We hebben een heerlijk dekbed besteld en zijn er ontzettend blij mee. De website is gebruiksvriendelijk, de bezorging verliep snel en soepel, en voor we het wisten lag het dekbed al op ons bed. Echt h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik deed een bestelling met korting, eerst kreeg ik een bericht dat de bestelling vertraagd was en dat het maximaal 3 weken extra kon duren. Ik kon het annuleren en vroeg of ik 1 van de 2 bestelde prod... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie aanbieding, super snelle levering en daarnaast ook nog eens een matras die super lekker ligt. Mijn dochter is 6 en wordt nog elke nacht wakker maar slaapt nu al een week door. Een groter complim... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
PostNL had mijn pakket teruggestuurd naar Valkstore maar nadat we dit hadden gevonden erg snel geholpen en de dag erna werd het al bezorgd. Nogmaals bedankt Rutger. :)
Reakcja na opinię
Bij Valk Store kunt u de kwaliteitsproducten kopen die u in de Van der Valk hotels ziet
Stationsweg 91, 3621 LK, Breukelen, Holandia
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Prima kussens en ze slapen heerlijk. Ook was de bestelling snel in huis en de actie 1+1 is helemaal zeer aantrekkelijk.

Odpowiedź od Valkstore
Super fijne hoofd kussens alleen jammer dat het moeilijk is om brede slopen te kopen in
Nederland

Odpowiedź od Valkstore
Na een verkeerde levering van de topper is het helemaal netjes afgehandeld.
Top klanten service and fantastische kwaliteit.

Super netjes geregeld.
Keurig op tijd en perfecte bezorging.
Bestelling is precies wat ik verwachten.
De matrassen zijn super.
Nog extra toch kussens besteld nu heb ik mijn eigen van der Valk bed

Odpowiedź od Valkstore
Bestelling (van der Valk hotelkwaliteit!!)wordt doorgezet naar Cinderella, dus daar koop je. Na 14 dagen maar eens contact opgenomen met Valkstore waar mijn bestelling bleef. Retour ook ook gedoe (kleur leek helemaal niet). Nooit weer!

Odpowiedź od Valkstore
Zijn op alle vlakken de afspraak nagekomen. Duidelijke omschrijving van artikel.

Odpowiedź od Valkstore
Het is de zoveelste keer dat ik daar bestel wil niks anders ik weet wat je ervoor krijgt .

Odpowiedź od Valkstore
Inmiddels de toppers in gebruik genomen. Mooie stevige toppers, liggen goed en fijn dat ze ook om te keren zijn. We hopen er vele nachten van te kunnen genieten.

Odpowiedź od Valkstore
Duidelijk en makkelijk te bestellen.
We hadden het artikel vrij snel binnen en het was heel goed en netjes verpakt.

Odpowiedź od Valkstore
Heerlijk geslapen in het Van der Valk hotel. Deze ervaring wil je thuis natuurlijk evenaren.
Dat kan met deze producten. Dagelijks een eigen geniet moment!

Odpowiedź od Valkstore
Werd keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden over het kussen en s’morgens geen hoofdpijn meer. Gineke.

Odpowiedź od Valkstore
Twee dekbedovertrekken besteld en er maar ééntje ontvangen. “We gaan het navragen bij de leverancier” maar daarna niets meer vernomen. Zwak…
Verkeerd kussen geleverd
Ecodown besteld
Microdown gekregen.
Ook is er geen rits in t kussen zoals wel beschreven.
Ben dit niet gewend van Van der Valk
Normaal goede service.

Odpowiedź od Valkstore
Uit ervaring uit het hotel in Noordwijk.Het is een fijn kussen !u

Odpowiedź od Valkstore
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.