Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

An incredible company. I love their products, the quality is consistently great and everything I’ve ordered has lived up to expectations. But what really sets Upfront apart is the customer care: on... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Gebruik al een tijdje de pre workout van upfront de zwarte bes smaak appel smaak mango chili etc, nu gebruik ik de citrus smaak en ik werd er echt kotsmisselijk van wat natuurlijk aan mezelf kan ligge... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Nu 2 keer besteld bij upfront. De eiwit limonade limoen mint en citrus en de oats baked appel/kaneel zijn echt heerlijk. Levering is snel en contact met klantenservice is top.

Oceniono na 2 z 5

Kwaliteit holt achteruit in de afgelopen periode. We zijn oprecht fan van Upfront en hebben minstens 15 verschillende producten op voorraad voor dagelijks gebruik. De kwaliteitscontrole... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z żywnością dla sportowców
  2. Opakowania podstawowych produktów spożywczych

Napisane przez firmę

Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 431

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Kwaliteit prijs verhouding is erg goed…

Kwaliteit prijs verhouding is erg goed na mijn mening ook de levering van mijn pakket is erg snel. Repen valt mee hoe duur ze zijn en wat ik belangrijk vind staat voorop met maar een paar ingrediënten inplaats van 12. Al met al super fijn bedrijf en erg vriendelijk, op naar meer!

Oceniono na 5 z 5

Beste keuze op het gebied van voeding

Super mooi bedrijf wat een duidelijke visie heeft. Normen en waarden die vergeten zijn in de voedingsindustrie zijn bij upfront enorm belangrijk. Naast dat de producten die ze maken super lekker zijn zijn ze ook nog eens gezond. Ook hoef je nooit te twijfelen over de inhoud. Deze staat duidelijk voorop zonder ingewikkelde taal. Bij het bestellen van “niet dagelijkse voeding” zal ik altijd kijken of er een variant beschikbaar is van upfront. Ga zo door!

Oceniono na 5 z 5

Een bedrijf op een missie!

Een bedrijf op een missie!

Altijd snel geleverd (ook naar België). En de producten zijn beter dan vergelijkbare van andere merken (poeders lossen beter op, zakken zijn gemakkelijker,…). Verder worden er ook vaak kortingen gedaan (onlangs ontbijtjes aan 1€/stuk gekocht)

Top top top

Top service

Top service, fouten worden snel en efficiënt opgelost. Daarnaast zijn producten van erg goede kwaliteit en daarbij ook een goede prijs- kwaliteits verhouding

Oceniono na 5 z 5

Ik ben echt helemaal weg van Upfront!

Ik ben echt helemaal weg van Upfront!
Ik gebruik al jaren eiwitpoeders en andere sportsuplementen, maar had vaak last van buikpijn etc. Sinds ik Upfront gebruik zijn al deze problemen verdwenen!
Ook vind ik alles echt zo lekker en fijn, omdat je precies weet wat je binnenkrijgt. Ik stap nooit meer over naar een ander merk en ben benieuwd naar alle nieuwe dingen die ze gaan produceren.

Goede producten!

Goede producten voor een eerlijke prijs. Hebben alles wat je nodig hebt als krachtsporter en/of duursporter, en ook steeds meer normale voeding

Goeie klantenservice

Supersnelle klachtafhandeling!
Ik miste iets bij mijn bestelling, kan gebeuren.
meteen nagestuurd en de volgende dag al binnen. Top!

22 listopada 2025

Uitstekende producten

Beste productontwikkeling, marketing, prijs/kwaliteit verhouding en klantenservice uit de algehele voedingsindustrie.

Wat echt is wint.

25 października 2025

Geweldig

De producten zijn stuk voor stuk geweldig! De service & levering is ook niet normaal goed. Echt een aanrader

Top winkel

Niet duur, hele goede kwaliteit, en snelle bezorging. Ook de pre is echt top heb er altijd wel een lekker workout mee. En het is fijn om te weten dat als je de ingrediënt groot op de voorkant staan zodat je weet wat je eet.

Oceniono na 5 z 5

High quality, many options, quick delivery, good

I have ordered a couple different items from this store over the past few months, favorite has to be the Clear Whey Limonade. Wide range of options, even for the picky people like myself, the limonade doesn't have that dreaded powder feeling/taste. Quick delivery, high quality, never any problems. This is the company I recommend to friends unironically.

Mega service

Door een blokkade op de mail kreeg ik de orderbevestiging en t&t niet binnen. Uiteindelijk super geholpen door de klantenservice!

Logo UPFRONT

Odpowiedź od UPFRONT

Hee Jeroen! Vervelend om te horen dat je klantenservice niet te pakken krijgt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb je gelijk een berichtje gestuurd om je verder te helpen, dan zorgen we gelijk dat je zsm je pakket krijgt!

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke producten voor een prima prijs

Ik koop nu al een tijdje de Clear Whey Lemonade (aardbei citroen) en Eiwit Oats (choco en speculaas).
De oats zijn heel lekker en altijd mijn ontbijt.
De limonade is heerlijk fris en gebruik ik meestal tijdens of na mijn Workout.

Prijs kwaliteit is heel goed bij Upfront en ze leveren snel. Erg belangrijk.

Zal zeker andere producten gaan uitproberen.

27 października 2025

Geweldig

De producten zijn puur, prestatiegericht en echt bedoeld om een verschil te maken. De smaken zijn lekker, geen chemische troep. Inmiddels komt upfront meerdere keren terug op een dag in mijn vaste routines. Van ontbijt, snack tot avondeten koken. En ook nog eens de volgende dag in huis, mega!

Ik hou van Upfront

Ik hou van Upfront. Mijn doel is om zo clean mogelijk te eten en Upfront helpt mij dagelijks hierbij. Ik koop nu al 2 jaar producten van Upfront en alles is top. de service is ook mega goed en alles proeft goed. Ik ben mega fan! Ook de manier van marketing is echt geniaal. Ik kijk voor mijn plezier naar alle leuke filmpjes.

Oceniono na 5 z 5

Kwaliteit, service en een visie die werkt

Ik kwam Upfront bijna een jaar geleden tegen via een goeie kennis, en eerlijk gezegd dacht ik eerst: “Nog zo’n merk dat roept dat ze het anders doen.” Maar eenmaal wat beter rondgekeken viel het me op dat ze steeds vaker opdoken, zelfs in de Albert Heijn. Nieuwsgierigheid won het, dus op 2 januari plaatste ik mijn eerste bestelling.

Vanaf het moment dat ik hun producten testte, wist ik dat dit geen standaard sportsupplementen waren. Het voelde anders. Beter. Je merkt dat er echt is nagedacht over voeding voor verschillende doelen zo als kracht, uithoudingsvermogen, of gewoon gezonder willen leven. In een wereld vol toegevoegde onzin die je lichaam niet nodig heeft, is het bijna verfrissend om iets te vinden dat wél klopt.

Sindsdien volg ik ze op social, inclusief de atleten die Ironmans doen. Dat werkt best aanstekelijk; voor je het weet zit je zelf in het midden van een Ironman prep...

Wat me misschien nog het meest heeft verbaasd, is hoe snel ze groeien. Voedingszones op de marathon van Rotterdam en Eindhoven, en nu zelfs binnenkort hun eigen supermarkt. Het is oprecht leuk om zo’n merk vanaf het begin te zien opbloeien.

Ook een speciale shout-out naar het team achter de schermen. Klantenservice reageert altijd snel en vriendelijk, en mijn bestellingen worden sneller verstuurd dan ik soms zelf kan beslissen wát ik wil bestellen. Dat voelt gewoon goed.

Ik koop hun producten nog steeds met trots en ben heel benieuwd hoever ze gaan komen. Als dit tempo zo doorgaat, moet ik straks zeggen dat ik er vroeg bij was.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej