Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Unibet. Siden er let at navigere på, og alt fungerer stabilt – både når man spiller, og når man placerer bets. Udbetalinger går hurtigt og uden besvær, hvi... Zobacz więcej
Unibet både sportsbet og casino fungere godt og nemt og holder styr på dine spil og forbrug og tilbyder rimelige beta og bonusser
I haven't had any bad experiences and there promotion of winning a jackpot on the wheel being small medium or large on the hot drops jackpot is excellent ! Maybe give more higher wins though as it see... Zobacz więcej
HOLD JER LANGT VÆK! deres er RTP er ikke eksisterende, har tabt over 10000 kroner siden den 27/12-2025 - ikke et eneste win, eller tæt på og kunne udbetalr.. det er lige meget om man spiller online... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Unibet er en af de hurtigst voksende bookmakere i Europa, og vi tilbyder markedsførende sportsbetting, casinospil og poker til mere end 10 millioner kunder fra mere end 100 forskellige lande. Vi er et børsnoteret selskab med licens i adskillelige europæiske lande - heriblandt Danmark - såvel som Australien, og vi har i dag kontorer i det meste af verden; bl.a. Sverige, Malta, Australien og England.
Stany Zjednoczone
- unibet.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
IK SPIL PÅ TENNIS PÅ UNIBET
Jeg havde lagt på en tenniskamp hvor en af spillerne udgik fra kampen fra en vindene position endda og så siger de at de desværre ikke kan annullere væddemålet som alle andre sider gør fordi der var spillet 1 sæt !!IK SMID PENGE PÅ TENNIS PÅ DEN SIDE FOR DE KAN TAGE ALLE PENGENE VIS EN SPILLER UDGÅR!!
De lavede fejl i registrering af…
De lavede fejl i registrering af væddemål. Ville ikke rette fejlen. Det er anden gang. UD AF DEN SPILLESIDE HURTIGST MULIGT. 🤬
BRUG ALDRIG UNIBET!!!
BRUG ALDRIG UNIBET!!!
Havde vundet sølle 3000,- og skulle fremskaffe dem beviser for jeg var den jeg sagde, så de bad mig fremskaffe et ejerskabsbevis til 1000,- på mit gamle hævekort, for så at afvise ejerskabsbeviset da de modtog det, efterfølgende bad de om et kontoudskrift som de havde fået i forvejen, det godkendte de, men skulle lige sørge for man smed 1000,- ud af vinduet for ingenting! De er ren svindlere
Røvsygt
De giver så lidt tilbage, så kan du lide 0 fornøjelse er dette det rette sted for dig.
Snyder
Snyder, og vil ikke udskrive et væddemål som er vundet ifølge opta som de selv skriver de bruger som data. Jeg bruger ihvertfald ikke den her snyde hjemmeside igen
Advarsel
Advarsel – Unibet konfiskerer midler uden retskendelse
Jeg har fået udbetalt 5.000 kr., men de tilbageholder stadig 57.789 kr. uden konkret dokumentation eller svar – på trods af jeg har sendt flere henvendelser og givet rimelig frist.
Min konto blev lukket uden advarsel, og Unibet henviser blot til “mistanke” uden at fremlægge beviser. Jeg har nu sendt sagen til Spillemyndigheden og overvejer civil retssag.
Dokumentation foreligger. Jeg anbefaler alle at være meget varsomme med denne bookmaker.
Jeg har fået foretaget juridisk…
Jeg har fået foretaget juridisk navneforandring og skriver selvfølglig til Unibet, da jeg vil have mit rigtige navn stående.
Jeg bliver bedt om at sende mit kørekort med det nye navn, og får at vide, at jeg vil blive kontaktet af deres team, når de har modtaget e-mailen.
I dag, da jeg vil ind se og om jeg har heldet med mig, er min konto lukket ned.
Jeg skriver til deres online chat og får at vide, at jeg skal sende dokumentation på, at jeg har skiftet navn, fra hold nu fast “den danske regering” 🤷🏻♀️
Jeg skriver retur, at kørerkortet ER fra den danske regering og lukke min chat ned.
Det er da den mest lamme undskyldning for ikke at vil åbne min konto igen. Kørekortet er lige så sikkert som mit pas, så forstår slet ikke, denne inkompetence.
Jeg finder da bare et andet sted, at smide mine penge!
“Den danske regering”… 🤦🏻♀️
Wish I read the reviews
Wish I read the reviews. What a conning site this is.
All I can say is just try win.
Or should I say just try and see a feature. On any game. 1000s in not a penny in return. And I'm yet to see a feature on any game.
I play 1 pound which is annoying. They have rigged this site to death. Stay well away from here. Con artists.
Nægter at udbetale mit indestående…
Nægter at udbetale mit indestående…
I 3 år har min konto hos Unibet været spærret. Har godt 1.500 kr stående jeg ikke kan trække ud.
Unibet kræver dokumentation for et gammelt kreditkort, og selvom kortet for længst er bortskaffet, har jeg via min bank fået en bekræftelse på at kortet har tilhørt mig.
Alligevel forbliver min konto spærret, og jeg får kun deres standard svar, når jeg anmoder om hjælp.
HOLD JER fra dette spil-site, det er det rene fup og svindel.
Hold jer langt væk! Tyveri
Hold jer langt væk! Jeg blev udsat for tyveri. Det er anmeldt til både spillemyndighederne og politi. Jeg har altid været glad for Unibet og brugt det trofast i 2-3 år.
Lad mig beskrive episoden:
Den 7/6 prøver jeg at lave en indbetaling på 1100 igennem Trustly fra mobilen. Den står bare og kører rundt, men der sker ingenting og jeg lukker derfor vinduet ned. Jeg prøver over computeren med 1100 igen og der sker stadigvæk ikke noget, så jeg lukker også den ned. Jeg prøver senere over telefonen med 500kr, hvor der heller ikke sker noget. Jeg tænker ikke mere over det, kigger min bank og min Unibet konto. Der er ikke trukket penge eller står penge på min Unibetkonto.
Den 13/6 går jeg så ind på min bankkonto, hvor jeg ser at Unibet har trukket 2700 fra min konto (2x 1100 og 1x500). Jeg går ind og tjekker min konto på Unibet og ser der ingen penge står.
Jeg skriver ind til kundeservice og forklarer problemet. Jeg skriver at pengene skal bruges på mad og jeg gerne vil have dem retur. Jeg har en opsparingskonto, hvor jeg kan overføre fra én gang i måneden, uden at det koster mig noget og der står rigeligt med midler. Unibets medarbejder fordrejer så situation til at jeg bruger penge på spil, og ikke har råd til mad. Jeg prøvede at forklare at jeg havde rigeligt med penge, men synes det var urimeligt at det skal koste mig penge at tage fra opsparingen, når der er tale om en fejl fra Trustly’s side af.
Der bliver bekræftet at pengene står på min Unibet konto, men kun 2200 af dem. Jeg blev desværre udelukket, så kunne ikke foretage en udbetaling
I går skriver jeg så ind til kundeservice igen og får fat i en William. Vi skriver frem og tilbage og jeg beder om at få min konto permanent lukket og dermed få de 2200 udbetalt. Det er lige pludselig intet problem, men han skriver kort til efter, at jeg nu skylder Unibet 1100, og om han måtte trække det fra min saldo. Jeg spørger ham, hvordan jeg kan skylde 1100, når Unibet har trukket 2700 fra min konto og der kun står 2200 derinde. Han mener at jeg har fået 1100 ind på unibetkontoen, men de er ikke trukket fra min bank. Jeg forklarer ham at jeg har indsendt dokumentation for dette, men alligevel mener han at jeg skylder.
Jeg gider egentlig ikke tage kampen om de sidste 1700, fordi det hele er en omgang fusk og selvom der er dokumentation og det hele, er de ikke til at danse med. Jeg får udbetalt 1100 og min konto bliver lukket permanent.
HOLD JER LANGT VÆK!
Unibet er svindel og humbug!!!
Hold kæft en svindlerside... Bonus skulle gennemspilles 10 gange, før den kunne udbetales, men efter at have gennemspillet den 50 gange eller mere, så står der stadig 0 % gennemført, så der ikke kan udbetales nogen penge. SVINDEL HELE VEJEN IGENNEM. HOLD JER VÆK!!!!!
I skal aldrig spil jeres penge på denne…
I skal aldrig spil jeres penge på denne scam casino
Thieves
Made several deposits totalling £180 using daughter's debit card with her permission, didn't ask for verification until I tried to withdraw winnings of £270. Provided daughter's ID (which they verified). They have continually rejected bank statements from me and are witholding my winnings. Will be complaining to Gambling Commission and using Resolver as I've uploaded in excess of 20 bank statements and they are repeatedly declining them. I'm 72 years old.
FULDSTÆNDIG vanvittigt
FULDSTÆNDIG vanvittigt, at de skal bruge 17 forskellige dokumenter af alt muligt, bare for jeg kan få mine penge udbetalt. Elendig service.
til grin
jeg skulle nok have læst alle de anmeldelser af det her latterlige kasino. Det er stort set umuligt at vinde en bonus herinde som faktisk giver noget igen. Hvis man vælger at hæve sin indsats går chancen for at vinde ligeledes ned. Så derfor .....find for din egen skyld et andet sted at bruge dine penge.
Jeg mistede alt
Jeg mistede alt, hele min opsparing mistede jeg på rød. Altid bet på sort (de er stærkest) Det har resulterede i at min kone har forladt mig og jeg blev nød til at sælge mit hus så jeg er nu hjemløs. Mine børn må jeg heller ikke se mere.
Kom væk med jeres penge fra deres slots…
Kom væk med jeres penge fra deres slots mens i stadig har dem!
Efter at have brugt deres slotmaskiner i omkring 6 måneder nu med et tab på 80-90.000kr på både pracmatic og play,n go uden en eneste bonus eller en gevinst på over 1000kr på sølle små 2-4-5-8 kroners spins må man dsv konkludere at de skruer på dine chancer for gevinst. Med 7 års erfaring i spille verden kan det umuligt være tilfældig målet op mod andre danske hjemmesider og Efter hvad jeg ved er det den samme udbyder som har Maria kasino som også har Unibet, og har snakket med en del der fortæller det umuligt at få en gevinst på deres hjemmesider. Så hvis i har den her hjemmeside som main ville jeg stærkt råde jer til at skifte over til noget andet. Min økonomi er blevet meget ustabil fordi det gør en frustreret og får en til at tænke det simpelthen ikke kan passe at man skal have en tabs procent der siger 100. Og ja jeg ved godt at man ikke kan være heldig hver gang men i det her tilfælde med deres hjemmeside hedder det at man ikke kan være heldig overhovedet. Hvis du har haft samme oplevelse er det fuldstændig ok at føle dig snydt. For det lige nøjagtig det de gør ind til du bliver så frustreret du skal gå fra hus og hjem. Skynd dig for Guds skyld væk!
Fik en velkomst bonus efter jeg satte…
Fik en velkomst bonus efter jeg satte 1000 kr ind den 31 marts. Og nu er pengene væk inden de 60 dage som man har til at spille for 10.000 for at få sin bonus plus det man har vundet udbetalt. Det syntes jeg virkelig er for dårligt!
5 stjerner til Jonas fra chat support
5 stjerner til chat support
Jeg vil gerne give stor ros til Jonas fra kundeservice chat support som møder mig i øjenhøjde og med forståelse. Han formår at hjælpe mig hurtigt og uden besvær. Den mand fortjener en lønforhøjelse med hans hurtige måde at løse problemer.
Sketchy site. Went back to qbetus.com
Unibet was just a pain to deal with. The odds kept changing right before placing a bet, which felt super sketchy. Then when I tried to cash out, it took forever and support didn’t do anything to help. I got annoyed and ended up switching to another site that actually works how it should. Not gonna use Unibet again.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.