Unik Begravelse Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Karina Nielsen fra Unik Begravelse ydede en helt speciel indsats i forbindelse med bisættelsen af min søn. Hun gjorde det med stor empati og skabte de bedste rammer for en smuk afsked. Hun var meget p... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Unik begravelse gjorde en stor forskel, da vi tog afsked. Lige fra vi kontaktede Mette Marie og hele vejen gennem forløbet, samtale og ilægning, som Ditte stod for, var yderst professionelt, og hjert... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var meget glade for hele forløbet hos Unik Begravelse. Fra første kontakt blev vi mødt med stor professionalisme, ro og medfølelse. Der var styr på alle detaljer, og vi følte os trygge hele veje... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Nærvær og kærlig professionalisme 🥰 Tusind tak for din fantastiske varme og anerkendende tilgang kære Mette Marie. Det er ikke tilfældigt at vores familie vælger dig når vi skal sige et kærligt... Zobacz więcej

1. Przedsiębiorca pogrzebowy

Napisane przez firmę

Unik Begravelse hjælper dig, når en af dine kære dør. Vi hjælper dig med at planlægge og skabe et overblik, så du kan sige farvel på en personlig måde.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

79 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Nærværende og omsorgsfuld

I en svær tid sørgede Mette Marie for, på en meget nærværende og omsorgsfuld måde, at guide os i alt det praktiske i forbindelse med min fars bisættelse.
Der var ro og tid til råd og vejledning hele vejen igennem forløbet.
Mette Marie sørgede ligeledes for at vi kunne tage en smuk afsked med min far i kirken.
De varmeste anbefalinger herfra. Kasper

4 października 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Tak Kasper for de positive ord. De varmer.

Tak Unik

Unik var med til at give vores far en helt perfekt og smuk bisættelse lige i hans ånd!! Det kunne ikke have været bedre!!
TAK!!!
Udover dette blev vi vejledt og hjulpet på den fineste og sødeste måde!

31 sierpnia 2022

Af hjertet tak....

Når man mister en man holder af, når man står der midt i sorgen og foran mange ubekendte, er det vigtig man bliver mødt med empati, forståelse, respekt, tillid, bare tid, nærvær, opmærksomhed, service og professionalisme på den medmenneskelige måde – dette er altafgørende for, at rammerne skabes for en god og smuk bisættelse, og det er netop hvad Mette Marie og hendes team i UNIK Begravelse leverer. Stor tak herfra…...

19 sierpnia 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Mange tak Kasper. Godt at møde dig og at bådebyggeren blev sendt godt afsted. Roserne sender jeg straks videre til vores team.

Tak til Unik Begravelse.

Tak til Unik Begravelse.
Mette Marie er meget empatisk, rolig og med stor professionalisme og alle nødvendige informationer.
De varmeste anbefalinger herfra.

17 sierpnia 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Mange tak for den fine anbefaling, den betyder meget! Vil du sende en hilsen til din mor fra mig.

De bedste anbefalinger

Vi vil give Unik begravelse de varmeste anbefalinger.
Der var stor respekt for afdøde og omsorg for De efterladte.
Det hele blev gjort meget omhyggeligt og de gav sig god tid, så alle efterladte var med.
Derfor vil vi give Unik begravelse vores allerbedste anbefaling.
Emmy Haugaard og familie

28 lipca 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Kære Emmy. Tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget at du har taget dig tid til at give os en tilbagemelding. Roserne bringer også videre til Rebekka. Jeg husker hvordan vi sang ham ud i private rammer. Det gjorde I med stor kærlighed.

Med de bedste hilsner til jer alle

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger fra min familie og jeg. Det er anden gang vi bruger Unik begravelse, vi føler at vi er blevet guidet igennem så smuk en afsked som vi kunne ønske os,med alle fine detaljer.
Fra første møde til afslutning. Tak herfra❤️Lene

26 lipca 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Tusind tak Lene for din varme anbefaling. Det betyder meget for os at I har fået den afsked I ønskede og som hun fortjente.

Oceniono na 5 z 5

Mette førte os sikkert gennem den svære…

Mette førte os sikkert gennem den svære proces med empati og vi følte os i sikre hænder hele tiden, så vi kunne koncentrere os om selve bisættelsen.

18 maja 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Tak for de positive ord Peter. De betyder meget for mig.

Mette

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse,har ikke noget…

Rigtig god oplevelse,har ikke noget negativ at sige,men masser af godt .
Empati sød venlig masser af tod og overskud

27 kwietnia 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Tak for dine positive ord Vibeke. Tænk at du har overskud til at sende mig så pæne ord. Jeg ved hvor meget der er at se til.
Med de bedste tanker til dig og familien
Mette

Helt unik

Mette-Marie fra UNIK Begravelse i Hadsten er professionel, empatisk, rolig og helt unik. Lige hvad man har brug for i en svær tid - først i forbindelse med min mors bortgang i efteråret 2021 og senest min fars. Jeg vil til enhver tid anbefale hende.

22 kwietnia 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Kære Anette. Tusind tak for dine varme ord. At miste begge sine forældre med så kort mellemrum. Ja det er svært at sætte ord på...
Med mine bedste tanker til dig

Ro og værdighed

Vi følte os rigtigt godt vejledt i forbindelse med vores mors begravelse.
Der var god tid til alt, og informationer og vejledning blev givet videre til os med stor ro.
Det var en værdig ilæggelse af vores mor i kisten.
Alt fungerede til vores fulde tilfredshed.

21 kwietnia 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Mange tak for den fine tilbagemelding Dorthe. Jeg er utroligt glad for i følte jer hjulpet.

Oceniono na 5 z 5

Min varmeste anbefaling til Mette…

Min varmeste anbefaling til Mette Marie, Unik Begravelse, som har hjulpet familien 2 gange. Først min elskede mand, senere min kære far. Med personlighed og professionalisme udviste hun naturlig ro og respektfuldhed for vores døde og os efterladte. Holdt tråden, viste muligheder og støttede os i at finde den rette smukke måde at tage afsked med vores kære.

17 stycznia 2022

Odpowiedź od Unik Begravelse

Mange tak Kirsten. Det er en stor tillidserklæring at blive valgt igen til at hjælpe jer. Tak for de smukke ord.

Oceniono na 5 z 5

En professionel, god og tryg behandling og oplevelse

Kontakter Mette Marie i forbindelse med bisættelse af min mors mand. Min mor får en super kærlig og respektfuld hjælp i forbindelse med bisættelsen med alle nødvendige informationer, råd og vejledning, både før under og efter bisættelsen. En stor tak fra min familien for en professionel, god og tryg behandling og oplevelse.

31 grudnia 2021

Kære Lars
Tak for dine positive ord. Der er godt at høre at I har følt jer godt hjulpet igen. Lad os håbe du ikke får brug for min hjælp igen, lige med det første.

UNIK Begravelse

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem fantastisk oplevelse.

En helt igennem fantastisk oplevelse.
Rebekka fra Unik Begravelse var den første vi stiftede bekendtskab med, da vi skulle tage afsked med vores bror. Rebekka havde en helt fantastisk indlevelsesevne, og gjorde det første møde let. Information, råd og vejledning hele vejen igennem.
Mette Marie gjorde et flot og respektfuldt arbejde fra kirken, såvel før som efter.
De varmeste anbefalinger herfra.

24 listopada 2021

Odpowiedź od Unik Begravelse

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Jeg vil bringe den videre til Rebekka. Tak fordi vi måtte hjælpe jer i en så betydningsfuld situation.

Respekt og Tillid

Vil dele min glæde om Unik Bedemændene. De ser den afdøde med dybt respekt og forståelse. Alle vores ønsker blev imødekommet, Tak for kærligt sammenarbejde.

3 listopada 2021

Odpowiedź od Unik Begravelse

Kære Marianne. Tak for de positive ord - de varmer. Vi vil sige tak fordi vi måtte hjælpe.

Særdeles professionelt

Særdeles professionelt
Jeg kan varmt anbefale Unik Begravelse og Mette Marie som på bedste vis og meget professionelt sørgede for alt det praktiske omkring min mors bisættelse. Samtidig var både Mette Marie, Rebecca og chaufføren særdelses omsorgsfulde og nærværende. 5 stjerner til jer alle 😊

24 kwietnia 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej