Banner for Tyngre

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Shrinkflation lurar ingen, 900g är inte ett kilo, det är tråkigt. Smakerna är fantastiska från tyngre, för det mesta, men Kanelbulle måste komma med en varning, slängde hela påsen efter jag smakade f... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

ALLTSÅ SÅ NÖJD! Efter ett beslut att gå ner kraftigt i vikt blev det jag petar i mig extremt viktigt. Har testat KREATIN PULVER MED PÄRONGLASS smak. Fruktansvärd upplevelse. Alldeles för söt och... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

När man köper proteinpulver vet man aldrig riktigt vad man har att vänta sig, men damn! Kan tipsa varmt om solmogna citroner och gammaldags vanilj, och Päronglass smakar verkligen päronsplitt om man... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabbt! Absolut Absoult värt att prova Eller köpa deras vassleprotein. Choklad eller vanilj båda var otroligt goda. Smakar inte konstgjort. Och smaken håller hela vägen. Man känner att pulvret verklig... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z żywnością dla sportowców
  2. Fitness i dietetyka
  3. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
  4. Hurtownia akcesoriów sportowych
  5. Sklep z odzieżą sportową
  6. Sklep z witaminami i suplementami

O Tyngre

Napisane przez firmę

Tyngre Kosttillskott

Vi tror på effektiv träning och att få optimala resultat av dina ansträngningar. Därför har vi tagit fram ett antal kosttillskottsprodukter som gör träningslivet lite enklare för dig. De tillverkas såklart här i Sverige och vi använder bara de absolut bästa råvarorna.

Vi säljer dessutom produkter från betrodda partners som NOCCO och Barebells, vilka båda har samma syn på innovation och kvalitet som vi.

✅ Godare Kosttillskott
Välj ett hälsosamt alternativ utan att kompromissa med smaken.
✅ Utvalda Råvaror
Vi använder endast råvaror av absolut högsta kvalitet.
✅ Kvalitiativa Produkter
Vi säljer aldrig kosttillskott som kan vara farliga och/eller är bluff.

Handla nu

1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Kreatin päronsmak

Kreatin, päronsmak.

Alldeles för kraftig smak och söt.

27 marca 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Tyngre

Tack för din feedback! Tråkigt att höra att smaken blev för kraftig för din smak.

Ett tips är att blanda med lite mer vatten än rekommenderat för en mildare och mindre söt smak, det brukar göra stor skillnad.

Hör gärna av dig om du vill ha tips på andra alternativ som kan passa dig bättre.

God smak

God smak. Äntligen alternativ med mindre söt smak. Saknar matigare/salt smaker typ kycklingsoppa potatis o purjolökssoppa etc etc.

5 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Fläder rabarber PWO är en unik upplevelse

Fläder rabarber PWO är en unik upplevelse. Själva prestandan är bra då du får en bra kick. Men smaken och doften ähh inte lika bra. Eftersmaken är lite som den gelébönan i beanboozled som smakar blöt hund och den luktar, ahh som blöt hund.

15 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Tyngre

Tack för din ärliga och utförliga feedback!

Kul att höra att du ändå upplever bra effekt av produkten, även om smaken och doften inte riktigt föll dig i smaken. Just Fläder & Rabarber är en lite mer unik smakprofil som kan upplevas olika, och vi tar självklart med oss dina synpunkter.

Hör gärna av dig om du vill ha tips på andra smaker som kan passa dig bättre!

Oceniono na 1 z 5

Blev besviken kort datum på…

Blev besviken kort datum på proteinpulver så det blir nog inte fler köp. Finns ju många som säljer det

3 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tyngre

Tack för din feedback! Vi förstår att det kan kännas som ett kort datum.

Produkten du beställde har bäst före-datum 31 augusti och köptes den 7 april, vilket innebär knappt fem månader kvar. Vi säljer normalt produkter till ordinarie pris så länge det är minst cirka tre månader kvar till bäst före-datum. Den bedömningen gör vi bland annat utifrån att en påse innehåller cirka 26 portioner.

Självklart vill vi att du ska känna dig nöjd med ditt köp. Hör gärna av dig till oss via mejl med ditt ordernummer så hjälper vi dig vidare i ärendet! Det går också fint att mejla oss innan ett köp för att se vilka bäst före-datum produkterna man är intresserad av har.

Oceniono na 2 z 5

Smaken god men lukten av pulvret var…

Smaken god men lukten av pulvret var något vedervärdigt. Luktade rent kattpiss så jag förpestade hela arbetsplatsen när jag öppnade påsen :-)

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tyngre

Tack för din feedback! Vad bra att smaken ändå föll dig i smaken, även om lukten vid öppning inte var någon höjdare.

Vi förstår att doften kan upplevas som kraftig precis när man öppnar påsen – särskilt för vissa smaker och råvaror – men den brukar som tur är inte påverka smaken på den färdiga drycken.

Om du upplever att något faktiskt är avvikande med din produkt får du gärna höra av dig till oss med ditt ordernummer och batchnummer, så kikar vi närmare på det.

Bra priser

Bra priser, väldigt bra produkter, kan verkligen rekommendera deras kasein protein pulver, det är de godaste proteinpulver jag har intagit och jag har testat många.

3 lutego 2026

Upplevelse

Stort utbud av proteinpulver

24 marca 2026

Hej Stina,

Kul att du är nöjd med vårt utbud :)

Tack för att du hör av dig!

Moa

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej