Jag köpte örhängen till min dotter från denna butik. De har 30 dagars öppet köp, och jag gick dit inom tidsgränsen för att returnera dem. Men personalen vägrade och sa att örhängena saknade säkerhet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Min man köpte mig ett silver set med… Min man köpte mig ett silver set med halsband & örhängen 24 December. 3 Mars så lossnade bollen på örhänget och jag gick till butiken i Jakobsberg där jag inte f... Zobacz więcej
Går inte att få kontakt. Har stängt på grund av sjukdom säger dom men alla kan väl inte vara sjuka samtidigt. Det är bedrövligt att inte få svar varken på mail eller i telefon. Kommer aldrig att köpa... Zobacz więcej
Beställde en klocka med Black weekrabatt. Swishade betalningen. Inget hände varpå jag mejlade och frågade. Fick nytt mejl om att min order var annullerad på grund av att klockan var slut. Fick pengarn... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vad roligt att du hittade hit, välkommen! Följ oss på Instagram @urpennofficial för inspiration, nyheter och behind the scenes info. #StyleWithUP
Dane kontaktowe
Almungevägen 2, 194 51, Upplands Väsby, Szwecja
- uropenn.se
Inni użytkownicy przeglądali również
Riktigt dålig service!!
Riktigt dålig service, Allum.
Jag köpte en klocka för 700kr, den var lite stor så dom förkortade den, dom sa aldrig att man inte kan lämna tillbaka den ifall man gör det så såklart gjorde jag det.
Hade klockan 1 dag och den börjar gnissla och det var riktigt dålig kvalite för 700kr. Så nu kan jag inte lämna tillbaka skiten och slösat 700kr i onödan!!!
Personalen var väldigt otrevlig och jag pratade med chefen, dom vägrade att jag skulle få pengarna tillbaka. Usch på denna butik.
Köp aldrig från detta företag. Dom tjänar pengar genom fula knep med att man inte kan lämna tillbaka skiten!!
Köp 700kr klockor från ett riktigt märke istället t.ex Citizen, casio osv.
Mycket nöjd med service och bemötande i…
Mycket nöjd med service och bemötande i Västerås
Inköpt kvalitetsklocka från konkurent , efter 7 månader börjar markeringarna fall bort. Konkurenten ser det inte som reklamation efter 2 månaders undersökning skulle klockan kosta 950 kr att återställa. Ur o Pen fixar klockan på två veckor för 150 kr.
Tack Ur o pen vet vart jag ska gå nästa gång.
Undviker affären som börjar på A Erikslund i Västerås
Butiken torp uddevalla
Butiken torp uddevalla
Superbra service
Tillmötesgående personal
All heder åt er
Mkt nöjd kund
Kass service i Hässleholm
Kass service i Hässleholm. Lämnade in klocka som skulle repareras, i en hel vecka dessutom, där jag under den tiden får statusuppdateringar om att reparation av klockan är påbörjad och reparerad, men när jag ska hämta upp den så får man reda på att den inte är fixad för att ”klockmärket inte kändes till” och ”personen har jobbat där i 15 år och har aldrig sett märket”, och ja det var i princip förklaringen till varför klockan inte var fixad, med en höjd ton i rösten kombinerad med irritation från personen som jobbade där. Försökte få över felet på mig, kunden, när det enda jag sa var att jag tyckte man borde få reda på att man inte kan ta hand om detta klockmärke redan från början och inte skicka iväg den. 1 veckas väntan på ingenting. Kommer inte tillbaka
Ur dåligt
Ur dåligt. Köpte två armbandsur . Dem visade nästan helatiden fel tid. Lämnade till den första till ur och penn 4 ggr och den andra 1 gång än så länge. Dem repererade men tyvärr efter några dagar visade klockorna igen fel tid trotts reparation. Alldrig rekommenderar .
Dålig hantering av garanti.
Köpte armbandsur på Ur & Penn i Uppsala. Efter några veckor lossade en guldig dekorram som satt runt fönstret med datumet. Den lösa ramen fastnade ibland i visarna. Gick tillbaka med klockan för garantireparation. Men nej. Endast urverket och batteriet omfattas av garanti(!?). Fick betala 100 kronor för att de skulle ta ur den lossade delen. När de ändå kunde göra det på plats, kunde de faktiskt bjudit på det.
Oseriös urmakare
Lämnade in min Citizen Analog Aqualand eco drive för byte av kondensator (uppladdningsbart batteri). Fick beskedet att hela urverket behövde bytas för närmare 3000kr. Avböjde erbjudandet och beställde en konding för 170kr på e-bay och bytte själv på 10 minuter. Laddar och håller tiden perfekt efter det. Oseriöst.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.