Aanrader!!
Ik kan de flessen van Di Helena alleen maar aanbevelen. Ik heb de grote keramieken en de kleine glazen fles en hun heerlijke olijfolie. Ik ben fan 😄.
Heel fijn in gebruik, geen geknoei en het ziet er mooi uit!
Di Helena, de webshop waar stijlvol koken en de passie voor Italië samenkomen. Olijfolieflessen van keramiek, druppelvrije schenktuiten, balsamico flessen, heerlijke olijfolie geïmporteerd uit Puglia. De plek voor originele cadeau's en prachtige keuken accessoires.
Holandia
Heel fijn in gebruik, geen geknoei en het ziet er mooi uit!
Super blij met mijn nieuwe fles en snelle bezorging!!
De mooie flessen waar je olie in kan doen zijn zo mooi. Echt een super kwaliteit en geven mijn keuken echt een luxe uitstraling. De flessen zijn perfect om te geven als presentje, of als cadeautje aan jezelf :).
Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling! De producten zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook van hoge kwaliteit. Alles was zorgvuldig verpakt en de levering was snel. Het geeft mijn keuken echt een luxe uitstraling. Zeker een webshop die ik aan iedereen kan aanbevelen!
Heel blij met mijn bestelling! De levering was snel en de producten zijn van topkwaliteit.
Zeker een aanrader!
Ik heb een setje olie flessen gekocht en ze staan enorm mooi bij onze nieuwe keuken! Zeker een aanrader!
3 stijlvolle olijfolieflessen gekocht, ze staan hier fantastisch op het natuurstenen aanrecht. De schenktuitjes zijn ook een aanrader, scheelt een hoop..
Fijne website. Snelle service en goede kwaliteit. Hebben er elke dag plezier van.
di Helena is a joy to shop with warm service, personal attention, and truly high‑quality products. Everything feels carefully chosen and genuinely delightful. Highly recommended!
Heerlijke olijfolie in een prachtige fles. Wat wil je nog meer?