Service som den skal være når man handler over internet: De rigtige varer blev leveret til tiden.
ULTRARUN.COM
Jeg ble svært positivt overrasket over hvor raskt Ultrarun responderte på min bestilling! Jeg bestilte på formiddagen og bare noen timer etter fikk jeg mail om at varen ble sendt samme dag. Til sammen... Zobacz więcej
Jeg fik tilsendt en forkert størrelsen og skrev til dem om aftenen. Jeg havde svar tidligt om morgenen dagen efter. Og efter yderligere en dag modtog jeg den korrekte størrelse, samt en returfragt l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har lavet to køb på deres site - varerne nærmest sendt inden jeg nåede at rejse mig fra stolen. Behagelig og kompetent rådgivning ved første køb (løbe rygsæk til brug ifbm. MTB løb), samt snak om kr... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ultrarun.com er en specialshop for løbere, ultraløbere og ekstremløbere. Find innovativt udstyr til løb, få løbecoaching og læs spændende artikler om løb.
Gunløgsgade 11, kld., 2300, København S.
- kontakt@ultrarun.com
- ultrarun.com
Inni użytkownicy przeglądali również
God oplevelse!
Lyn-hurtig levering og god kundeservice!!
Det virker troværdigt og kompetent.

Odpowiedź od ULTRARUN.COM
Fantastisk service og virkelig fyldstgørende feedback .
5 stjerner fra mig .... gerne 6 hvis det var muligt.

Super hurtige
Bestilte varen ret sent på dagen.
Sendt som det første om morgenen.
Perfekt og hurtig service
Venlig, hurtig og god service.vil handle igen

Fungerede perfekt
Min første handel hos dem, og det fungerede perfekt

Odpowiedź od ULTRARUN.COM
Produktet levede op til beskrivelsen og blev leveret super hurtigt.

Bra.
Raskt service, greit pris og en hjemside som er enkelt å bruke.
Eneste negativ er jo at de har forholdsvis få vare å velge mellom- men hvis de har det du trenger finnes det neppe andre nettsider som er bedre til ultra utstyr for de som bo i norden.

Odpowiedź od ULTRARUN.COM
02.10.2015 Hurtig og præcis levering. Handler gerne her igen.

Utrolig professionel service.
Nu har jeg handlet ved Ultrarun.com flere gange og hver gang har der på ingen måde været noget at klage over. Servisen er i top, og man får god og kvalificeret vejledning.
Kan kun anbefales

Odpowiedź od ULTRARUN.COM
Hurtig levering og alt som lovet
Gode varer, blandt andet nogen som ikke kan købes andre steder.
Hurtig levering og varen i ordenligt emballage.

Odpowiedź od ULTRARUN.COM
Super god service og priser
Jeg har købt købt mange produkter hos ultrarun.com. Hvergang jeg har haft spørgsmål, har jeg fået kompetente svar og god vejledning!

Odpowiedź od ULTRARUN.COM
Super god service og produkter der lever op til det de lover
Engovabelplaster er virkelig godt mod vabler, både på eksisterende og forebyggende. Det er nemt at påsætte i skøjten og hjælper med det samme. Jeg er blevet fan og anbefaler det til alle jeg kender.

Altid hurtig og pålidelig
Jeg har flere gange haft fornøjelsen af at handle hos Ultrarun.com. Jeg har alle gange fået en hurtig og fejlfri levering af det bestilte.