An incredible company. I love their products, the quality is consistently great and everything I’ve ordered has lived up to expectations. But what really sets Upfront apart is the customer care: on... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Gebruik al een tijdje de pre workout van upfront de zwarte bes smaak appel smaak mango chili etc, nu gebruik ik de citrus smaak en ik werd er echt kotsmisselijk van wat natuurlijk aan mezelf kan ligge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu 2 keer besteld bij upfront. De eiwit limonade limoen mint en citrus en de oats baked appel/kaneel zijn echt heerlijk. Levering is snel en contact met klantenservice is top.
Kwaliteit holt achteruit in de afgelopen periode. We zijn oprecht fan van Upfront en hebben minstens 15 verschillende producten op voorraad voor dagelijks gebruik. De kwaliteitscontrole... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.
Dane kontaktowe
Van Nelleweg 1, 3044BC, Rotterdam, Holandia
- support@upfront.nl
- upfront.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Upfront bestelling
Ik bestel regelmatig bij Upfront. Mooie site, uitstekende en lekkere producten en snelle levering. Bovendien is alles zorgvuldig en netjes verpakt. Zoals het hoort maar dat zie je niet overal. Ook een uitstekende klantenservice. Ik bestel hier gewoon graag.
Tevreden klant :-)
Ik ben al klant sinds het begin en houd van de eenvoudige maar toch lekkere producten die ze maken. Vooral de energy bars en whey isolate zijn top qua smaak. Wat goed is, is dat er duidelijk staat aangegeven welke ingredienten de producten bevatten.
Upfront is de allerbeste in voeding
Upfront is de allerbeste in voeding. Alles wat ik neem is gewoon lekker. Service is snel, leuke aanbiedingen. Product assortiment mag van mij nog wel wat uitgebreider. Maar dat zie ik al veel gebeuren op de Socials. Verder raad ik iedereen aan eens rond te kijken op hun site en gewoon eens wat te bestellen om het te proberen.
In één woord: top!
Goede prijzen, sneller verzending. Altijd top geregeld.
Upfront is de toekomst ik wacht rustig…
Upfront is de toekomst ik wacht rustig af op een supermarkt in Amsterdam. Jelle is een baas en verdiend loonsverhoging code Jelle.
Wij zijn zeer tevreden of de producten…
Wij zijn zeer tevreden of de producten van Upfront. Producten worden altijd snel en netjes verpakt aangeleverd, en ook altijd milieu bewust ingepakt. En alles wat we krijgen is goed, smaakt goed en werkt ook goed (zover we het kunnen merken).
Eerlijke producten met topservice
Al jaartje koop ik producten bij Upfront.
Steeds tijdige levering en uitmuntende klantenservice mocht er toch eens iets mislopen met 1 van hun producten.
Ik blijf bestellen, voor de eerlijke producten en de uitmuntende kwaliteit.
Fantastische producten!
Fantastische producten!
Ik bestel al mijn supplementen enkel nog bij upfront, hetzelfde voor mijn ontbijt. Kwaliteit voor een heel goede prijs & het is nog lekker ook.
Ook altijd snel in huis.
TOP!
Absolute aanrader
Makkelijk te bestellen, snel geleverd en een hele fijne producten! Eerlijk, zonder zooi! En het smaakt ook nog lekker! Ik heb de Vegan pro vanille en banaan-kaneel besteld, niet korrelig, echt een fijn product. Ook de eiwitrepen en creatine pro bevallen erg goed! Regelmatig mooie aanbiedingen! Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Zeker een aanrader!
De producten van Upfront zijn van topkwaliteit en prachtig verpakt, met oog voor detail. Wat de ervaring uniek maakt, is de betrokken communicatie: de leuke mailtjes, de verrassingskrant en de creatieve PR-uitingen zorgen ervoor dat je je echt onderdeel voelt van het merk. Upfront combineert kwaliteit met een vernieuwende en warme beleving.
top bedrijf met snelle levertijden
fijne leverancier van allerlei suplementen. veel verschillende smaken en de levering is ook altijd snel.
vaak worden er proef sampels mee gestuurd om te proberen.
Zeer tevreden met de kwaliteit van de…
Zeer tevreden met de kwaliteit van de producten en de snelle bezorging!
Super!
De service van Upfront is oprecht, maar top! Ben erg tevreden over de producten. Prijs/kwaliteit als je het mij vraagt ook echt prima. Ook super hoe ze aan de weg blijven timmeren om door te ontwikkelen en het aanbod te vergroten.
Zeer tevreden over Upfront!
Ik ben erg tevreden over Upfront! De service is goed, bestellingen worden snel geleverd en de producten zijn gewoon écht goed. Ik waardeer het dat ze hun best doen om geen/zo min mogelijk ‘troep’ in de producten te stoppen. Het verschil met ‘standaard’ supermarktproducten is echt merkbaar (bijvoorbeeld de kruiden; die kennen zo’n 68 gram minder zout -per 100gram- dan vergelijkbare supermarkt kruiden!). Ik heb al veel verschillende producten uitgeprobeerd, van de ketchup en de vitamines, tot aan de Eiwit Oats en kruiden. Over alles ben ik meer dan tevreden! De Eiwit Oats, pasta, kruiden en pindakaas zijn mijn persoonlijke favorieten.
In de toekomst zie ik graag een Upfront supermarkt in de regio Maastricht verschijnen 😉
Ik ben ontzettend tevreden met Upfront
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Upfront. Vanaf het eerste contact tot de levering verliep alles soepel en professioneel. Het team is vriendelijk, behulpzaam en denkt echt mee om de beste oplossing te bieden. De communicatie was duidelijk en snel, en het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!
Tevreden klant van upfront!!
Ik ben al een tijdje een tevreden klant bij Upfront..simpele eerlijke voedings supplementen zonder allerlei gekke vage toevoegingen. Met name de clear whey en gewone whey en de oats bestel ik met enige regelmaat. De eitwit shakes zijn super lekker en totaal geen chemische smaak..de eiwit oats in de ochtend zijn top qua smaak en makkelijk om te maken. Wat ook prettig is aan Upfront is dat ze vaak leuke acties hebben waarbij je weer een lading kan inslaan!! Enige wat ik persoonlijk wat minder vindt is dat ik de vitamines wat aan de dure kant vindt. Klantenservice is ook top en eigenlijk altijd binnen 1 dag reactie terug en heb nog nooit gezeik met pakketjes gehad wat niet klopte dus de service is goed!! Thnx Upfront 👍
Ik ga altijd voor de eiwitrepen en de…
Ik ga altijd voor de eiwitrepen en de oats. Zo lekker dat het bijna verslavend is
Fijne voeding
Goede klantenservice, met duidelijke communicatie/uitleg
Clean producten voor eerlijke prijzen. Fijn assortiment, met regelmatige updates.
Nemen feedback mee in het verder ontwikkelen van huidige assortiment.
Ben zelf geen spierbundel oid, maar de producten zijn een fijne manier om je lichaam te onderhouden
Upfront is mijn routine
Een jaar geleden deed ik mijn eerste bestelling en daarop zijn er veel gevolgd. Ik voeg steeds meer Upfront producten toe aan mijn routines en ik ben hier ontzettend tevreden over. De producten zijn lekker, echt, puur en voedzaam. Ik kan niet wachten om te zien wat voor moois er nog gaat komen. Upfront is waanzinnig bezig!
Altijd snel geleverd en top producten
Altijd snel geleverd en top producten. Bestel al een aantal maanden bij Upfront en zij hebben mij nog nooit teleurgesteld.
Doświadczenie Trustpilot