Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hebben een heerlijk dekbed besteld en zijn er ontzettend blij mee. De website is gebruiksvriendelijk, de bezorging verliep snel en soepel, en voor we het wisten lag het dekbed al op ons bed. Echt h... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik deed een bestelling met korting, eerst kreeg ik een bericht dat de bestelling vertraagd was en dat het maximaal 3 weken extra kon duren. Ik kon het annuleren en vroeg of ik 1 van de 2 bestelde prod... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mooie aanbieding, super snelle levering en daarnaast ook nog eens een matras die super lekker ligt. Mijn dochter is 6 en wordt nog elke nacht wakker maar slaapt nu al een week door. Een groter complim... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

PostNL had mijn pakket teruggestuurd naar Valkstore maar nadat we dit hadden gevonden erg snel geholpen en de dag erna werd het al bezorgd. Nogmaals bedankt Rutger. :)

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Sklep z łóżkami
  3. Sklep ogólny

Napisane przez firmę

Bij Valk Store kunt u de kwaliteitsproducten kopen die u in de Van der Valk hotels ziet

Dane kontaktowe

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Een prachtig en kwalitatief mooi…

Een prachtig en kwalitatief mooi dekbedovertrek gekocht. Het was makkelijk besteld en zeer snel geleverd.

Odpowiedź od Valkstore

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u het dekbedovertrek en onze service als positief heeft ervaren.

Kussen besteld

Kussen besteld. Topkwaliteit en snelle levering!

Odpowiedź od Valkstore

Bedankt voor uw 5-sterren review. Wij zijn blij te horen dat u onze kwaliteit en levering als positief hebt ervaren.

Zeer tevreden

Snelle levering. Goed verpakt en kwaliteit naar verwachting.

Odpowiedź od Valkstore

Bedankt voor uw 5-sterren review. Wij zijn blij dat u onze kwaliteit en levering goed heeft ervaren!

Tolle Qualität

Tolle Qualität und sehr schnelle Lieferung!

30 lipca 2025

Odpowiedź od Valkstore

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung!

Oceniono na 2 z 5

Na 5 dagen nog geen verzendbewijs…

Na 5 dagen nog geen verzendbewijs gekregen. Vraag me af wanneer ik ga ontvangen

30 lipca 2025

Beste Elvira,

Bedankt voor je review. Jammer om te vernemen dat het langer duurt met het leveren van uw bestelling. U kunt ons een e-mail sturen naar support@valkstore.nl met uw ordernummer en dan kijken wij natuurlijk graag met u mee.

Valk Store

Oceniono na 2 z 5

Kleur van dekbedovertrek kwam niet…

Kleur van dekbedovertrek kwam niet overeen met de omschrijving en foto's op de website en verpakking. Er wordt op de website niet aangegeven van welk merk het is en hierdoor is meerdere foto's opzoeken voor de kleur ook niet mogelijk. Dan zou je overigens ook vinden dat de overtrek ergens anders goedkoper is. Na melden dat de kleur afwijkt kreeg ik geen medewerking in kosteloos retour zenden en heb ik €4,95 verzendkosten moeten betalen voor informatie die zij niet op orde hebben.

Aanvulling na de reactie: ik heb voor ik deze review plaatsen meerdere keren contact gehad met de klantenservice en foto's aangeleverd waarop het kleurverschil te zien is.

8 lipca 2025

Odpowiedź od Valkstore

Vervelend om te vernemen dat het product niet naar wens is, wanneer u een bericht stuurt naar support@valkstore.nl, dan staan wij u graag te woord.

Oceniono na 4 z 5

Mooi dekbedovertrek

Mooi dekbedovertrek! Gelukkig past het goed bij ons, maar zoals in de beschrijving off-white🥹

31 maja 2025

Odpowiedź od Valkstore

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over uw bestelling!

Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop.

Valk Store

Ziet er prima uit

Ziet er prima uit. Staat netjes en voelt lekker aan

28 maja 2025

Odpowiedź od Valkstore

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over uw bestelling.

Prima

Prima
Oplossing voor onze klacht

29 maja 2025

Odpowiedź od Valkstore

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de oplossing.

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od Valkstore

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij te vernemen dat u de service en afhandeling als tevreden heeft ervaren.

Oceniono na 1 z 5

onbehagelijk badlaken

Badlaken gekocht middels spaaractie vomar. na 3 keer wassen stoot het badlaken nog steeds water af en neemt het dus moeilijk water op en voelt het aan de huid heel koud

4 kwietnia 2025

Odpowiedź od Valkstore

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u een voucher heeft gekregen die niet meer bruikbaar is. Echter worden deze vouchers uitgegeven door een andere tak van de Van der Valk concern. Ik raad u aan om contact op te nemen met dit concern Valk Internationaal. De contactgegevens zijn: 088-1825547 en het emailadres is info@valk-shop.nl. Zij kunnen hier verder met u naar kijken.

Oceniono na 4 z 5

Goed kussen

Odpowiedź od Valkstore

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over het kussen.

Oceniono na 5 z 5

Fantastische service en duidelijke…

Fantastische service en duidelijke afhandeling

Odpowiedź od Valkstore

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij te vernemen dat u de service en afhandeling als fantastisch heeft ervaren.

Valk middelharde kussen

Snelle levering en beantwoorden van vragen via mail. Middelharde kussen bevalt erg goed

6 kwietnia 2025

Odpowiedź od Valkstore

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het beantwoorden van vragen. Hartelijk dank voor uw review.

Mooi dekbed

Blij mee, mooi dekbed

Odpowiedź od Valkstore

Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met het dekbed.

Oceniono na 5 z 5

Had een verkeerd hoeslaken aangekregen

Had een verkeerd hoeslaken aangekregen, mail gestuurd en de week erna het juiste laken aangekregen!
Zeer snelle en professionele service!
Heel tevreden!

11 marca 2025

Odpowiedź od Valkstore

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Wij waarderen uw review.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej