An incredible company. I love their products, the quality is consistently great and everything I’ve ordered has lived up to expectations. But what really sets Upfront apart is the customer care: on... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Gebruik al een tijdje de pre workout van upfront de zwarte bes smaak appel smaak mango chili etc, nu gebruik ik de citrus smaak en ik werd er echt kotsmisselijk van wat natuurlijk aan mezelf kan ligge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu 2 keer besteld bij upfront. De eiwit limonade limoen mint en citrus en de oats baked appel/kaneel zijn echt heerlijk. Levering is snel en contact met klantenservice is top.
Kwaliteit holt achteruit in de afgelopen periode. We zijn oprecht fan van Upfront en hebben minstens 15 verschillende producten op voorraad voor dagelijks gebruik. De kwaliteitscontrole... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.
Dane kontaktowe
Van Nelleweg 1, 3044BC, Rotterdam, Holandia
- support@upfront.nl
- upfront.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Vind de upfront eiwitlimonade niet te…
Vind de upfront eiwitlimonade niet te zuipen, stevia smaak is veel te sterk en het zou de helft minder zoet mogen zijn.
Dus ik zeg Upfront? No thnx!
Kwaliteit holt achteruit in de…
Kwaliteit holt achteruit in de afgelopen periode.
De kwaliteitscontrole van onze vertrouwde producten laat wel te wensen over in het afgelopen half jaar. We hebben momenteel:
1. Een zak aardbei citroen eiwitlimonade met klontjes erin (sinds openen)
2. Een zak appel/kaneel eiwit oats waarbij er meer klokhuis dan appel in verwerkt is
3. Meerdere doosjes met chocolade granola repen die ontzettend hard waren.
Komop Harro, we moeten beter kunnen dan dit. Hopen op betere kwaliteit bij de volgende ronde!!
Goede producte en dito klantenservice
Goede eerlijke producten. Klantenervice goed en snel bereikbaar en binnen 24 uur probleem opgelost!
Erg tevreden!
Helaas is de kwaliteit niet meer zoals…
Helaas is de kwaliteit niet meer zoals in het begin. Door de introductie van oa soja-lecitine, pinda-eiwit, soja-eiwit zijn de repen niet meer geschikt voor veel mensen ivm overgevoeligheid voor deze ingredienten (en ook niet gezond).
Bij wisseling van grondstoffen ook geen melding voorbij zien komen waardoor ik als trouwe klant onbewust de repen bleef kopen terwijl er allergenen voor mij inzitten.
Bizar snelle levering, lekkere smaak.
Bizar snelle levering. Lekkere shakes. Ik was even afgeweken naar een ander merk maar moet zeggen dat die van Upfront echt beter smaken.
Onlangs boodschappen gedaan in de…
Onlangs boodschappen gedaan in de supermarkt! Top ervaring met leuke medewerkers. Klein puntje van aandacht, ik zou graag zien dat ook de mogelijkheid er is om een koeltas aan te schaffen bij de kassa. Zo, kan ik vlees kopen en dit gekoeld bewaren in de 1,5 uur durende terugrit naar huis.
Belachelijk dat Upfront maar 4.3…
Belachelijk dat Upfront maar 4.3 sterren heeft. Op dit moment het beste merk in Nederland.
Geweldige ervaring met de klantenservice
Geweldige ervaring met de klantenservice van Upfront! Ik had een probleem en nam contact op, en binnen 4 uur was alles al opgelost. Snel, vriendelijk en oplossingsgericht geholpen. Dit is precies hoe klantenservice zou moeten zijn. Top service, ik ben erg tevreden!
Geweldig bedrijf en uitstekend…
Geweldig bedrijf en uitstekende producten. Bestelling helaas niet aangekomen maar direct opgelost. 100 punten voor de afwikkeling en klantenservice ;)
Gelletje stond helemaal bol
Gelletje stond helemaal bol. Kreeg een kortingscode om een nieuwe te bestellen. Hiervoor moest ik wel een pak kopen van 25 euro plus 4,95 bezorgkosten… Dan ga ik wel lekker voor Maurten. Doei upfront
Helemaal weg van de Upfront ijskoffie
Helemaal weg van de Upfront ijskoffie! Wel jammer dat de karamel smaak er niet meer is. Eerlijke producten en eerlijke beschrijvingen. Snel verzonden.
Als er geen problemen zijn prima ...
Het vraagt wat van je geduld voordat een pakket überhaupt verstuurd wordt. Prima producten echter als de levering fout gaat en er ontbreken producten dan zit je met gebakken peren. De klantenservice is niet telefonisch bereikbaar, een reactie op de mail kan je soms dagen op wachten en de antwoorden die je krijgt, daar heb je helemaal niks aan...
Gescheurde verpakking keurig opgelost!
Afgelopen vrijdag bestelling binnengekomen. Alles compleet maar helaas zat er een scheur in de whey milkshake banaan. Foto’s gemaakt en opgestuurd naar support. Diezelfde avond nog reactie en een nieuwe zak klaargemaakt voor verzending. Vandaag (dinsdag) al gearriveerd! Een hele dikke pluim voor (de klantenservice van) Upfront! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Goede service na gestolen pakket
Mijn bestelling was door postNL onbeheerd achtergelaten in de entree van mijn gebouw. Vermoedelijk is deze daar gestolen. Na een verklaring te hebben ingevuld heeft Upfront binnen 1 dag een nieuwe zending aangemaakt. Goede service!
Toch 1 ster minder omdat de leveringen ongeveer 4 dagen duren. Totaal bijna 2 weken op mijn bestelling gewacht. Ook al lag een deel van dat probleem bij postNL.
Sinds 2021 ben ik trouw klant van…
Sinds 2021 ben ik trouw klant van Upfront & heb ik best wat bestellingen gedaan. Waarbij ik altijd zo te spreken was over de service, de boodschap van het bedrijf & de producten, moet ik helaas aangeven dat bij de laatste twee bestellingen ik merk dat de service echt achteruit gaat. Bij de laatste bestelling ging dit als volgt: Bij de grote jaaractie had ik binnen 1 minuut bestelt, echter was er iets fout gegaan waardoor mijn pakket kwijt was geraakt. Dit kan gebeuren, echter waren toen bepaalde producten niet meer op voorraad. Dat begrijp ik, maar toen ik vroeg of ik ze dan later bij kan bestellen met een evt. korting was dat blijkbaar niet eerlijk? Daarna na 8 werkdagen kwam het pakket beschadigd binnen.. alles leek er wel gewoon los ingegooid. Ook dit had ik bij de vorige bestelling. Samenvattend ik blijf fan van het bedrijf, maar ben helaas bang dat met de groei toch de service achteruit gaat.
Snel, persoonlijk, betrouwbaar.
Tijdens (een van de) grootste kortingsactie van dit jaar een aantal producten besteld. Gezien de drukte erg snel geleverd.
Ik had een vraag over mijn bestelling, deze werd zeer snel en netjes beantwoord door de klantenservice.
Persoonlijk, vriendelijk, behulpzaam.
De slogan "Wat echt is, wint" klopt wat mij betreft helemaal.
De volgende keer zou ik hier zonder twijfel weer bestellen.
Bedankt voor de snelle levering en reactie! 🤝
20 mei bestelling gedaan 11 dagen verder nog niks
20 mei bestelling geplaatst met de vakantiegeld sale, nog steeds niet binnen we zijn ondertussen 11 dagen verder. Al die tijd ook geen mail over een update. Als je niet op tijd kan leveren kan je beter niet zo’n sale doen…
Doświadczenie Trustpilot