Vaillant ecoTECplus VHR 25/32 CS/1-5 met Spirotech vuil- en luchtafscheiderpakket is een goede CV-ketel. Voldoet voor ons huishouden van 4 volwassenen. Ook het bad vullen is geen probleem. Positief:... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Problemen met thermostaat VRT50. Over ontwerp is niet goed nagedacht. Men kan als gebruiker per ongeluk een in de installateurs modus terecht komen. Dit kan inhouden dat men de temperatuur in de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beware! Vaillant AroTHERM heat pump units can be very noisy, and the customer service has been disappointingly poor. If you want to see how widespread these issues are, there are many similar repor... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca urządzeń grzewczych
- Dostawca systemów klimatyzacji
- Producent bojlerów
- Bojlery i ogrzewanie
- Producent sprzętu wentylacyjnego
Napisane przez firmę
Al 150 jaar staat Vaillant synoniem voor betrouwbaarheid, innovatie en comfort in huis. We bieden duurzame oplossingen die aansluiten bij de behoeften van vandaag én morgen. Of het nu gaat om verwarmen of koelen, met Vaillant geniet je van topprestaties en laag energieverbruik. Van efficiënte cv-ketels en innovatieve warmtepompen tot slimme thermostaten en stijlvolle aircosystemen. Met onze duurzame technologieën loop je altijd een stap voor op de toekomst.
Dane kontaktowe
Paasheuvelweg 42, 1105 BJ, Amsterdam, Holandia
- vaillant.nl
Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede informatie van medewerker…
Goede informatie van medewerker ontvangen en snel in contact gebracht met een installateur.

Vaillant ecoTECplus VHR 25/32 CS/1-5 is een goede CV-ketel
Positief: zeer stil; al een jaar lang niet hoeven bijvullen; laag gasverbruik.
Negatief: de hoge aanschafprijs; hoge stroomkosten.
Problemen met thermostaat VRT50.
Problemen met thermostaat VRT50.
Over ontwerp is niet goed nagedacht.
Men kan als gebruiker per ongeluk een in de installateurs modus terecht komen.
Dit kan inhouden dat men de temperatuur in de huiskamer niet lager dan bijv.24 kan zetten of niet hoger dan 12 graden.
.Deze optie had niet gecombineerd met de draai instelknop van de temperatuur uitgevoerd moeten worden.
Zoek je een echt stille warmtepomp, kies Vaillant
Uiteindelijk toch de keuze gemaakt voor een warmtepomp, mijn keuze is na grondig onderzoek uitgekomen op Vaillant omdat ze zelf aangeven een van de stilste warmtepompen te hebben. Daar is niks aan gelogen, ik moet soms echt naar de unit toe lopen om te kijken of hij het doet. Super blij mee.

Top product
Al jaren een Vaillant cv ketel hangen naar volle tevredenheid, nu uitgebreid met een airco. Stil en mooie binnenunits. Zeer gebruiksvriendelijk.

Odpowiedź od Vaillant Nederland
Arotherm plus laten plaatsen bij onze…
Arotherm plus laten plaatsen bij onze vrijstaande woning in het buitengebied van Venray. Erg stil en heeft het deze winter heerlijk warm gehouden

Odpowiedź od Vaillant Nederland
Sinds een aantal maanden trotse…
Sinds een aantal maanden trotse eigenaar van een Vaillant ecoTEC plus cw5 cv-toestel.
Toestel is extreem stil en zeer zuinig.
Laten plaatsen door een CO-gecertificeerde installateur.
Kan Vaillant dus zeker aanbevelen!

Beware of Noisy Heatpump
If you want to see how widespread these issues are, there are many similar reports in the Facebook group “Vaillant AroTHERM Heat Pump Group UK” and Open Energy Monitor Community. Several installers in the UK have now stopped recommending the 7 kW unit due to ongoing noise-related complaints.
This is my second winter with a Vaillant ASHP, and on sub‑zero days the noise has caused multiple sleepless nights. It completely defeats the purpose of investing in a modern heating system.
Waardeloze c.v ketel
Waardeloze c.v ketel! Heeft nooit goed gewerkt en na twee jaar is het hoofdpijndossier vervangen door een intergas ketel!

Odpowiedź od Vaillant Nederland
Na plaatsing van de nieuwe cv ketel…
Na plaatsing van de nieuwe cv ketel Vaillant steeds een grondlucht op de bovenverdiepingen. Cv ketel hangt op zolder. Na veel bellen en lang wachten is eindelijk een sifon geplaatst. Dat was bij de installatie niet gebeurd. Ben niet erg enthousiast van de firma Roossien.

De cv-ketel .
De cv-ketel is zuinig.
Het duurt na het opstarten lang voordat je warm water
krijgt.

Prima kwaliteit en service
Ecotec Exclusive geplaatst door Duurzaam & Duurzaam, keurig geïnstalleerd. Ook goede service van Vaillant met hulp bij installeren van de gateway. Top!

Odpowiedź od Vaillant Nederland
Erg spijt dat ik de hybridewarmtepomp…
Erg spijt dat ik de hybridewarmtepomp valliant55/6A230 met Cv ketel VHR30/36cs/1-5 in combinatie met VPS R100/1m100liter ,deze staat boven ons plat dak ! ondanks geluiddempende rubbers en betonplaat maakt De buitenunit ontzettend veel herrie , met name de ventilator die loeit bij warmte vraag! Deze plek op dak is ook nog eens aangewezen door de installateur! Als ik het terug kon draaien kocht ik een andere warmtepomp !

Vriendelijk en zeer vakbekwaam
Vriendelijk, zeer behulpzaam, grote vakkennis.

Odpowiedź od Vaillant Nederland
Nieuwe Vaillant CV na installatie defect. Na installatie op 9 januari 2025 deed…
Na installatie op 9 januari 2025 deed de Vaillant t niet. Na Flinke koude nacht, geen verwarming, geen warm water voor douche………Met veel pijn en moeite de volgende dag monteur van Vaillant langs gekomen. Prima monteur.
Niets meer gehoord van leverancier. Jammer.

Odpowiedź od Vaillant Nederland
Snoer Vaillant eco tech plus cw5 werkt…
Nieuwe Vaillant eco tech plus cw5 .
Snoer te kort om bij stopcontact te komen. Dit is bekend probleem maar fabrikant maakt geen apparatuur met langer snoer!
aroTHERM VWLn from Vaillant
In 2022, we installed a Vaillant aroTHERM VWL 55/3 A 230V heat pump, expecting a high-quality, energy-efficient solution. Unfortunately, the system has failed three times in under four years, each time leaving us without heating or cooling for extended periods—and Vaillant’s service team has been unable to resolve the issues.
This is despite having a valid maintenance contract and regular servicing. For a premium brand, the product has proven to be highly unreliable.
In addition, customer support has been slow, hard to reach, and far from proactive. It comes at a price of +220Eur per year.
Looking back, we regret not choosing a different manufacturer – such as Hitachi, which seems to offer more dependable systems and significantly better service.

Vaillant is topkwaliteit
Sinds 3 jaar zijn wij in het bezit van een Vaillant ecoTEC plus hr-ketel. Wat een fantastisch product! Zeer stille werking en altijd direct warm water. Binnenkort breiden we ‘m uit naar een hybride installatie met de ultrastille aroTHERM plus warmtepomp van Vaillant.

Waardeloze Boiler
Voor de derde keer in een maand nieuwe boiler vwh b150/1geplaatst . Deze heeft het 5 uur gedaan met veel herrie en gaf daarna een hoge druk error . Nu komen ze morgen weer . Deze gaat ook weer retour . Nu naar een Bosch of een Siemens gaan kijken. Er komt bij mij geen Vaillant meer binnen . Er zijn er trouwens vandaag van de 14 appartementen 3 nieuwe vervangen. Wat een waardeloos product. Mijn Advies . Als u geen verstand van boilers heeft moet u er niet aan beginnen.

Odpowiedź od Vaillant Nederland
Als je in de kou wilt zitten neem dan…
Als je in de kou wilt zitten neem dan een vaillant. Service kennen ze niet en van het woord garantie zijn ze vies van. Misschien dat vroeger de gasketels prima waren maar blijf ver weg van de warmtepomp(boilers) kies bij voorkeur een merk dat wel achter hun product staat.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.