Urma - ure . smykker. reparationer Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Efter urmagerbutikken ved Nørreport lukkede har jeg søgt efter en ny og fundet den på Godhåbsvej 72. Jeg har i dag, den 10-03-26, besøgt butikken for at få skiftet batteri på mit armbåndsur. Venlig og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit ur er fra 2005 og selvoptræk virkede ikke mere og uret skulle samtidig have et 5-årigt servicetjek. Vi aftalte en pris som er konkurrencedygtig i forhold til andre gange jeg har fået u... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

I et sommerhus, vi netop havde købt, medfulgte et skibs-ur, som vi ikke kunne finde ud af at håndtere. Hos URMA fik vi en grundig forklaring om, hvordan uret sandsynligvis havde været igennem, og de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hvilken service! Jeg ringede, før jeg lagde bestillingen på nettet, da jeg var i tvivl om, hvilket vækkeur, jeg skulle vælge. Hjælpsomheden var uovertruffen! Varerne kom allerede dagen efter, f... Zobacz więcej

• Godthåbsvej 72, 2000, Frederiksberg, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Perfect delivery!

7 grudnia 2022

Hi Theodorus.
Thanks for your fantastic review of us. We hope you are satisfied with your product and hope you will buy from us another time.

We wish you a merry Christmas to you and your loved one.

Best regards

Urma Team

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Varen var i orden.

1 grudnia 2022

Hej..

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse! Vi er glade for at alt er som det skal være og du er tilfreds.

Vi ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul.

Perfekt

hurtig levering - bestillingen var nem - varen som forventet

4 grudnia 2022

Hej Bjarne.

Vi er glade for din fine anmeldelse af os. Det glæder os at du er en af vores glade og tilfredse kunder. Vi glæder os til forhåbentlig at kunne give dig samme service igen en anden gang.

Vi ønsker dig en fantastisk glædelig jul til dig og din familie.

super glad for urma

men og overskuelige hjemmeside har bestilt 2 uger der fra og de er kommet efter 3 dage og jeg har ikke noget dårligt at sige om hverken produktet eller betjeningen

4 grudnia 2022

Hej Henrik.

Tak for din gode anmeldelse af os!

Det varmer her i den kolde tid med sådan en positiv feedback.

Vi glæder os til at kunne servicere dig en anden god gang.

Hele teamet ønsker dig og din familie en glædelig jul.

Julegave

Hurtig ekspedition og levering til tiden

10 grudnia 2022

Hej Lise.

Tak for din anmeldelse af os! Vi er meget glade for at du er tilfreds med vores ekspedition og at du har fået leveret ordren til tiden i disse "travle" juledage.

Vi håber du handler hos os en anden god gang.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul til dig og dine kære.

Hurtig og nemt

30 listopada 2022

Hej Hanna.

Af hjertet tak for din fine anmeldelse af os! Vi er glade for du er tilfreds med vores betjening og service.

Vi ønsker dig en glædelig jul til dig og dine kære.

Urma teamet.

Hej Bjarne.

Tak for din anmeldelse af os.

Vi glæder os over at du har haft en god oplevelse når du har handlet med os. Og vi håber selvfølgelig at du kommer igen en anden god gang.

Du må have en helt fantastisk god jul sammen med dine kære.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Jeg bestilte varen og den blev sendt godt pakket ind og kom i fin stand kort tid efter jeg bestilt.

21 listopada 2022

Hej Uffe.

Tusind tak for din anmeldelse af os!

Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og at du er positiv over vores indpakning af ordren. Vi stræber efter at få afsendt alle vores ordren med forsvarlig indpakning så der ikke sker skader på kundens ordre.

Vi ønsker dig og din familie en glædelig jul.

Hej Sibel.

Tak for din fine anmeldelse af os.

Vi er altid glade for at få så positiv feedback.

Du ønskes en rigtig glædelig jul fra os alle fra Urma.

let og hurtig levering

let og hurtig levering, tak for det

15 listopada 2022

Hej Helle.

Tak for din anmeldelse!

Vi stræber os efter at kunne yde den bedste service og afsende vores ordre hurtigst muligt. Det er bekræftende at du så kommer med så god en feedback.

Vi ønsker dig en glædelig jul.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik det jeg havde bestilt i løbet…

Jeg fik det jeg havde bestilt i løbet af et par dage som forventet - dejligt!

9 listopada 2022

Hej Ulla.

Af hjertet tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse! Vi håber selvfølgelig at du vil handle hos os en anden god gang.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul til dig og din familie.

God service.

5 listopada 2022

Hej Bettina.

Tak for din anmeldelse af os.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber du vil handle hos os en anden god gang.

Vi ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul.

Køb af Piet Hein flag

Hurtig ekspedition,

31 października 2022

Hej Ester.

Tak for din dejlige anmeldelse af os.

Vi håber at Dannebrog står flot med dit ny indkøbte flagstang:)

Håber at du vil handle hos os en anden god gang.

Vi ønsker dig en glædelig jul.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Alt lever op til forventningerne.

30 października 2022

Hej Bente.

Tak for din anmeldelse af os! Det varmer på sådan en kold dag med denne feedback! Vi håber at du kommer igen en anden gang og handler hos os.

Vi ønsker dig og din familie en glædelig jul.

Oceniono na 5 z 5

Nice watch for a good price

Nice watch for a good price. On time delivery. Good communication with seller.

18 października 2022

Hi John.
Thanks for the review. We hope you are satisfied with your new watch and you will shop at Urma.dk another time.

We wish you a great day.

Best regards
Urma Team

Oceniono na 1 z 5

Utilfredsheden

Tak, det var den første og sidste gang
I har sendt mig ødelagt varer,
men uden mulighed til at bytte

så var det det

11 października 2022

Hej Jens.

Har du prøvet at kontakte os på telefon eller mail? Jeg har undersøgt blandt kollegaer og de kan ikke bekræfte at der har været nogen form for kommunikation eller på anden vis dialog med dig?

Vi er selvfølgelig kede af du giver os sådan en anmeldelse uden at vi har haft talt sammen.

Når du modtager en defekt varer skal du selvfølgelig reklamere overfor os, så vi har mulighed for at erstatte det ødelagte produkt.

Den mulighed er stadig gældende hvis du som kunde har modtaget et defekt produkt.

Vi håber du vil tage kontakt til os så vi får mulighed for at løse problemet, og vi havde ligeledes håbet på at du ville have kontaktet os inden du lavede denne anmeldelse.

Vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt.

Urma

Oceniono na 2 z 5

Efter bestilling blev leveringstiden…

Efter bestilling blev leveringstiden mere end fordoblet, og da der var indgravering med, var der ingen fortrydelsesret.
Jeg kan ikke ligge ind igen for at følge ordren, og der bliver ikke sendt noget link til nulstilling af password, når jeg anmoder om det (og JA, folder med spam/uønsket er checket)

3 października 2022

Hej Gitte.

Vi er selvfølgelig kede af din anmeldelse af os.

Som der også står i produktbeskrivelsen vil der forekomme længere leveringstid ved indgravering (7- 21 dage)

Vi har i forbindelse med din ordre sendt besked om en mere specifikt leveringstidspunkt der lyder på 10-12 dage.

Vi har desværre ikke nogen intern ordre tracking hvor du kan følge processen. Men du modtager et tracking nummer når varen er afsendt.

Din ordre er under behandling hos vores gravør og bliver selvfølgelig afsendt indenfor den specifikke leveringstid som vi har sendt.

Vi tilbyder ikke fortrydelsesret på varer med gravering, som står i vores handelsbetingelser, under produktbeskrivelsen samt i bekræftelsesmailen.

Du må meget gerne ringe til os eller skrive en mail, hvis ikke dette er fyldestgørende.

Vi havde håbet på at du ville kontakte os inden denne anmeldelse af os, så vi kunne forklare dig hele processen.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Hej Gunda.
Tusind tak for din anmeldelse af os. Det er altid dejligt med så god feedback. Vi håber du handler hos os igen en anden god gang.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, nemt at komme i kontakt med butikken, god service

19 września 2022

Hej Inge.

Vi bliver så glade når vores kunder kommer tilbage med sådan en anmeldelse af os! Vi stræber altid efter at kunne give jer fantastiske kunder en god oplevelse. Vi håber du handler hos os en anden gang.

Hele Urma teamet

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej