtig flot arbejde og et firma, man kan regne med, aftaler bliver holdt.
Så stor tak herfra.
Familien Andreasen

Odpowiedź od Frimodts.dk
Top karakter fra mig . Altid veludført arbejde til aftale pris og top kvalitet

Odpowiedź od Frimodts.dk
Et ældre tegltag trængte til algebehandling. Blev anbefalet Frimodts og det har allerede nu givet et bedre udseende på taget. Imprægnering af fliser virker også.

Odpowiedź od Frimodts.dk
Rigtig god kommunikation og service. Vi er meget tilfredse med arbejdet!

Odpowiedź od Frimodts.dk
Super service og kommunikation. Vi er meget tilfredse.