Dansk Pilot Uddannelse Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

1. Szkoła lotnicza

Napisane przez firmę

Dansk Pilot Uddannelse er en moderne og ambitiøs flyveskole i Aarhus, skabt med ét klart formål: at uddanne fremtidens piloter på et niveau, der matcher de højeste standarder i luftfarten. Hos os er uddannelsen mere end blot timer i luften – det er en professionel rejse, hvor kvalitet, disciplin og personlig udvikling går hånd i hånd. Vores instruktører kommer fra den øverste hylde i branchen, herunder erfarne airline-piloter og examiners, hvilket sikrer en træning med et tydeligt “airline mindset” fra første dag. Vi arbejder målrettet med både Knowledge, Skills og Attitude, så vores elever ikke blot består deres uddannelse – men er klar til at indgå i et professionelt cockpitmiljø. Med base i Aarhus tilbyder vi et stærkt studiemiljø, tæt opfølgning og en struktureret uddannelse med fuld gennemsigtighed. Dansk Pilot Uddannelse er for dig, der ikke vil nøjes – men vil gøre det rigtigt fra starten.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

4 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Professionel etableret pilotskole

Efter flere år som erhvervspilot på både ATR og Airbus besluttede jeg at købe mit eget fly og havde derfor behov for at få et SEP(LAND)-certifikat.

Jeg valgte DPU, fordi jeg havde en forventning om en skole med høj faglighed med fleksibel tilgang til min eksisterende travle hverdag. Jeg oplevede en professionel organisation, der forstod mine behov og tilpassede uddannelsen til min erfaring.

Undervisningen var velstruktureret, instruktørerne var kompetente, og hele forløbet blev gennemført effektivt uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Jeg satte især pris på den praktiske tilgang og den store erfaring, som instruktørerne bringer med sig fra den kommercielle luftfart.

Jeg kan anbefale det til kommende piloter samt erfarne erhvervspiloter, der ønsker nye certifikater, rettigheder eller videreuddannelse.
Fleksibilitet, høj faglighed med en professionel tilgang, der giver en tillid til uddannelsesforløbet.

1 czerwca 2026

Passioneret folk står

Jeg kan varmt anbefale Dansk pilot uddannelse, det er til dig som ønsker enten at blive pilot til små fly eller erhverspilot. Uanset hvad du vælger, så kommer du derfra med utrolig proffesionele kompetancer.

Min oplevelse hos DPU er: De tilpasser sig efter din kalender og ikke omvendt! Det giver den fantastiske frihed, at man kan have et fast arbejde ved siden af sit studie.

DPU har nok danmarks pæneste cessna 172. Den er blevet total renoveret inde og ude og flyver utrolig godt.

Denne flyskole er drevet af, utrolig passioneret folk fra branchen.

Mvh Thomas

25 maja 2026

Personlig, effektiv, professionel

Jeg kom fra Sjælland og havde været på to andre flyveskoler, før jeg startede hos Dansk Pilot Uddannelse – og forskellen var tydelig fra dag ét. Hos DPU kunne timerne skræddersyes og undervisningen tilpasset lige præcis mine styrker og svagheder. Det gav tryghed og fleksibilitet. Instruktørerne er dygtige, engagerede og har stor erfaring fra airline branchen, hvilket gør undervisningen både realistisk og relevant.

Jeg havde 4 forskellige instruktører og hver især var de helt fantastiske!

Jeg kan varmt anbefale Dansk Pilot Uddannelse til alle, der ønsker en seriøs, skræddersyet og professionel pilotuddannelse.

27 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Hjelp til forberedelse til assessment

Jeg kontaktet Dansk Pilot Uddannelse i forbindelse med forberedelse til en airline assessment hos SAS, og fikk et svært profesjonelt og målrettet treningsforløp. Opplæringen var både realistisk og strukturert, og den samsvarte godt med nivået og kravene man møter i en airline assessment. Instruktørene har bred erfaring og ga verdifull og konkret tilbakemelding, som utgjorde en tydelig forskjell i min forberedelse. Jeg kan varmt anbefale Dansk Pilot Uddannelse til alle som ønsker en seriøs og effektiv forberedelse til opptaksprøver i luftfartsbransjen.

11 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej