Utlet Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep spożywczy

Napisane przez firmę

Utlet.no er en del av LV Prosjekter AS Org nr - 927 390 302 MVA nr - 927 390 302 MVA Vi i Utlet.no er lidenskapelig opptatt av kvalitet og nytteverdi for deg som forbruker. Vi går nøye gjennom alle våre produkter for å sikre at de oppfyller våre strenge kriterier for høy kvalitet. Det er viktig for oss at du kan stole på at varene du kjøper hos oss, vil gi deg langvarig glede og tilfredshet. Produktsortiment: Vårt omfattende utvalg av produkter spenner fra klær, sko og tilbehør til elektronikk, husholdningsartikler, sportsutstyr og mye mer. Vi samarbeider tett med anerkjente merkevarer og pålitelige leverandører for å sikre at vi alltid kan tilby deg det beste av det beste. Med en stadig oppdatert katalog, kan du være trygg på at det alltid vil være noe spennende å oppdage hos oss. Netthandel med en personlig vri: Utlet.no er ikke bare en nettbutikk; det er et fellesskap av dedikerte kunder og ansatte som deler den samme lidenskapen for fantastiske tilbud og kvalitetsprodukter. Vårt team av erfarne eksperter er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med spørsmål, gi råd eller veilede deg gjennom vårt store utvalg. Vi tror på personlig service, og vi er her for å gjøre din handel hos oss så smidig og hyggelig som mulig. Bærekraft og miljøvennlighet: Vi tar ansvar for miljøet og streber etter å bli en mer bærekraftig bedrift. Dette inkluderer å ta i bruk resirkulerbare materialer, redusere unødvendig emballasje og søke etter leverandører som deler våre verdier om ansvarlig produksjon. Vi er opptatt av å gjøre vår del for å bevare planeten for kommende generasjoner. Ta en titt på vårt sortiment og bli med i vår voksende familie av fornøyde kunder i dag! Med vennlig hilsen, Utlet.no-teamet

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 3 z 5

Ok side men

Ok side men
Bestilte 5 pakker fra posten og noe godteri.
Dessverre var pakkene fra posten noe dårlig. Det er min risiko. Men slikkerimarkedet var typen Dumle og var dessverre i dårlig stand. Hadde jeg visst dette hadde jeg ikke levert de ut på Halloween. Ellers god kundeservice og levering

Oceniono na 1 z 5

Aldri igjen.

Jeg faktisk hadde bestilt 2 stk. Mistet pakker fra helthjem og posten. Jeg fikk noen billige varer som ingen normalt ville ha bestilt fra en nettbutikk.

Logo Utlet

Odpowiedź od Utlet

Hei, dette produktet har vi nå sluttet å selge etter lav kvalitet på innholdet. Alle som har kjøpt blir kontaktet og tilbudt refusjon.

Oceniono na 5 z 5

Tror ikke dette var uavhentede pakker

Var ett eller annet tull med bestillingen, men fikk raskt refundert hele beløpet.

Logo Utlet

Odpowiedź od Utlet

Hei, når det gjelder disse pakkene har det skjedd feil som vi ønsker å rette opp i for dem det gjelder. Vi ber om at det tas kontakt på mail kundeservice@utlet.no for refundering.
Vi har prøvd å kontakte deg i dag på tlf, gjerne ta kontakt med oss igjen når du har mulighet så refunderer vi pengene.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej