Prettig geholpen en een mooie container…
Prettig geholpen en een mooie container ombouw.
Zeker omdat hij bij ons in de voortuin staat.

Odpowiedź od Umbaumeister
De Meister in slimme ombouwoplossingen! Bij Umbaumeister geloven we dat kwaliteit, functionaliteit en een nette afwerking hand in hand gaan. Daarom bieden wij een zorgvuldig samengesteld assortiment aan producten voor huis, tuin en doe-het-zelfprojecten. Van praktische oplossingen tot stijlvolle afwerkingen: wij selecteren onze producten met oog voor duurzaamheid, gebruiksgemak en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wat je van ons kunt verwachten: Kwalitatieve producten die zorgvuldig zijn geselecteerd Snelle en betrouwbare levering Eerlijke prijzen en duidelijke communicatie Klantgerichte service en persoonlijk advies Een passende oplossing als er onverhoopt iets misgaat Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Heb je vragen over een product of bestelling? Ons team helpt je graag verder en denkt met je mee. Bedankt voor je vertrouwen in Umbaumeister. Veel winkelplezier!
Holandia
Prettig geholpen en een mooie container ombouw.
Zeker omdat hij bij ons in de voortuin staat.

Odpowiedź od Umbaumeister
Súper tevreden met de kliko-ombouw van de UmbauMeister!
Makkelijk bestellen, goede service, prachtig degelijk product!

Odpowiedź od Umbaumeister
Prima service, goede kwaliteit van het product en heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Tevreden klant!

Odpowiedź od Umbaumeister
Mooi product, de handleiding voor het in elkaar zetten van de ombouw is perfect en alle onderdelen zijn voorzien van duidelijke nummers. Ook zitten er handschoenen bij, een waterpasje en gereedschap. Ze gaan voor de 10+ ervaring. Blij dat mijn lelijke kliko’s nu in de mooie ombouw staan!

Odpowiedź od Umbaumeister
Heel blij met de afwerking, en een top service! Wij zijn erg tevreden.

Odpowiedź od Umbaumeister
Super product! Ik ben echt super blij met mijn nieuwe kliko ombouw. Echt de perfecte oplossing voor die lelijke kliko’s!