Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Vriendelijke monteur, keuken was snel gedemonteerd. Ging voorzichtig om met alles. Had per ongeluk ook de vaatwasser meegenomen terwijl die niet mee moest maar kwam deze meteen weer terug brengen. G... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

We hebben onze keuken hier verkocht. De keuken werd netjes gemonteerd en werd voorzichtig uit elkaar gehaald. Enige onhandige was dat nadat de kraan verwijderd was, de monteur geen materiaal bij zich... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Eén monteur is onze keuken komen demonteren en liep vervolgens met een apparaat zo tegen een grote ruit aan waardoor glas schade is ontstaan. Dacht dat het de voordeur was? Hem hier op aangesproken en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami kuchennymi
  2. Sklep z rzeczami używanymi

Napisane przez firmę

Bij Tweedehandskeukenwinkel bieden we hoogwaardige tweedehands keukens aan tegen betaalbare prijzen. Ons assortiment omvat diverse stijlen, van modern tot klassiek, met opties zoals keukens met kookeiland, rechte opstellingen en landelijke designs. Elke keuken wordt zorgvuldig geïnspecteerd om duurzaamheid en stijl te garanderen, zodat u een kosteneffectieve oplossing heeft voor uw keukenrenovatie. We bieden 3 maanden garantie op alle apparatuur en verzorgen veilige levering in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast kunt u online een keuken reserveren met een flexibel betalingsplan. Ontdek de slimme keuze voor keukenoplossingen bij Tweedehandskeukenwinkel, waar stijl en besparing naadloos samenkomen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Aanrader !

Bedankt wat een fijne service van tweedehandskeukenswinkel
En nu weet ik voor in de toekomst wie ik kan aanraden👌👌

29 kwietnia 2026

Hallo Bianca,

Fijn dat uw tevreden bent, en uiteraard altijd welkom en heel de familie.

Mijn advies aan iedereen

Mijn advies aan iedereen: als je hier een keuken koopt, ga dan zeker langs om alles ter plaatse te bekijken en te controleren. Voorkom dat je in dezelfde situatie terechtkomt als wij. Het kookeiland dat geleverd werd, was van zeer slechte kwaliteit. Ondanks dat we dit direct hebben gemeld, gaven ze ons de schuld en beweerden ze dat wij het zelf hadden gedaan. Daarom raad ik deze zaak absoluut niet aan."

28 kwietnia 2026

Flexibel

Flexibel, meedenkend en behulpzaam

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tweedehandskeukenswinkel

Bedankt Geert, fijne zaken gedaan te hebben.

Top!

Top! Fijne en professionele demontage! Aanrader!

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tweedehandskeukenswinkel

Graag gedaan Niels, top samenwerking gehad.

Met vriendelijke groeten

Oceniono na 4 z 5

Beetje sceptisch maar de keuken is…

Beetje sceptisch maar de keuken is geleverd. een leuke keuken voor een mooie prijs.

17 kwietnia 2026

Hallo Abrar,

Fijn dat u tevreden bent en wensen
U ook veel kookplezier namens Tweedehandskeukenswinkel.

Oceniono na 4 z 5

Goede zaken samen gedaan.

11 kwietnia 2026

Hallo Rayan,

Insgelijks, bedankt voor deze positieve revieuw.

Perfecte keuken vr mij

15 kwietnia 2026

Hallo Larry,

Bedankt voor deze revieuw.
We waarderen dit enorm en veel kookplezier.

Oceniono na 5 z 5

ik heb een keuken hier besteld en later…

ik heb een keuken hier besteld en later even contact gehad.
Ik kan alleen maar beamen dat dit bedrijf mijn revieuw ook verdient.

31 marca 2026

Hallo,

Fijn dat u verder geholpen bent met mijn collega en ook tevreden bent.
De streven altijd naar kwaliteit met de beste service.

Oceniono na 5 z 5

Een keuken met kookeiland hier kunnen…

Een keuken met kookeiland hier kunnen kopen.
levering en montage goed gegaan!!!

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tweedehandskeukenswinkel

Hartelijk dank voor uw fijne review!
Geweldig om te horen dat alles netjes geleverd is en dat u tevreden bent. Wij wensen u heel veel kookplezier

Vriendelijke monteur

Goede service!

12 kwietnia 2026

Hallo Erik,

Fijn dat je tevreden bent.
Wij hebben de samenwerking ook als zeer positief ervaren.

Oceniono na 5 z 5

Verkoop gebruikte keuken, top geregeld!!

Bij de aankoop van ons nieuwe huis kon de keuken die erin zat nog prima een 2e leven mee. Meerdere partijen aangeschreven de keuze was gemakkelijk te maken. Ze reageren snel, komt afspraken na, betaalt snel en op verzoek ook even telefonisch contact gehad wat gaat zoals je wil. Op dag van demontage ook top op tijd en hard werkende vriendelijke man voor demonteren. Aan te raden!!

10 kwietnia 2026

Goedendag Joost,

Fijn dat u ook tevreden bent .
Jouw ervaring maakt verschil :-)

Nete service

Contact verliep netjes en goed. De afspraken zijn nagekomen en de keuken is door een vriendelijke en hardwerkende monteur gedemonteerd en meegenomen. Al met al goede service en wij zijn zeer tevreden.

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tweedehandskeukenswinkel

Ook voor ons een fijne samenwerking met u gehad.

Bedankt.

Oceniono na 5 z 5

Een keuken met eiland gezien en meteen…

Een keuken met eiland gezien en meteen gereserveerd. Super tevreden 😊

26 marca 2026

Hallo Shika,

Fijn dat u tevreden bent met de aangekochte keuken!
Veel kookplezier toegewenst.

Met vriendelijke groeten

Oceniono na 5 z 5

In het begin toch aan het twijfelen…

In het begin toch aan het twijfelen geweest, maar uiteindelijk is de keuken geleverd en heb ik bewondering voor dit bedrijf

21 marca 2026

Odpowiedź od Tweedehandskeukenswinkel

Bedankt Rebecca, fijn dat de twijfels weggenomen zijn en jij voorzien bent van een prachtige keuken.

Oceniono na 1 z 5

Mijn ervaring met dit bedrijf is Schokkend en misleidend van begin tot eind.

1. **Verloofde Druk om te Betalen**
- Vanaf het begin ontving ik talloze e-mails van verschillende medewerkers die me onder druk zetten om te betalen, zelfs vóór de afgesproken datum in het contract.

2. **Geen Duidelijke Bevestiging**
- Na betaling ontving ik geen duidelijke bevestiging van de keuken die ik had gereserveerd. Vragen die ik per e-mail stelde, werden opzettelijk genegeerd.

3. **Leveringsproblemen**
- Op [datum] kreeg ik een e-mail dat de levering op 10 februari zou plaatsvinden. Ik wachtte, maar er kwam niets. Toen ik vroeg waar mijn keuken bleef, kreeg ik een koude e-mail terug waarin stond dat de keuken niet beschikbaar was, met de bewering dat ik hierover eerder was geïnformeerd. Dit was een leugen!

4. **Terugbetaling Geweigerd**
- Na mijn verzoek om een terugbetaling, omdat ik geen vertrouwen meer in hen had, accepteerden ze dit (ik heb de e-mail). Ze beloofden dat ik mijn geld na een maand zou ontvangen, volgens de wet. Na een maand wachten ontving ik niets. Toen ik opnieuw contact opnam, zeiden ze dat ik mijn geld niet terugkreeg.

5. **Onrealistische Keuze**
- Ze boden aan om een andere keuken te kiezen met het geld dat ik had betaald, maar er was geen enkele keuken die ik leuk vond binnen hetzelfde budget. De beloften en foto's van keukens op hun website zijn gewoon nep!

6. **Financiële Verliezen**
- Door hun onprofessionele gedrag moest ik het plan van mijn architect aanpassen, wat me €3500 kostte, en dat krijg ik niet terug!

7. **Schending van Afspraken**
- Ze hebben geen enkele afspraak nagekomen en nu verwijzen ze naar algemene voorwaarden die iets anders zeggen. Maar waarom beloofden ze in hun e-mails om te betalen? Dit is pure misleiding

18 marca 2026

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben uw bericht zorgvuldig gelezen. Wij wijzen uw beschuldigingen echter gemotiveerd van de hand. Hieronder lichten wij dit juridisch en feitelijk toe.

1. ❌ “Druk om te betalen”

Er is geen sprake geweest van ongeoorloofde druk.
De communicatie die u heeft ontvangen betreft standaard opvolging van een reserveringsaanvraag, waarbij betaling vereist is om een keuken exclusief te reserveren. Dit is een gebruikelijke handelspraktijk en volledig transparant gecommuniceerd.

2. ❌ “Geen duidelijke bevestiging”

Na uw betaling is de keuken administratief voor u gereserveerd, conform de overeenkomst.
Eventuele aanvullende vragen vallen buiten de kern van de overeenkomst en hebben geen invloed op de rechtsgeldigheid van uw reservering.

3. ❌ “Leveringsproblemen”

De beschikbaarheid van een tweedehands keuken is afhankelijk van derden (verkopers).
Zoals ook in onze communicatie en voorwaarden staat vermeld, kan een keuken in uitzonderlijke gevallen onvoorzien niet leverbaar blijken.

Dit geeft u geen automatisch recht op ontbinding met terugbetaling, maar leidt tot een alternatieve oplossing, namelijk:

➡️ het aanbieden van een andere keuken
➡️ of het omzetten van uw betaling in tegoed

4. ❌ “Terugbetaling geweigerd”

Uw stelling is juridisch onjuist.

De door u betaalde reserveringsvergoeding betreft géén aanbetaling, maar een vergoeding voor:

het exclusief reserveren van een uniek product
het uit de verkoop halen van de keuken
het blokkeren van andere geïnteresseerden
Volgens onze algemene voorwaarden (waar u expliciet mee akkoord bent gegaan) geldt:

➡️ De reserveringsvergoeding is niet restitueerbaar
➡️ Het bedrag blijft beschikbaar als tegoed voor een andere keuken

Een eventuele e-mail waarin anders is gecommuniceerd, kan niet afdoen aan de contractueel vastgelegde voorwaarden, tenzij sprake is van een rechtsgeldige wijziging van de overeenkomst – hetgeen hier niet het geval is.

5. ❌ “Onrealistische keuze / aanbod”

Wij hebben u een redelijk alternatief geboden:
namelijk het kiezen van een andere keuken binnen ons aanbod.

Dat het aanbod niet aansluit bij uw persoonlijke smaak, vormt juridisch géén grond voor:

ontbinding van de overeenkomst
of terugbetaling
6. ❌ “Financiële verliezen (€3500)”

Eventuele kosten die u zelf heeft gemaakt (zoals architectkosten) vallen onder uw eigen risico en verantwoordelijkheid.

Er is geen sprake van:

wanprestatie met schadeplichtigheid
noch causaal verband dat juridisch toerekenbaar is aan ons
7. ❌ “Schending van afspraken / misleiding”

Wij hebben gehandeld conform:
✔️ de overeenkomst
✔️ de algemene voorwaarden
✔️ de aard van tweedehands, unieke producten

Er is geen sprake van misleiding.
U bent vooraf duidelijk geïnformeerd over:

het reserveringsproces
het karakter van het product
en de voorwaarden
⚖️ Juridische conclusie

De overeenkomst is rechtsgeldig tot stand gekomen
U bent akkoord gegaan met de algemene voorwaarden
De reserveringsvergoeding is contractueel niet restitueerbaar
U heeft recht op tegoed, niet op terugbetaling
✔️ Oplossing (blijvend aanbod)

Wij blijven u, uit coulance en service, de mogelijkheid bieden om:

👉 een andere keuken te selecteren
👉 uw tegoed volledig te benutten

Wij verzoeken u dan ook om uw standpunt te herzien.
Indien u verdere stappen overweegt, zien wij deze met vertrouwen tegemoet.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej