Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Unibet. Siden er let at navigere på, og alt fungerer stabilt – både når man spiller, og når man placerer bets. Udbetalinger går hurtigt og uden besvær, hvi... Zobacz więcej
Unibet både sportsbet og casino fungere godt og nemt og holder styr på dine spil og forbrug og tilbyder rimelige beta og bonusser
I haven't had any bad experiences and there promotion of winning a jackpot on the wheel being small medium or large on the hot drops jackpot is excellent ! Maybe give more higher wins though as it see... Zobacz więcej
HOLD JER LANGT VÆK! deres er RTP er ikke eksisterende, har tabt over 10000 kroner siden den 27/12-2025 - ikke et eneste win, eller tæt på og kunne udbetalr.. det er lige meget om man spiller online... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Unibet er en af de hurtigst voksende bookmakere i Europa, og vi tilbyder markedsførende sportsbetting, casinospil og poker til mere end 10 millioner kunder fra mere end 100 forskellige lande. Vi er et børsnoteret selskab med licens i adskillelige europæiske lande - heriblandt Danmark - såvel som Australien, og vi har i dag kontorer i det meste af verden; bl.a. Sverige, Malta, Australien og England.
Stany Zjednoczone
- unibet.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Unibet lover guld og grønne skove
Unibet lover guld og grønne skove, men deres betting service er jammerlig ringe.
De har en funktion som hedder cashout, men den virker aldrig, når oddsene går imod dem. Sammenlignet med BET365, så er unibet godt nok en dårlig spiludbyder.
Hos bet365 virker tidligudbetaling og deres cashout 99% af tiden, og der er sjældent problemer hos dem.
En anden ting er at hos unibet, der afgøres flere væddemål ofte flere timer efter kampen/ begivenheden er slut, dette har jeg aldrig oplevet ved hverken danske spil eller bet365 eller ved det nye Betano.
Ofte har jeg skulle skrive til unibet via en mail, for at spørge om de ikke gerne vil afgøre deres væddemål, og det er samme svar hvergang: vi har fået ny spiludbyder som afgør vores spil for os.
Så spiller du meget på håndbold, ishockey eller andet end fodbold, så bør du ikke vælge unibet.
generelt er unibet en virkelig dårlig udbyder og deres service er helt i skoven, for der er ingen service og det de skriver omkring cashout, det skal man absolut ikke tro på, for det virker ikke... eller det virker kun når de selv kan vinde penge på det.
et eksempel på dette er en kamp jeg havde bettet på, hvor udeholdet som jeg havde spillet på, kom foran med 2 mål, men pludseligt virkede cashout sørme ikke... og der var der kun spiller 17 min af kampen... efter 65 min, da hjemmeholdet så fik reduceret, virkede det sporadisk igen, men nu var det beløb der kunne udbetales i unibets favør, da der efter 80 min stod 2-1 til udeholdet, der gjorde de så at man slet ikke kunne udbetale beløb mere.
Igen, har man et system som cashout, så skal det da bare virke hele kampen eller hele begivenheden, ellers skal man slet ikke tilbyde det.
Min dom, unibet er en elendig og yderst jammerlig ringe spiludbyder og jeg har tænkt mig at slette min konto derinde når min bonus er gennemspillet.
Lad være med at spiller herinde kan kun…
Lad være med at spiller herinde kan kun fra råde alle og spille på Unibet.dk, vis du bruger en bunke penge herinde fjerne de bonusser og chaceback, så får man nul og niks.
Har aldrig oplevet dårlige kunde service og dårlige service, vi gør det fordi du spiller for meget, men vi vil da gerne have du spiller hos os, men ikke mere end 15 - 20 min om dagen.
har spiller ved andre udbyder, men da aldrig oplevet at de behandler folk sådan, overvejer at sende en andmeldelse til forbrug styrelsen
They blocked my account for no reason
They blocked my account for no reason. When i got in touch , they could not give me a valid reason and said it was a decision made by trading team. I can only assume i was not a profitable punter for them. They also took my money from my account £77 and refused to return it. Thieves of the highest calibre.
Jeg har lagt mærke til at der er nogle…
Jeg har lagt mærke til at der er nogle der vinder i bingo hver gang.Eller de er en 3 stykker der skiftes.Navne bliver skiftet ud engang imellem,men systemet med at vinde er det samme.Man ved bare at når de er med så vinder de.og de er i samtlige spil os.Jeg tror måske det er fake og det er en computer figur der spiller. Og som sikkert kan vinde.Er der andre der har lagt mærke til det???
Deres udbetalings metoder sutter
Deres udbetalings metoder sutter, jeg gav op…
Hvis man kunne give dem nul så havde de…
Hvis man kunne give dem nul så havde de fået det! Jeg skrev med en fra kundeservice hvor han selv skrev man skal være meget heldig for at kunne vinde på deres side lad være med at spille der inde!!!
Unibet konfiskerede mine gevinster uden…
Unibet konfiskerede mine gevinster uden bevis!
Jeg har haft en chokerende oplevelse med Unibet, hvor de konfiskerede mine gevinster på 43.854,57 DKK uden at fremvise nogen form for dokumentation.
Jeg spillede helt normalt på deres platform, og Unibet accepterede mine indbetalinger på 9.947,54 DKK uden problemer. Men da jeg vandt en større gevinst, valgte de pludselig at slette beløbet fra min konto og kun tilbagebetale mine indsatser.
Når jeg har bedt om en konkret forklaring, har Unibet gentagne gange nægtet at fremlægge beviser og blot henvist til vage vilkår.
Er dette en forretningsmodel?
• Unibet accepterer indbetalinger og lader dig spille – men hvis du vinder stort, kan de bare tage dine penge uden bevis.
• De skjuler sig bag interne undersøgelser, som de nægter at udlevere.
• De nægter at svare på, hvorfor de tillod mig at spille, hvis de mente, der var et problem.
Jeg har nu indgivet en officiel klage til Spillemyndigheden, da det her føles som systematisk tilbageholdelse af gevinster.
Vær opmærksom, før du spiller hos Unibet! De kan tilsyneladende bare tage dine penge, hvis du vinder for meget.
Har andre oplevet noget lignende?
Dårlige Apps og spillested
Dårlige Apps og spillested. Langsom og bliver logget ud igen og igen.
Kundeservice og “Unibets er en scam”
Jeg har spillet på siden i snart 2 år, har ellers været meget glad for deres platform indtil idag.
Jeg har fundet en “fejl” på min kupon, for at være præcis så under “Spiller specials” har de altid noget der hedder “Scorer eller lægger op” og det bruger jeg ret ofte på mine kuponer.
I fredags spillede jeg på en fodboldkamp hvor jeg vælger det samme som jeg plejer - scorer eller lægger op. Men ifølge Unibet så for første gang nogensinde bliver det erstattet med “Scorer og laver en assist” som er fuldstændig mærkeligt.
Jeg kontakter kundeservice imens min kupon er igang og JEG FÅ RET af en medarbejder som bekræfter at det er underligt - han opretter en ticket til odds afdeling og vi siger tak for i aften.
Jeg vælger kontakte kundeservice igen om lørdagen og derefter søndagen fordi som medarbejderen sagde så skulle svaret lande inden for en til 2 timer - og jeg få en mail når det er.
Jeg har ikke hørt noget overhovedet, ingen mail, ingenting. Jeg skriver så til kundeservice idag for at høre hvad der sker og jeg få en den mærkeligste svar at jeg tager fejl og de kan ikke gøre noget.
Derudover hele oplevelsen af kundeservice har været forfærdeligt, man skulle tro at man skriver med en robot / AI som svarer i forskellige sprog for hver besked - jeg følte at jeg bliver scammet imens jeg har været i kontakt med det, så dårlig kvalitets af en samtale vi havde.
For at opsummere, så jeg synes at der findes mange andre meget bedste betting sider som er værd at kigge på, hvor Unibet ryger ned på sidste pladsen - simpelhen fordi deres kundeservice og platform er komisk.
Ufattelig lav udbetalingsprocent
Ufattelig lav udbetalingsprocent
10 gange købte free spins til enten 100 eller 150 kroner og en udbetalingsprocent på 7% !!!!!!!
Det er i hvert fald INTET jeg kan anbefale til nogle spillere og sidste gang jeg er til grin for mine egne penge!!!!!
IKKE BRUG UNIBET
IKKE BRUG UNIBET
hvis du bruger en vens kort til at indbetale med er det ligesom at igennem skaersilden at traekke ud, de vil have du skal kontakte din vens bank og faa ejerskabs bevis foer at de vil lave en udbetaling til samme konto eller den konto der hoerer til din konto. hvis du spiller med venner saa lad vaer med at bruge unibet. brug istedet en af de mange andre fine hjemmesider hvor at det ikke er et problem at traekke ud efterfoelgende.
der bliver henvist til unibets regler som jo er saaledes at du kun maa indbetale med dit eget kort, hvilket ikke er noget problem hvis du spiller alene.
IKKE BRUG UNIBET HVIS DU SPILLER MED VENNER
0 Stjerner
Jeg forstår ikke alle de negative…
Jeg forstår ikke alle de negative annmedleser,i sætter jo jo selv jeres tegn/jeres automater!!!Jeg er godt tilfreds med dem.
Muligvis den spilleudbyder med ringeste…
Muligvis den spilleudbyder med ringeste bonusser. Har spillet meget der; og lidt mindre andre steder.
Nordicbet,bet365, betfair, mrgreen, betano giver mange flere bonusser og fordele for spillere. Ja, selv danskespil.
Har man samtidig prøvet at spille i udlandet - fx tyskland - hvor der er ugentlige bonusser, så indser man hvor tilgrin det er. Spil hos andre udbydere, hvis i værdsætter belønning
Unibet fusker med kort verifisering og låser din konto
Har samme oplevelse som mange andre, de låser ens konto med penge på og kræver man verifisere et 1 år+ gammlet visakort man ikke længere har under undskyldningen om at de har lovpligt til at bekræfte ALLE kort til trods for de ikke har verifiseret et eneste af mine kort nogensinde før, hverken nuværende eller gamle og har spillet hos dem i 3+ år, så skal man ringe til sin gamle bank og KØBE et ejerskabsbevis som koster(forholdsvis mange) penge, for at få sin konto låst op igen.
Det betyder basalt set at Unibet har stjålet mine penge da jeg ikke kan få dem udbetalt selvom jeg har vundet dem fair and square, spiller på en del forskellige sider og har ALDRIG oplevedet noget i nærheden på nogen andre sider så det må være noget som unibet mener er en lovgivning specifikt rettet imod dem.
Hold jer langt væk og spil på de MANGE andre gode udbydere som gerne vil have kunder og som har en ordenligt kundeservice.
I er så gode👌
Blev pludselig lukket ud og spærret…
Blev pludselig lukket ud og spærret adgang - uden forklaring, uden undskyldning, uden nogen som helst grund.
Skrev flere mails for at få at vide, hvad det handlede om og fik INTET svar. Super mærkeligt og irriterende!
Dårlig stil
Det sku for dårligt havde satset på 1 målscore som var Haaland og han score fedt nok så vil jeg satse på ham som 2 målscore også men så har de fjernet ham så kun jeg ikke men sjovt nok kan man på Oddset hvad sker der Unibet kom ind i kampen måske man skal bruge Oddset frem over
Emil for unibetskundeservice er rigtig…
Emil for unibetskundeservice er rigtig dårlig til at hjælpe
Super god maskine den der gates 1000
Super god maskine den der gates 1000, altid gevinst :D
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.