Banner for uzo

uzo Recenzje

1,6

26 listopada złożone zamówienie do dziś nie ma towaru i nie ma informacji choc zapewniaja że w kilka dni masz towar w domu czuję że dałem sie nabrać,kto pozwala działac na rynku takiej firmie

Opłaciłam zamówienie na ich stronie blikiem pieniądze pobrało lecz nie dostałam żadnej informacji odnosnie przesyłki pomimo że pisałam do nich na maila ;/ + wysylalam im wyciąg potwierdzenia z kont... Zobacz więcej

1. Instytucja edukacyjna

UZO is the world's first AI-native Syn-Fi™ (synthetic finance) platform, a new take on funded trading built on a simple principle: complete honesty with our traders. The idea is simple: prove your skill in a challenge, keep the vast majority of what you earn, and scale your account as you improve. Your only cost is the entry fee, and the rewards you earn are real. There are no hidden rules and no fine print. Everything, from how challenges work to how rewards get paid, is published in plain language before you spend anything. Trade manually or run automated strategies, across everything from forex and crypto to prediction markets. We built "uzo" for traders who are tired of promises and want a platform that simply keeps its word.

Bardzo słaba

1,6

26 listopada złożone zamówienie do dziś…

czuję że dałem sie nabrać,kto pozwala działac na rynku takiej firmie

11 grudnia 2025

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro, że dostawa Pana zamówienia trwa dłużej, niż Pan oczekiwał. Chciałabym wyjaśnić, jak działają terminy dostaw na UZO, ponieważ często pojawiają się w tym miejscu nieporozumienia.

Sprzedawca ma do 14 dni kalendarzowych na wysłanie zamówienia.
W większości przypadków wysyłka odbywa się szybciej, ale ma on prawo wykorzystać pełny czas.

Czas dostawy liczy się dopiero od momentu wysyłki, a nie od dnia złożenia zamówienia.

Dostawa standardowa (darmowa): 8–13 dni roboczych od wysłania.
Dostawa ekspresowa: 4–11 dni roboczych od wysłania.

Przesyłki doręczają zewnętrzne firmy kurierskie, na których działania niestety nie mamy bezpośredniego wpływu. Kurier może także pozostawić paczkę w punkcie odbioru lub u sąsiada - powinien o tym poinformować, lecz nie zawsze tak robi.

Kiedy należy skontaktować się z nami?

Przy dostawie standardowej: jeśli minęło ponad 25 dni roboczych od wysyłki, a paczka nadal nie dotarła.

Przy dostawie ekspresowej: jeśli minęło ponad 20 dni roboczych od wysyłki, a paczka nadal nie dotarła.

Abyśmy mogli sprawdzić status Pana zamówienia i pomóc w rozwiązaniu problemu, uprzejmie prosimy o podanie numeru zamówienia lub adresu e-mail użytego podczas zakupu. Bez tych danych nie jesteśmy w stanie odnaleźć przesyłki w systemie.

Zrobimy wszystko, aby wyjaśnić sytuację jak najszybciej.

Pozdrawiam serdecznie,
Asha – Zespół UZO

Doszedł inny produkt niż w opisie

Doszedł inny produkt niż w opisie. Miał być kubek stalowy, doszedł z jakieś masy, a do tego z urwanym uszkiem. Zwroty na jakiś chiński adres. Na szczęście stracona niewielka suma, ale jak najdalej od UZO. Nigdy więcej. Czuję się oszukany.

Dzień dobry,

jest nam bardzo przykro, że otrzymał Pan produkt niezgodny z opisem, a do tego w uszkodzonym stanie. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca i przepraszamy za wszelkie niedogodności, które to spowodowało.

Niestety pod nazwą Mirek Em nie jesteśmy w stanie odnaleźć żadnego zamówienia w Pana koncie ani w naszym systemie. Abyśmy mogli Panu pomóc i rozwiązać sprawę, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem info@uzo.com, lub o przesłanie numeru zamówienia, adresu e-mail użytego przy zakupie bądź innych danych pozwalających je zidentyfikować.

Jeśli produkt został dostarczony uszkodzony lub niezgodny z opisem, oczywiście możemy otworzyć reklamację i rozwiązać sprawę z sprzedawcą.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałe problemy i zrobimy wszystko, aby jak najszybciej naprawić sytuację po otrzymaniu od Pana niezbędnych informacji.

Z poważaniem
Asha – zespół UZO

Zamówiłam 2 pary butów

Zamówiłam 2 pary butów. Zapłaciłam za szybką dostawę. Buty przyszły po miesiącu .Obie pary niezgodne z tabelą rozmiarów, jedne większe od drugich.Uznano reklamację tylko jednych.Dostałam zwrot na kartę 15,34 zł.,gdzie 1 para butów kosztowała ok 60zl.Masakra

1 grudnia 2025

Dzień dobry,

dziękuję za Pani opinię i bardzo przepraszam za wszystkie nieprzyjemności, które Panią spotkały. Chciałabym wyjaśnić, że sytuacja została już dokładnie omówiona w naszej wcześniejszej korespondencji.

Niestety doszło do ludzkiego błędu – moja koleżanka omyłkowo wprowadziła niewłaściwą kwotę do zwrotu. Gdy tylko błąd został zauważony, natychmiast go skorygowaliśmy i zleciliśmy pełny zwrot środków.
Z informacji, które posiadamy, wynika, że pełna kwota powinna być już na Pani koncie.

Bardzo mi przykro, że ta sytuacja mogła stworzyć wrażenie braku profesjonalizmu. Mimo że staramy się robić wszystko najlepiej, czasem może dojść do błędu - najważniejsze jednak, że został on od razu naprawiony.

Jeśli miałaby Pani jakiekolwiek pytania lub coś nadal wydaje się niejasne, proszę się ze mną skontaktować - chętnie pomogę.

Jeszcze raz bardzo przepraszam i dziękuję za cierpliwość.

Pozdrawiam serdecznie,
Asha - Team UZO

Nie polecam !!!!!

Nie polecam !!!!!! UWAŻAJCIE ,ZWROT MUSISZ ODESĹAĆ DO CHIN KOSZT WYŻSZY OD ZAWARTOŚCI , CELOWE DZIAŁANIA, NIE KUPUJ !!!!!@

25 listopada 2025

Szanowny Panie Rafał,

Dziękujemy za Państwa opinię, jednak chciałbym wyjaśnić, że to nie jest celowe działanie. UZO to platforma typu marketplace, która łączy sprzedawców z klientami. W przypadku, gdy zamawiacie Państwo produkty od sprzedawcy z Chin, zwroty muszą być odesłane bezpośrednio do Chin, ponieważ to sprzedawca, od którego Pan zamówił, ma siedzibę tam.

Wszystkie te informacje, w tym procedura zwrotu, są wyraźnie opisane na naszej stronie internetowej, aby uniknąć nieporozumień. Rozumiemy, że to może być niewygodne, ale staramy się, aby proces zwrotów był jak najprostszy.

Zespół UZO

Zamówiłem kamizelki ratunkowe w dniu…

Zamówiłem kamizelki ratunkowe w dniu 03.11.2025 dokonałem dodatkowej opłaty za przesyłkę ekspresowa która miała dotrzeć od 6 do max 11 dni i po niemal 20 dniach przesyłki dalej nie ma. Próba kontaktowania się w sprawie przesyłki to porażka! NIE POLECAM lepiej kupować na temu czy Ali tu jest porażka totalna

24 listopada 2025

Dzień dobry,

Przepraszamy za powstałe komplikacje. Prosimy o uzupełnienie informacji dotyczących przesyłki lub skontaktowanie się z naszym wsparciem klienta pod adresem info@uzo.com. Niestety, pod imieniem Sławek Sławek nie mogę znaleźć konkretnego zamówienia, aby rozwiązać problem. Na pewno zajmiemy się rozwiązaniem Państwa problemu i dopilnujemy, aby wszystko zostało załatwione.

Dziękujemy za zrozumienie i czekamy na Państwa odpowiedź.

Z pozdrowieniami,
Zespół UZO

Pieniędzy nie ma towaru też nie brak…

Pieniędzy nie ma towaru też nie brak odpowiedzi na pytania

1 października 2025

Dzień dobry,

Abyśmy mogli Panu prawidłowo odpowiedzieć i rozwiązać problem, bardzo proszę o podanie danych niezbędnych do odszukania zamówienia.
Pod nazwiskiem Patryk nie mogę znaleźć w systemie żadnego zamówienia.

Ewentualnie może Pan również skontaktować się bezpośrednio z naszym działem obsługi klienta: info@uzo.com, gdzie chętnie pomogą w rozwiązaniu sprawy.

Dziękujemy za współpracę i czekamy na informacje.

Asha - Team UZO

masakra………

4 listopada 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię. Chcielibyśmy prosić o wyjaśnienie powodu negatywnej recenzji, ponieważ nie zawiera ona żadnych szczegółów na temat problemu. Jeśli podzielisz się z nami dodatkowymi informacjami dotyczącymi Twojego zamówienia, będziemy w stanie szybko rozwiązać wszelkie trudności.

Dziękujemy za współpracę i czekamy na Twoją odpowiedź.

Z pozdrowieniami,
Asha – Zespół UZO

Ludzie omijajcie ten sklep z bardzo…

Ludzie omijajcie ten sklep z bardzo daleka. Polityka zwrotów w zasadzie nie informuje że paczka nie wraca do siedziby w Europie (Czechy) tylko musisz ją odesłać do producenta chin. Koszt wysyłki przewyższa koszt produktu, tak też w tym momencie nie ma to sensu i jest to działanie celowe.

Dzień dobry,

Dziękujemy za przesłanie opinii. Pragniemy poinformować, że informacje dotyczące zwrotu towaru są transparentnie przedstawione na stronie internetowej UZO. UZO funkcjonuje jako marketplace, który łączy sprzedawców i klientów. Z tego powodu, w przypadku niektórych produktów, konieczne jest odesłanie towaru bezpośrednio do producenta w Chinach.

Rozumiemy, że koszty wysyłki mogą przewyższać cenę produktu, ale te warunki zostały zaakceptowane przez Pana podczas składania zamówienia. Szczegóły dotyczące tego procesu znajdują się w regulaminie, który został zaakceptowany w momencie składania zamówienia.

Asha – UZO Team

Masakra

Masakra! Zamówiłam ozdoby z promocji i po 2 tygodniach odesłali pieniądze. Niezrealizowane zamownienie.

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji i rozumiemy Państwa rozczarowanie. Pragniemy podkreślić, że UZO to platforma typu marketplace – sprzedawcy samodzielnie wystawiają swoje produkty i ustalają ceny oraz zasady zwrotów i refundacji. Nie mamy możliwości ingerować w ich wewnętrzne procedury ani zmieniać sposobu realizacji zamówień.

Żałujemy, że zamówienie nie spełniło Państwa oczekiwań, ale mamy nadzieję, że mimo wszystko dadzą nam Państwo szansę w przyszłości i że nasze usługi pokażą niezawodność i jakość, jakiej można oczekiwać.

Asha Zespół UZO

Nie polecam .Kurtka dla dziecka idzie…

Nie polecam .Kurtka dla dziecka idzie już 15 dni nie licząc weekendow i dalej nic po 13 dniach dopiero ja wysłano

10 października 2025

Dzień dobry,

Pod nazwiskiem Magda Magda nie mamy zarejestrowanego żadnego zamówienia w naszym systemie.
Prosimy o uzupełnienie konkretnych informacji, abyśmy mogli prawidłowo sprawdzić sytuację i udzielić odpowiedzi.

Przykro nam, jeśli paczka nie dotarła w oczekiwanym terminie.
Wszystkie informacje dotyczące wysyłki i doręczenia są transparentnie dostępne na naszej stronie: https://uzo.com/pl/legal-informations/shipping-policy

Jeżeli czas dostawy był znacząco opóźniony, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem info@uzo.com, gdzie otrzyma Pan/Pani wszystkie niezbędne informacje i pomoc w rozwiązaniu sprawy.

Obsługa klienta UZO

W dniu 12.10.2025 zamówiono płacz…

W dniu 12.10.2025 zamówiono płacz zimowy + golf męski zimowy, przesyłkę dostarczono 28.10.2025 wszystko było by dobrze gdyby nie to że doszedł tylko płaszcz. Co z tego ze można zrobić zwrot..... ale koszty wysłania paczki do Chin przekracza wartość zamówionych przedmiotów. NIE POLECAM.

12 października 2025

Dzień dobry,

pod nazwiskiem D “XratajX” R. nie mamy zarejestrowanego żadnego zamówienia w naszym systemie.
Dlatego prosimy o uzupełnienie informacji, abyśmy mogli prawidłowo sprawdzić problem, lub prosimy o kontakt z obsługą klienta pod adresem info@uzo.com
, gdzie otrzyma Pan pomoc w rozwiązaniu sytuacji.

Możliwe, że sprzedawca wysłał zamówienie w dwóch paczkach, a druga paczka jeszcze do Pana nie dotarła.
W swoim e-mailu powinien Pan widzieć, że przesyłka została wysłana, wraz z dwoma różnymi numerami śledzenia.

Jeśli chodzi o zwrot towaru: jeśli nie jest to produkt wadliwy ani błąd sprzedawcy, koszty wysyłki ponosi klient.
Wszystkie te informacje są przejrzyste i dostępne na naszej stronie: https://uzo.com/pl/legal-informations/right-of-withdrawal

Obsługa klienta UZO

Oszuści

Witam.W dniu 8.10.2025 r. Zamówiłem klapki,do chwili obecnej jestem zwodzony przez firmę,że przesyłka jest wysłana ,że znajduje się pomiędzy Chinami a Polską do tej pory nie mam ani towaru ani zwrotu pieniędzy o które zwróciłem się do firmy, Nic nie zamawiajcie w tej instytucji bo zostaniecie oszukani

25 października 2025

Panie Edwardzie,

Pańska opinia jest niezgodna z prawdą i świadomie szkodzi reputacji firmy UZO.
Poniżej przedstawiamy sprawdzone fakty na podstawie naszych wewnętrznych danych:

Zamówienie zostało złożone 8 października 2025 r.
Przesyłka została wysłana 16 października 2025 r., czyli w terminie 14 dni kalendarzowych, który sprzedawca ma na wysyłkę zgodnie z regulaminem.
Wybrał Pan darmową dostawę, której deklarowany czas doręczenia wynosi 8–13 dni roboczych od daty wysyłki.
„Dni robocze” oznaczają od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem weekendów i dni świątecznych.
Oznacza to, że termin dostawy jeszcze nie upłynął, a przesyłka znajduje się w normalnym procesie transportowym.

W momencie wysyłki otrzymał Pan numer śledzenia: PX1913893114.
Zgodnie z dostępnymi danymi przesyłka znajduje się już w rękach polskiego przewoźnika, co jednoznacznie potwierdza, że została wysłana.
Twierdzenia, jakoby „paczka nigdy nie została wysłana” lub że został Pan „oszukany”, są całkowicie nieprawdziwe i zmyślone.

Wszelka komunikacja w UZO przebiega transparentnie, a każdy klient ma możliwość śledzenia przesyłki w czasie rzeczywistym.
Publikowanie fałszywych i oszczerczych informacji może być uznane za świadome działanie na szkodę dobrego imienia firmy, co stanowi czyn prawnie karalny.

Jeśli doszło do nieporozumienia, wzywamy Pana do natychmiastowej korekty lub usunięcia opinii.
W przeciwnym razie jesteśmy gotowi podjąć kroki prawne w celu ochrony reputacji UZO, w tym złożenie oficjalnego zawiadomienia o rozpowszechnianiu nieprawdziwych informacji oraz roszczenie o odszkodowanie za poniesione szkody.

— Asha w imieniu zespołu UZO

Brak wysyłki zamówienia zwykle…

Brak wysyłki zamówienia zwykle oszustwo, kłamstwa o problemach z przewoźnikiem i wysyłka. Aktualnie czekam na zwrot pieniędzy, chociaż wątpię że je dostanę

11 września 2025

Dzień dobry,

Pod nazwiskiem „jjjjj“ nie możemy odnaleźć żadnego zamówienia w naszym systemie.

Chcielibyśmy zaznaczyć, że w przypadku anulowania zamówienia lub jeśli sprzedawca z jakiegokolwiek powodu nie wysyła przesyłki, pieniądze są zwracane klientowi zgodnie ze standardowymi zasadami. Standardowy czas przetwarzania zwrotu wynosi 14 dni od uznania reklamacji lub anulowania zamówienia. Staramy się zakończyć ten proces jak najszybciej, ale samo księgowanie środków na konto zależy również od bramki płatniczej i banku klienta, na co niestety nie mamy wpływu.

Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem info@uzo.com, abyśmy mogli pomóc w sprawie.

Asha – zespół UZO

Wysyłka

W opisie na górze była dostawa w ciągu 4 dni roboczych a ja już czekam ponad 2 tygodnie i nie ma postępu - nadal tylko opis ze wyslane . Nigdy już nic nie zamówię z tego sklepu. Brak postępu w podróży mojej paczki

31 sierpnia 2025

Dzień dobry, Moniko,

dziękuję za Pani opinię, ale muszę ją sprostować.

Na naszej stronie w górnej części widnieje napis „Najszybsza dostawa w ciągu 4 dni roboczych” - czyli najszybsza możliwa dostawa w ciągu 4 dni roboczych. Opcja ta dotyczy wyłącznie wysyłki ekspresowej i liczy się zawsze od daty nadania przesyłki, a nie od momentu złożenia czy opłacenia zamówienia.

Sprzedawcy na UZO mają do 14 dni kalendarzowych na nadanie zamówienia - informacja ta jest jasno wskazana zarówno w naszych warunkach, jak i przy produktach. Przy każdym produkcie oraz w koszyku pokazane jest również, że dostawa ekspresowa trwa od 4 do 11 dni roboczych od momentu nadania - dlatego najkrótszy możliwy czas dostawy to rzeczywiście 4 dni robocze, ale nie jest to gwarancja dla każdej przesyłki.

Bez konkretnych danych dotyczących Pani zamówienia nie jesteśmy w stanie sprawdzić, czy wybrała Pani opcję ekspresowej dostawy. Jeśli nie, to w przypadku standardowej wysyłki obowiązują dłuższe terminy doręczenia.

Stwierdzenie, że przesyłka miała dotrzeć automatycznie w 4 dni, jest więc mylące. Czas dostawy zawsze zależy od wybranej metody wysyłki i liczy się od momentu nadania przesyłki.

Produkty zamówione z Chin

Produkty zamówione z Chin . Zapłata 3 razy tyle co na Temu. Czyli zwykła fuszerka.

4 sierpnia 2025

Dzień dobry, Panie Lubianiec,

Dziękuję za Pana opinię. Niestety, nie mogę znaleźć w naszym systemie żadnego zamówienia zarejestrowanego na to nazwisko, dlatego nie mam możliwości potwierdzenia, czy faktycznie dokonał Pan zakupu na platformie UZO.

Na UZO działają niezależni sprzedawcy, którzy samodzielnie ustalają ceny swoich produktów. Każdy klient może przed zakupem sprawdzić, kim jest konkretny sprzedawca, skąd pochodzi oraz jakie ma warunki sprzedaży - informacje te są widoczne zarówno bezpośrednio przy produkcie, jak i w wykazie sprzedawców na naszej stronie internetowej, wraz z adresem sprzedawcy.

Pochodzenie produktu samo w sobie nie określa jego jakości - na UZO dostępne są towary od sprzedawców z różnych krajów, w tym z Chin, i zawsze to klient decyduje, czy oferta mu odpowiada, opierając się na opisie, cenie oraz informacjach o sprzedawcy.

Jeśli faktycznie dokonał Pan u nas zakupu i ma Pan zastrzeżenia co do konkretnego produktu, prosimy o kontakt pod adresem info@uzo.com - chętnie sprawdzimy sytuację.

Szmatka

Witam. Zamówiłam kurtkę ramoneske opis był ze skóry ekologicznej. Tymczasem przyszła cienka jak szmatka zupełnie inna niż na zdjęciu. Napisałam że chce zwrot pieniędzy i mogę odesłać paczkę. Odpowiedź firmy uzo że paczkę mam wysłać na własny koszt do chyba Arabii Saudyjskiej lub Chin. I nie wiadomo czy dostane zwrot pieniędzy. Ostrzegam wszystkich klientów nie kupujcie tam nie chcąc zwrócić pieniędzy można ich nazwać tylko w jeden sposób zło..... Witam ponownie po wpisie dostałam informację od Uzo ze mogę otrzymać pieniądze z powrotem. Przyznaje ze może błędnie przeczytałam wytyczne odnośnie reklamacji. Wysłałam email ze zdjęciami mam nadzieję że pozytywnie załatwię sprawę. Pozdrawiam.

31 lipca 2025

Dzień dobry, Pani Anno,

Dziękuję za Pani opinię. Przykro mi, że nie była Pani zadowolona z otrzymanego produktu, jednak pozwolę sobie przedstawić kilka faktów, które nie zostały ujęte w Pani komentarzu.

W opisie produktu wyraźnie wskazano, że materiał to poliester oraz PU (poliuretan) – czyli ekoskóra, a nie skóra naturalna. Informacja o składzie materiału była dostępna jeszcze przed finalizacją zamówienia.

Z Pani strony otrzymaliśmy wiadomość e-mail, w której napisała Pani, że kurtka się nie podoba, i zapytała Pani o możliwość zwrotu. Moja koleżanka z zespołu udzieliła Pani odpowiedzi z dokładną instrukcją, jak odstąpić od umowy, a także przesłała link do strony, gdzie znajduje się procedura reklamacyjna. W żadnej wiadomości nie było mowy o konieczności wysyłki do Arabii Saudyjskiej czy Chin.

Chciałabym podkreślić, że nikt z naszego zespołu nie odmówił Pani prawa do odstąpienia od umowy ani prawa do reklamacji. Wręcz przeciwnie – wszystkie informacje są jasno przedstawione na naszej stronie, w tym to, że aby rozpocząć proces reklamacyjny, należy przesłać zdjęcia otrzymanego produktu oraz krótki opis problemu. Nie otrzymaliśmy od Pani żadnych zdjęć ani szczegółów.

Wierzę, że gdyby zdecydowała się Pani podejść do sprawy rzeczowo, cały proces przebiegłby bezproblemowo. Przykro mi, że zamiast tego zdecydowała się Pani na publiczne oskarżenie, które nie znajduje potwierdzenia w faktach.

Jeśli chciałaby Pani rozwiązać sprawę w sposób rzeczowy – jesteśmy cały czas do dyspozycji.

Scam

Opłaciłam zamówienie na ich stronie blikiem pieniądze pobrało lecz nie dostałam żadnej informacji odnosnie przesyłki pomimo że pisałam do nich na maila ;/ + wysylalam im wyciąg potwierdzenia z konta bankowego

16.06.2025 Odpisali przeprosili jak dostanę przesyłkę do ręki dam 4 ale z racji że jest kontakt z nimi daje 3

10 czerwca 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za Pani opinię. Chciałabym wyjaśnić, że z racji tego, iż Pani konto jest oznaczone jako Kupujący, niestety nie mogę znaleźć informacji o Pani zamówieniu ani zweryfikować, czy podana informacja jest prawdziwa. Może się zdarzyć, że ktoś próbuje zaszkodzić reputacji naszej firmy.

Abyśmy mogli rozwiązać tę sytuację, potrzebujemy od Pani kilku konkretnych danych, które pozwolą nam znaleźć Pani zamówienie, e-mailową komunikację oraz ewentualnie płatność. Czy mogłaby Pani podać numer zamówienia, e-mail, z którego się kontaktowała Pani z nami, lub jakikolwiek inny szczegół, który pomoże nam zweryfikować, że chodzi o Pani zamówienie?

Mocno wątpię, że nie odpowiedzielibyśmy na Pani e-maile, i chciałabym jak najszybciej wyjaśnić tę sytuację.

Dziękuję za zrozumienie i czekam na Pani odpowiedź.

Asha za zespół UZO

Zamówiłam buty.Miały być ze skóry ale…

Zamówiłam buty.Miały być ze skóry ale nawet koło skóry nie leżały.Kolor brzydki.Nie taki jak na obrazku.Ja rozumiem,że kolor może się trochę różnić ale nie aż tak bardzo.Płacąc za buty w granicach 200 zł to u nas w Polsce można kupić o wiele lepsze i nawet tańsze.Nic się nie zgadzało.Nawet rozmiar był zawyżony o dwa numery.Odradzam zakupy na tej stronie.

27 stycznia 2025

Dzień dobry, Pani Jolanto,

bardzo nam przykro, że Państwa doświadczenie z zamówieniem nie było pozytywne. Chcielibyśmy tylko wyjaśnić, że UZO to marketplace, na którym sprzedawcy oferują swoje produkty. Produkty sprzedawane na naszej platformie są dostarczane przez różnych sprzedawców, a nie bezpośrednio przez nas, dlatego nie mamy bezpośredniego wpływu na jakość ani opisy poszczególnych produktów. Na podstawie reklamacji widzimy, którzy sprzedawcy są problematyczni, a takich sprzedawców usuwamy z platformy. Każdy sprzedawca ma możliwość podawania szczegółów swoich produktów, w tym materiału, kolorów i tabel rozmiarów. Tabele rozmiarów i wszystkie informacje o produktach są ustalane przez sprzedawców, którzy wystawiają swoje oferty na naszej platformie. Przy każdym produkcie zawsze jest podany sprzedawca, a także możliwość zapoznania się z jego pełną ofertą.

Rozumiemy, że zawód spowodowany jest niezadowoleniem z produktu, który nie spełniał oczekiwań, i chcielibyśmy pomóc jak najszybciej rozwiązać tę sytuację. Abyśmy mogli rozpocząć rozwiązanie problemu, potrzebujemy więcej informacji, na przykład numeru zamówienia, który pomoże nam uzyskać szczegóły i ustalić, co się stało. W takich przypadkach zawsze najlepiej jest skontaktować się z naszą obsługą klienta i złożyć reklamację – w ten sposób możemy natychmiast zbadać sprawę i zapewnić, że będzie ona rozwiązana zgodnie z Państwa oczekiwaniami.

Bardzo zależy nam na tym, aby nasi klienci byli zadowoleni, i choć może się zdarzyć, że sprzedawca zaoferuje produkt, który nie spełnia oczekiwań, zawsze staramy się szybko rozwiązać taką sytuację. Wierzymy, że możemy pomóc rozwiązać Państwa problem jak najszybciej.

Dziękujemy za zrozumienie i czekamy na Państwa współpracę w rozwiązaniu tej sytuacji.

Dziwne są te recenzje

Dziwne są te recenzje. Węgrzy (HU) mają w nich amerykańskie nazwiska a Polacy imiona np. Joseph czy Mary Jane. Peter "zamówiła" i "jest zadowolona"... Większość z nich jest bardzo pozytywna - dziwne. Polskie komentarze z polskimi imionami i specyfiką języka np. "nie ogarniają zamówienia" z reguły są negatywne.
Myślę, że większość z nich to fake.

3 kwietnia 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za Pańską opinię. Chcielibyśmy wyjaśnić, że recenzje, które pojawiają się na platformie TrustPilot, są publikowane i oceniane bezpośrednio przez TrustPilot. To w ich kompetencji leży weryfikacja prawdziwości i autentyczności każdej recenzji, a w przypadku jakichkolwiek wątpliwości TrustPilot ma swoje własne procedury weryfikacji.

Jeśli chodzi o imiona naszych klientów lub treść ich recenzji, nie mamy wpływu na to, jak nasi klienci się nazywają, jakie imię wybiorą do recenzji, ani co dokładnie napiszą w swojej recenzji. Recenzje są zawsze wyrazem osobistych doświadczeń naszych klientów, a wszelkie różnice w imionach lub formułacjach są całkowicie w gestii samych recenzentów.

Chcielibyśmy jednak podkreślić, że nie uważamy za relevantne ani właściwe, aby nasza firma była oceniana negatywnie (1 gwiazdka z 5) przez osobę, która nie ma doświadczenia z naszą firmą i nie miała z nami negatywnych doświadczeń. Tego typu oceny szkodzą naszej reputacji, co jest dla nas bardzo istotne.

szeroki wybór i przystępne ceny 🙂

szeroki wybór i przystępne ceny 🙂

28 marca 2025

Odpowiedź od uzo

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że doceniasz nasz szeroki asortyment i przystępne ceny. Mamy nadzieję, że wkrótce znowu nas odwiedzisz.