Urma - ure . smykker. reparationer Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Efter urmagerbutikken ved Nørreport lukkede har jeg søgt efter en ny og fundet den på Godhåbsvej 72. Jeg har i dag, den 10-03-26, besøgt butikken for at få skiftet batteri på mit armbåndsur. Venlig og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit ur er fra 2005 og selvoptræk virkede ikke mere og uret skulle samtidig have et 5-årigt servicetjek. Vi aftalte en pris som er konkurrencedygtig i forhold til andre gange jeg har fået u... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

I et sommerhus, vi netop havde købt, medfulgte et skibs-ur, som vi ikke kunne finde ud af at håndtere. Hos URMA fik vi en grundig forklaring om, hvordan uret sandsynligvis havde været igennem, og de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hvilken service! Jeg ringede, før jeg lagde bestillingen på nettet, da jeg var i tvivl om, hvilket vækkeur, jeg skulle vælge. Hjælpsomheden var uovertruffen! Varerne kom allerede dagen efter, f... Zobacz więcej

• Godthåbsvej 72, 2000, Frederiksberg, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

bestilte nogle varer der blev afsendt…

bestilte nogle varer der blev afsendt samme dag

8 marca 2023

Kære Kjell,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores leveringstid og at vi fik afsendt dine varer samme dag som din bestilling. Vi bestræber os på at give vores kunder en optimal købsoplevelse og hurtig levering spiller en stor rolle i dette.

Endnu en gang tak for din støtte og vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Kære kunde,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det produkt, du har købt, og at prisen var fantastisk. Vi mener, at det er vigtigt at tilbyde kvalitetsprodukter til rimelige priser, så det er dejligt at se, at vores indsats betaler sig.

Tak fordi du valgte os, og vi håber, at du vil overveje os igen ved din næste shopping tur.

Oceniono na 5 z 5

Service og kvalitet til skarp pris

Fin service da jeg spurgte ind til modeller der kunne opfylde mine krav, herefter skarp pris og hurtig forsendelse.

1 lutego 2023

Kære kunde,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og kvalitet, og at vi kunne opfylde dine krav. Vi tror på, at en god pris ikke behøver at kompromittere kvaliteten, så det er godt at se, at du er tilfreds med vores tilbud.

Det glæder os også at høre, at din forsendelse ankom hurtigt - det er altid dejligt at have glade og tilfredse kunder!

Tak fordi du valgte Urma og for at dele din oplevelse med os. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Oceniono na 4 z 5

Gode priser og hurtigt levering til…

Gode priser og hurtigt levering til Grønland

23 lutego 2023

Kære Johannes,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores priser og vores levering til Grønland. Vi bestræber os på at tilbyde hurtige og pålidelige leveringsmuligheder til vores kunder i hele verden, så det glæder os at høre, at det også har været din oplevelse.

Tak fordi du valgte Urma, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig afsendelse og flot ur :)

Hurtig afsendelse og flot ur :)
Meget tilfreds.

13 lutego 2023

Kære kunde,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at du var tilfreds med vores hurtige afsendelse og at du er glad for dit ur. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores produkter og den ekstra indsats, vi gør for at levere dine varer så hurtigt som muligt.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Hej Mogens

Det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med vores leveringstid! Vi sætter en ære i at levere varer hurtigt og effektivt, så det glæder os virkelig at høre, at det også har været din oplevelse.

Tusind tak for din anmeldelse og for at vælge os!

Venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Alt forløb perfekt og hurtigt

Alt forløb perfekt og hurtigt. Og suddenly it was on my doorstep 👉🤸👍

25 stycznia 2023

Hej Leif.
Tusind tak for din anmeldelse af os😃
Vi er glade for at du har fået den service vi altid stræber efter at kunne give til vores kunder.

Hej Lars.

Tusind tak for din anmeldelse😃

Vi værdsætter virkelig når vi får feedback på vores arbejde, og især når vores kunder er tilfredse som dig.

Endnu engang tak fordi du ville dele din oplevelse.

Rigtig god dag til dig.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har sjældent fået så god en…

Jeg har sjældent fået så god en service. Super flinke og fantastisk behandling i både telefonisk- og fysisk kontakt i butikken.
Og så er priserne oven i købet priser ikke mange andre kan hamle op med. Man skulle tro at det er for godt til at være sandt...men den er god nok!

2 lutego 2023
Opinia niezależna

Hej Carsten.

Fantastisk med sådan en fin anmeldelse af os😀

Den oplevelse er vi meget glade for du vil dele, og det er det serviceniveau vi altid forventer af os selv.

Vi håber du handler hos os en anden gang.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

26 stycznia 2023

Hej Anita.

Tusind tak for din anmeldelse af os😃

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber at du handler hos os en anden gang.

Super god kunde service

Super god kunde service. De gav kaffe og sodavand mens jeg ventede:)

31 stycznia 2023
Opinia niezależna

Hej Damien.

Tusind tak for din anmeldelse af os.

Vi er glade for at du har fået en god oplevelse ved at handle hos os. Og du er altid velkommen til at svinge forbi og få en kop kaffe😉

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem god oplevelse fra…

Helt igennem god oplevelse fra bestilling til levering af mit smukke ur 👍🏻

19 stycznia 2023

Odpowiedź od Urma - ure . smykker. reparationer

Tusind tusind tak for din fine anmeldelse af os😃
Vi håber du er glad for dit nye ur?
Hele teamet er virkelig taknemmelig overfor din feedback og oplevelse af at handle hos os.

Endnu engang tusind tak for din anmeldelse!

Rigtig god dag til dig.

Oceniono na 5 z 5

Fine vare og en god pris

10 stycznia 2023

Hej Anne.

Tak for din fine anmeldelse af os!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Og især at du syntes vores priser er rimelige😃

Super fin info

Super fin info, service og pris. Meget tillidsvækkende med det høje serviceniveau.

1 stycznia 2023

Kære Kamilla,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anerkende vores indsats for at give dig en god serviceoplevelse og skabe tillid.

Vi vil fortsat arbejde hårdt for at opretholde høje serviceniveauer og sikre, at alle vores kunder føler sig trygge og tilfredse efter handlen. Vi vægter den tillid, som vores kunder har til os, meget højt og vil gøre alt for at bevare den.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi håber at kunne betjene dig igen.

Fantastisk service hos Urma

Jeg havde bestilt en julegave hos Urma, som desværre blev væk hos transportfirmaet. Da jeg ringede mandag og blot ville gøre opmærksom på, i min frustration, at min pakke var blevet væk hos transportfirmet, blev jeg mødt af en meget venlig og service interesseret medarbejder. Det hele endte med at de fremsendte en ny pakke til mig og jeg nåede at få min julegave inden jul. Det synes jeg er en meget fin service.

18 grudnia 2022

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej