Christian ankom hurtigt, grundet akut behov for hjælp - da strømmen i min lejlighed var gået... Jeg havde en anden håndværker ude først, der ikke kunne hjælpe, men fik hurtigt identificere problemet,... Zobacz więcej
Fint Tilfreds med montering af 3 stikkontakter. Elektrikeren Christian løste opgaven super professionelt selvom den ene stikkontakt skulle sidde under afbryder og uden mellemrum et meget synligt sted... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er ovenud tilfreds med Thomas Hovmand, der kom samme dag vi bad om et tilbud. Vi mailede efterfølgende med Thomas for at beslutte hvilken type af varmepumpe der passede til vores behov. Thomas sv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Steffen fra Lino El ApS klarede opgaven hurtigt og effektivt - vi er meget trygge ved ham og hans rådgivning + han sparede os for næsten 10.000kr
Napisane przez firmę
Valmi Group ApS er en landsdækkende autoriseret EL- og VVSinstallatør. Valmi løser alle slags EL- og VVSopgaver for private, virksomheder og det offentlige. Ring eller skriv, så giver vi gerne et tilbud eller løser din næste opgave, med autorisation, garanti og relevant forsikring. Faglig grundighed - fair betaling
Kronprinsensgade 4, 2., 1114, KBH K, Dania
- info@valmi.dk
- valmi.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Super pænt arbejde
Super pænt arbejde af Jack - og som altid, til en rimelig pris 👍

Yderst tilfreds kunde …
Har haft besøg af Thomas som er meget punktlig og som udførte et flot stykke arbejde :)
Kan absolut anbefales ...

Super Elektriker
Fik besøg af Steffen Lino til lidt småopgaver.
Vi kunne ikke få emhætten op, da der var et stik i vejen. Han både flyttede stikket OG hængte emhætten op!
Så monterede han en lampe og skiftede en stikkontakt. Alt blev gjort hurtigt og professionelt og sidder knivskarpt.
Vi bruger ikke andre fremover!

Odpowiedź od Valmi Group Aps
Steffen fra Lino El er det bedste valg…
Steffen fra Lino El er det bedste valg af elektriker 👌
Sikker, troværdig, fleksibel og innovativ.

TEH -Elservice
Vi valgte at bruge TEH -Elservice til vores opgave. Og vi har kun ros til overs for Thomas. 10 stjernet service og råd og hjælp.

Odpowiedź od Valmi Group Aps
Vi har super god erfaring med…
Vi har super god erfaring med elektriker Jesper Gerlach og vi med glæde anbefale ham.
Theodor Bjarnason
Bestyrelsesformand

Søren Christiansen - Gørdinglund El ApS
Vi har simpelthen fået den bedste elektriker i Søren Christiansen - Gørdinglund El ApS. Rigtig fleksibel, ved pludselige hændelser, står han der bare når man giver et kald! Rart velovervejet menneske, kan kun anbefales!

Odpowiedź od Valmi Group Aps
“Tilkaldsarbejde i forbindelse med…
“Tilkaldsarbejde i forbindelse med ombygning/renovering.alt lavet hurtig og godt. Kunne ikke være bedre

Odpowiedź od Valmi Group Aps
Fantastisk professionelt arbejde af en…
Fantastisk professionelt arbejde af en dygtig og meget venlig elektriker. Kan varmt anbefales.

Casper reparere vores toilet
Casper reparere vores toilet. Han var meget venlig, kunne hurtigt udføre arbejdet, virkede ærlig og billig regning ift. et andet tilbud vi havde fået.

Elektrikeren kom til tiden
Elektrikeren kom til tiden - endda lidt før, og udførte et flot stykke arbejde.

Professionel og fantastisk service
Professionel og fantastisk service. Udfører arbejdet til stor tilfredshed.

Odpowiedź od Valmi Group Aps
Absolut den bedste service du kan få
Absolut den bedste service du kan få. Jeg ringede for at få hjælp og 2 dage efter var opgaven udført. Hurtigt og effektivt ,med klar regning som man kan forstå og forgilde sig til.
Heller ikke dyrt. Så alt i alt , brug trykt Valmi / Thomas . Det var en god og tryk oplevelse.
Mvh
Mogens