⭐ Meget skuffende oplevelse – stadig ingen refundering Jeg plejer faktisk at være rigtig glad for Universe Science Park og har haft mange gode oplevelser der sammen med min søn. Derfor er... Zobacz więcej
Selve besøget i Universe Science Park var en okay oplevelse. Vi var to voksne, som gik rundt og hyggede os, og det var sjovt at se de mange innovative, digitale tiltag. Entrébilletten er i den dyre en... Zobacz więcej
Vi havde en helt fantastisk dag! Det var vores første gang i Universe Science Park, men bestemt ikke den sidste.Vores datter skulle prøve Sky Trail, og her fik hun den ypperste hjælp og absolut bedste... Zobacz więcej
Vi havde den bedste tur i Universe! Efter at have læst flere dårlige anmeldelser var vi faktisk lidt spændte på, hvad vi ville møde, men de blev gjort fuldstændig til skamme. Vi besøgte parken... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Universe er en science park på Als i Sønderjylland, der blev åbnet i 2005. Parkens formål er at begejstre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at læring er det bærende element for forlystelserne
Mads Patent Vej 1, 6430, Nordborg, Dania
- 88819500
- info@universe.dk
- universe.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Nice park with bad parking lot system
Nice park with bad parking lot system, please be very careful. The park now charges 50 DK for parking. And you have to give your license plate number every year without being informed. Then came the rude awakening. 600 DK (for 2 visits) fine (feels like a rip-off). Calling is useless. Written explanations are useless. What remains is anger and immense disappointment. Thank you! This is how you treat season ticket holders!
En rigtig god fornøjelse at være i…
En rigtig god fornøjelse at være i Parken.
Selvfølgelig var der ventetid, ved nogle af forlystelserne, men Max 20 min.
Det var nemt, at komme frem og tilbage i Parken.
Det hele var rigtig pænt og velholdt. Ligeledes pæne og rene toilletter.
Kan varmt anbefale det til andre. 😃
Toller Park für die ganze Familie
Toller Park für die ganze Familie! Man braucht den ganzen Tag um alles zu sehen/ zu erleben.
Viele Experimente, keine Achterbahn und co…
Toll ist der Park außerdem aufgemacht, wunderschön bepflanzt und sehr gepflegt.
Wir gehen sehr gerne dorthin
Ting der ikke virker, Parkerings fælde, Lange køer
1. Hoved attraktionen virkede ikke.
2. Parkerings fælde … Ingen bom med p-billet, ingen orientering ved køb af univers billet ved indgangen. Men 2 billeder med skjult kamera på vej ind og ud plus en regning på 300kr i e-boks.
3. Lang kø og ventetid.
Ikke værd at besøge/Kein besuch werd
Vi opgav til sidst
Vi har opgivet at købe sæsonkort, fordi deres hjemmeside er svær at navigere rundt i. Der kommer hele tiden en pop up med konkurrence eller tillad cookies. Deres hjemmeside virker MEGET gammeldags. Vi opgav at købe sæsonkort til sidst, da vi blev bedt om at indtaste vores 5-årige drengs e-mail adresse. Det er simpelthen for ringe og vi har efterhånden købt en del sæsonkort andre steder.
Så slipper vi til gengæld for at stå i kø dernede!
God oplevelse
God oplevelse - alt virkede, og ingen form for ventetid eller kø ved aktivitet er! Parken ren og fin overalt.
Dog lige frækt nok at opkræve P afgift på 50 kr. per bil for at holde på deres p-plads!😏vi kunne selvfølgeligt også have taget cyklen fra Aabenraa😉
God oplevelse
Meget venligt personale. Det er en smuk og velholdt park og der bliver gjort rent, så også toiletterne er pæne. Rigtig mange interessante aktiviteter
Input og opstød
2 af vores børnebørn er begejstrede for en tur i Danfoss Universe.De kunne godt ønske sig kortere ventetider ved de populære forlystelser,og el.biler til større børn.
Vi voksne forstår ikke,at der skal betales for at parkere,og vil gerne vide hvorfor?!
Jeg syntes det har været en super…
Jeg syntes det har været en super dejlig lærerig dag sammen med datter og børnebørn , dog syntes jeg det er for dårligt at man kun kan få en str softice , da den er meget stor og det sidste ender i skraldespanden ,
Fantastiske mennesker og en rigtig sjov…
Fantastiske mennesker og en rigtig sjov dag for alle. Vi havde en skøn dag ♥️🤗de fortjener kun ros blandt andet var der to af medarbejderne der var så søde og gav den gas med viden og stor indfølingsevne til at vi skulle have den bedste dag. Vi følte os hjemme og havde faktisk ikke lyst til at gå hjem igen men blive. De er så omsorgsfulde og vi følte os så velkomne at det føltes som at komme hjem. Forstår slet ikke de andre anmeldelser der er dårlige. Vi var overvældet over Universe ♥️ses igen helt klart. Tak til bla. Dorthe fik ikke den anden søde medarbejders navn også tak til ham for at gøre min søns dag til en kæmpe oplevelse hos jer og få hele historien med Danfoss og Universe. Vi fik hele paletten med sjov og spændende indslag, teknisk viden og baggrund, løft en bil, klatre på klatrebane, segways for dem der kunne det og live kemi forsøg og robot område og det virtuelle rum, kulde, ild og den smukkeste have jeg var dybt imponeret. Tak for jeres kæmpe engagement bliv ved med at holde det personlige 🙌🌞og at der blev vist hensyn for en whiplash ramt som mig. Tak af hjertet.
Over alle forventninger
Over alle forventninger
Vi tog afsted en hel dag 2 børn (6&8år) samt to pensionister og to voksne.
Parken var smuk og rolig omgivelser. Masser plads til at trække sig fra alle gæsterne. Børne lært meget nyt. Hele familien følte turen var alt det og mere end vi troede det skulle være. Maks kø på 20 min men vi så ikke noget problem i det. Hun også tilladt som vi husker til næste sommer hvor vi kommer igen.
Meget smilende og fjollet personale med humør på det rette sted.
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Sjove og spændende aktiviteter. God plads. Smukke haver. Venligt personale. Et sted jeg vil anbefale både til børn og voksne og som vi gerne besøger igen
Hvis du elsker at stå i LAAAANGE KØER……
Hvis du elsker at stå i LAAAANGE KØER… så skal du bare tage i Universe! Man når ikke at prøve noget… vi nåede at prøve alle tingene ÉN gang… og vi var der fra åbning til luk 😳 Så ja… synes ærligt de lukker alt for mange mennesker ind. Det er sidste gang vi kommer her, desværre. Så hellere en af de andre skønne forlystelsesparker.
Et fantastisk sted
Et fantastisk sted, hvor tre voksne blev børn igen. (47, 47 og 79). Der var hele tiden noget at betragte, tænke over eller prøve. Jeg forventede, at stedet var spændende, men jeg havde ikke forventet, at parken var så gennemført smuk. I må have nogle enestående gartnere. Desuden var der overalt mulighed for at sidde ned - og rigtig mange steder også i tørvejr. Det eneste minus var forfriskninger, spiselige ting. Vi købte mineralvand samt varm kakao og tre små - meget små 2x2x4 cm - stykker apple crumble. 52 kroner pr stk. Det er ganske enkelt for meget. Desuden var kagen ikke særlig god. Mange mennesker gik ind, kiggede på priserne og gik igen.
Rita Ankerbo
Fantastisk sted med de sødesteunge…
Fantastisk sted med de sødesteunge personaler som går all in for at gøre det fedt for alle børn inkl børn med udfordringer som min søn det betyder meget så tak
🙏🙏
Vi var derinde 26/7 og vi ville først…
Vi var derinde 26/7 og vi ville først have være det inde 25/7 men der var udsolgt. Og til det vil jeg starte med at kritisere hvor mange i tillader i parken ad gangen i burde som udgangs punkt halvere eller 2/3dele det ned af besøgende pr dag for der er alt for overcrowded. Det kan slet ikke betale sig at besøge jer. Vis man skal som minimum stå 45min i kø til hver en forlystelse kan det slet slet ikke betale sig at komme ind. I bør stoppe betalings parkering det er godt nok det største svindel jeg har været udsat for længe. Jeg troede jeg var i Jylland og folk var gode til at spare men at tage penge for parkering ud over indgang billet er da godt nok grotesk.
Ud over det så at stå så længe i kø for meget der tager så kort tid. Jeres ansatte gider ikke engang tage arbejdet seriøst som i forvejen kun er ung arbejdeder. Den eneste voksen vi mødte var da meget fin men sygt autistisk.
Men i alt set var det sku en middelmådig version af expermentariet i Kbh. Alt alt alt for børne venligt og faktisk minus i indlæring af viden man følte at man blev dummere af det i prøve at fra lære for det er så langt fra fakta i virkeligheden, end det i prøver at lære fra jer. Så stop gerne med det. Der er ingen grund til at lave et Land fuldt af Mette Frederiksenser. Det vil da kun give underslæb.....
Min oplevelse
Jeg fik aldrig min mad, og alt for lidt madsteder i forholdt til for mange mennesker der var ellers var det fink og godt
Alt alt for meget ventetid og her især…
Alt alt for meget ventetid og her især også ift Tivoli Friheden og Djurs - over 45 minutter og helt op til 70 minutter på forlystelserne. Så bliver det for dyrt og så forstår jeg heller ikke vi bliver opfordret til at bestille billetter hjemmefra, da der er begrænsning på - sådan virkede det slet ikke. Parken var alt for lille til så mange mennesker. Jeg forstår heller ikke fidusen med at vi skal betale for parkering (!) det er ret tarveligt, når det i forvejen er så dyrt - og der ikke er alternativer til parkering tæt på. Vi kommer ikke igen.