Zeer slecht, verzekering eenzijdig opgezegd. Ik kreeg een bericht dat ik niet genoeg schadevrije jaren voor mijn auto te kunnen verzekeren want ze konden geen schadevrije jaren vinden. Ik heb daarop... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer, zeer slechte ervaring met deze verzekeraar. Onze nieuwe Sportage was allrisk verzekerd en is helaas gestolen. Wat blijkt: ze vergoeden niets! Er zat niet het goede alarmsysteem in. Stom gen... Zobacz więcej
Verschrikkelijke verzekeringsmaatschappij met een verschrikkelijk stroperig bedrijfsproces. Ik zit al vanaf november zonder douche ivm lekkage en schade en het is inmiddels bijna april. Ze prober... Zobacz więcej
In juli werd onze vlucht op Madeira geannuleerd wegens harde wind. Waren genoodzaakt om 3 extra nachten daar te blijven. Onze vliegmaatschappij vergoedde alleen de niet gebruikte tickets, maar niet de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Unigarant is onderdeel van de ANWB. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor voertuigen (mobiliteit), vakantie, en vrije tijd. Wij zijn daarbij zelfs marktleider in verzekeringen voor fietsen en bromfietsen. Naast de Unigarant verzekeringen verkopen wij ook verzekeringen namens de ANWB. En bij onze verzekeringen krijgt u betrouwbare hulp van de ANWB.
Dane kontaktowe
Holandia
- info@unigarant.nl
- unigarant.nl
Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer slecht
Zeer slecht, verzekering eenzijdig opgezegd.
Ik kreeg een bericht dat ik niet genoeg schadevrije jaren voor mijn auto te kunnen verzekeren want ze konden geen schadevrije jaren vinden. Ik heb daarop contact opgenomen met mijn verzekeringsagent en daar waren ineens mijn schadevrije jaren die Unigarant niet kon vinden. Ondertussen wel premie betaald en hebben ze ook nog het premieverschil afgeschreven tussen de premieberekening incl schadevrije jaren en geen schadevrije jaren. Unigarant dus nooit meer voor mij.
Zeer slechte ervaring
Wat blijkt: ze vergoeden niets!
Er zat niet het goede alarmsysteem in. Stom genoeg zijn we er vanuit gegaan dat een nieuwe auto goed beveiligd is. Inderdaad staat in de aanvullende voorwaarden welk alarm er in moet zitten en zou je ons kunnen verwijten dat we daar te makkelijk over heen gelezen hebben.
Maar om dan helemaal niets te vergoeden vinden wij wel heel extreem en onrechtvaardig. Men is zelfs niet bereid om over een schikking te praten!
Na meer dan 30 jaar lidmaatschap van de ANWB laten ze ons volledig in de kou staan. Al ons vertrouwen is weg in deze club.
Verschrikkelijke verzekeringsmaatschappij
Ik zit al vanaf november zonder douche ivm lekkage en schade en het is inmiddels bijna april. Ze proberen onder elke dekking uit te komen en werken met tussenpersonen die totaal geen meerwaarde zijn.
Ik heb bijelkaar 24x gebeld en gemaild, ben nog niet 1 keer vanuit hun kant geinformeerd. Na herstel zeg ik de boel gelijk op hier, afrader dus!
Bike Insurance crap
Bike Insurance crap.
In 4 years I had 8 claims. Well leaving an a big city ofcourse you have more chances of accidents. However you decide to cancel my bike insurance just because you are not able to tell to the costumers what is the claim limits. Whats the nr? Thats does not exist on any of the Term and conditions. Well to bad for you. I am paying for this insurance so and there you cant cancels because the claims. You can raise the money for insurance but you cant cancels because I have to claim whats is to be claimed from insurance. Shame on you
Wat een vervelend bedrijf
Wat een vervelend bedrijf, en behoorlijk arrogant aan de telefoon.
Ik krijg een brief omdat de post retour is gekomen. Met het verzoek contact op te nemen per telefoon of per mail.
Dus ik bel netjes op om te laten weten dat de toevoeging van het huisnummer niet correct is overgenomen van de Independer data.
Mevrouw kon niks wilde niks en stuurt me doodleuk naar Independer terwijl haar collega me duidelijk heeft gevraagd contact met hun op te nemen.
Probeer mevrouw aan de telefoon tot 3x toe uit te leggen dat mijn gegevens correct staan bij Independer en dat hoogstwaarschijnlijk hun database tabellen niet exact matchen met die van Independer waardoor data niet correct opgeslagen wordt.
Maar goed ik moest het maar regelen bij Independer... Nou ik regel helemaal niks meer ik meer er nu meer dan genoeg effort in gestopt de rest is jullie probleem nu !
Turned a one-off travel policy into a recurring annual commitment
I bought travel insurance through Unigarant in 2024 for a specific trip. The purchase flow gave every impression of a one-off transaction. Two years later I discovered I had been on an annually renewing policy the entire time, with €50+ quietly debited each March.
Renewal notices had been going to an address I no longer lived at.
If you're buying travel insurance from Unigarant, assume everything is recurring until proven otherwise.
Het allerslechtste verzekering bedrijf…
Het allerslechtste verzekering bedrijf wat je kan nemen
Ook de ANWB!!!!
Als je een reisverzekering neemt en er gebeurt iets ergs betalen ze helemaal niets
Komen je ook niet tegemoet
Neem nooit een verzekering bij unigarant!!!
Ben ook na 20 jaar lid ervan gelijk weggegaan
Geloof me mensen, hoop dat iemand nooit iets gebeurd want ze betalen niets!!!
Ik heb dit nog nooit meegemaakt en hoop…
Ik heb dit nog nooit meegemaakt en hoop dit ook nooit meer mee te maken. Mijn auto is gestolen, en meld dit ook bij Unigarant. Na 3,5 week niets gehoord te hebben, bel ik ze en krijg als reactie heeft u nog niks gehoord dan (nee anders bel ik niet). Toen kon ineens binnen drie dagen, alles via de mail en telefoon afgehandeld worden.
Kreeg van de expert een rapportage dat ik had voldaan aan de alarmsystemen die de verzekering nodig acht etc etc. Tot mijn stomme verbazing (een mokerslag in mijn gezicht), kreeg ik een afwijzing van de verzekeringsmaatschappij, omdat ik mijn auto niet ieder jaar op het alarmsysteem had laten keuren geen uitkering (kleine lettertjes). Ik heb navraag gedaan bij autozaken en autoreparatie bedrijven en ook zij hadden hier nog nooit van gehoord. Unigarant je krijgt van mij een -10. Wat een .................... Ik blijf netjes. Nu maar een juridische procedure tegen dit bedrijf gestart, ik zal niet opgeven met te procederen !!! en dit aan iedereen kenbaar te maken. (Hoop dat Unigarant toch zijn verantwoordelijkheid neemt en uitbetaald)
PS. De auto was all risk verzekerd en geen extreem dure (Euro 24000)
Kortlopende reisverzekering slecht geholpen
Kortlopende reisverzekering. Ongeval. Ondanks hulpvraag moeten we alles zelf regelen, vervoer, overnachting mocht schip zonder ons vertrekken; eisen schriftelijk rapport van spoedafdeling ziekenhuis, die daar geen tijd voor heeft; versnelde terugreis: te lang wachten met beslissing of het kan/mag; ondeskundige alarmdesk-medewerker die het niet goed begrijpt; declareren gaat niet eenvoudig (willen van de kleinste details schriftelijke verklaringen van betrokken, kopieën van alles); uitbetalen moeizaam en dan ook nog pas nadat bij de ANWB klacht werd ingediend. Flink blijven aandringen dus. Nazorg na 6 maanden valt niet onder de dekking van verzekering. Tip: kies een ander. Jammer om zo'n beoordeling te moeten schrijven.
Na alle negatieve reacties hier een…
Na alle negatieve reacties hier een hele positieve afgelopen zondag is mijn fiets gestolen we zijn verzekerd via anwb maandag alles opgestuurd dinsdag kregen we bericht dat het allemaal in orde was dezelfde dag de schade uitbetaald.echt top ik ben gelijk naar de fietsen winkel geweest en kon gelukkig een gelijk soort fiets weer kopen .ik ben zo blij wat een snelle afhandeling echt top en bedankt
Onterechte facturen incasso blijven komen
Ik heb een aantal maanden geleden mijn fietsverzekering beëindigd. Echter Unigarant blijft facturen sturen. Ik heb per e-mail bevestiging ontvangen dat de factuur onterecht was, echter ineens ontvang ik berichten TKB incasso over deze zogenaamde vordering van Unigarant. Ik snap dat er iets fout kan gaan, maar dit duurt te lang. Ik heb hier teveel tijd aan moeten besteden en nu is het nog niet opgelost. Geen Unigarant meer voor mij.
hele snelle afwikkeling van schade bij…
hele snelle afwikkeling van schade bij een reisverzekering. ben heel erg tevreden.
Ik heb de schade gemeld door een formulier in te vullen
Digitaal invullen verliep moeizaam en lukte niet
Diep teleurgesteld in de ANWB autoverzekeringen
Ik ben kapot teleurgesteld in ANWB Verzekeren. Wat ik heb meegemaakt, gun je niemand.
Na de diefstal van de koplampen van mijn auto dacht ik dat ik met een allriskverzekering bij de ANWB in ieder geval goed beschermd zou zijn. Helaas bleek het tegenovergestelde waar.
Tijdens het online afsluiten werd nergens duidelijk vermeld dat mijn auto een alarm klasse 2 zou moeten hebben. Geen melding, geen pop-up, geen waarschuwing. Helemaal niets. Pas achteraf, na het afsluiten, ontving ik aanvullende voorwaarden waarin deze eis plots wel stond – iets waar ik nooit op ben gewezen. En dát gebruikt ANWB vervolgens als reden om mijn schade niet te vergoeden.
Wat het nog erger maakt:
ANWB heeft het proces onnodig vertraagd.
Telkens opnieuw werd er uitstel gevraagd, terwijl ik al weken zonder antwoord zat.
Ik kreeg tegenstrijdige informatie: mijn bezwaar zou niet zijn ontvangen, terwijl ik wél een bevestiging had.
Mijn man mocht niet helpen omdat hij “geen toegang had tot het dossier”, zelfs al probeerden we alleen duidelijkheid te krijgen.
Elke keer dat ik belde, hoopte ik dat iemand eindelijk écht naar de feiten zou kijken. Maar ik kreeg alleen standaardreacties, zonder enige empathie of moeite om mee te denken. Zelfs de objectieve omstandigheden van de diefstal — zoals dat de auto volledig vergrendeld was en er géén sprake was van braak — werden compleet genegeerd.
Ik had verwacht dat een organisatie als ANWB, waar ik jaren lid van ben geweest, betrouwbaarder en eerlijker zou zijn. In plaats daarvan voelde ik me van kastje naar de muur gestuurd, niet gehoord en uiteindelijk in de steek gelaten.
Ik raad ANWB Verzekeren op basis van mijn ervaring absoluut niet aan.
Ik ben klaar met deze verzekeraar en sluit mijn verzekeringen elders af.
Zeer negatieve ervaring met unigarant
Zeer negatieve ervaring met ANWB Verzekeren / Unigarant
Wat een teleurstellende en frustrerende ervaring met ANWB Verzekeren (Unigarant). Mijn schadeclaim (nr. 90027611 PB) is nu meer dan een half jaar oud, maar ik heb nog steeds geen enkele beslissing, geen vergoeding en geen serieuze reactie ontvangen.
Ondanks dat ik meerdere keren heb gemaild, gebeld en zelfs een officiële klacht heb ingediend, reageert er niemand inhoudelijk. Elke keer krijg ik hetzelfde standaardantwoord: “de expert is nog bezig” – maar er verandert helemaal niets.
Het is onacceptabel dat een grote organisatie als ANWB haar klanten zo behandelt. Er is geen communicatie, geen verantwoordelijkheid, geen respect voor de klant.
Ik heb mijn dossier volledig en op tijd aangeleverd, maar het wordt simpelweg genegeerd.
Na meer dan zes maanden stilte is mijn vertrouwen in ANWB volledig verdwenen.
Als je zekerheid, eerlijkheid of een snelle afhandeling zoekt: blijf ver weg van ANWB/Unigarant.
Looks like a scam company
Looks like a scam company. They sell the insurance to you. And when you need, they will a lot of barriers to not pay you. The mail lost my secondary key and they will not pay my insurance because one key was lost. Even with images, videos, all police reports they deny the insurance. Not trustable.
Honestly
Honestly. It's a total disaster. In June, I took out car insurance with them. The premium was €35, but after three months, I suddenly received a bill for over €200, and the premium suddenly changed from €35 to €114. I am writing to them because I want to cancel this insurance, but they say I can't and that I have to wait a year, and on top of that, they are upset that I am writing to them in English. I DO NOT RECOMMEND THEM
Wat ging er mis........
Wat ging er mis. Een maand de betaling gemist. De maanden erna gewoon betaald. Dus feitelijk niks aan de hand. Na een aanmaning met kosten de factuur overgemaakt ( en met nog extra kosten) . Maar toch ben ik nu niet meer welkom bij de verzekering. Lachwekkend. En dat voor een 100% dochter van de ANWB. Ik schat ongeveer 20 jaar op tijd betaald. En nu ineens.... exit.... Dat is nog eens een fijne verzekering die achter je staat en met je mee denkt. Ik lees op hun website dat je kunt rekenen op persoonlijke service. Het enige waar ze op rekenen is hun bankrekening en die van de aandeelhouders natuurlijk. Niks uni, niks garant gewoon een wasse neus in verzekerland. ps: NOOIT SCHADE GEREDEN ( alvorens iemand er het "zijne" van denkt"

Machtmisbruik
Nemen zorgplicht niet in acht. Nemen geen verantwoordjng. Machtsmisbruik

fraude- oplichten
froude, zelf schade vrijjaren bepalen geen goede contact, geen reactie geen antwoorden, en geen mogelijkheid voor het opzeggen,ik heb 8 schadevrijjaren en door de roy-data de raport gestuurd maad i.p daarvan hebben ze niet mee genomen, ik wilde opzeggen en ik ontdek dat ik geen enkle mogelijkheid heb voor het opzeggen behalve de auto verkopen. echt zeer slechte ervaring en ik moest mijn auto verkopen om dit verekering te stoppen en ze zelf bepalen hoeveel schade vrij jaren heeft

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.