Tvornica Snova Recenzje

1979
Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Slikovnicu sam naručila za poklon jer sam htjela da poklon bude neobičan i poseban. Baš takav i jest, oduševila sam se slikovnicom kad je stigla- odlične je kvalitete te je personalizirana baš onako k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I ordered a personalized book for a first birthday and I’m absolutely delighted with it. The book is beautifully made, the personalization makes it truly special, and the quality is excellent. It’s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Predivno iskustvo s Tvornicom snova! ❤️ Od same komunikacije preko e-maila pa sve do izrade i brzog slanja — sve je bilo na vrhunskoj razini. Ljubazni, profesionalni i jako susretljivi prema sv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Naručila sam po treći put, i to 2 personalizirane slikovnice za poklon.Kvaliteta tiska je odlična i same ilustracije i priče su prikladne i sviđa mi se što je tekst u rimama. Tako da sigurno ću se v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wydawnictwo

Napisane przez firmę

Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. U njima vaše dijete može postati glavni junak naših priča, a u svakoj priči možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. ✨

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(1979)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 452

Napisz recenzję

feedback

Pozdrav, jako je ideja dobra i svakako mislim da se može unaprijediti. Ono što bi moglo biti bolje je da ne bdue toliko generički, poput teksta i slova, bilo bi fora kada bi se birao font, boja i slično. Također, dobro bi bilo da se može kupiti čokolada i okus Dorine koji najviše preferiraš. Ali sve u svemu, jako dobra ideja, super je da se slika može uploadati; također bi bilo zgodno odabrati okvir slike itd.

23 stycznia 2026

Hej,

drago nam je da ti se ideja i čokolada sviđaju.

Što se tiče dizajna, svi vizuali su unaprijed osmišljeni i odobreni od strane naše produkcije i Kraša, te su u potpunosti usklađeni s Kraševim pravilima vezanima uz fontove, boje i tekst. Upravo zato mogućnosti izmjena u tom dijelu nisu neograničene. Ipak, svaki kupac ima slobodu odabrati vlastitu fotografiju, unijeti osobnu posvetu i time kreirati jedinstvenu, personaliziranu čokoladu koja nosi osobni pečat.

Trenutno u ponudi imamo mliječnu Dorinu, no slažemo se da bi izbor okusa bio lijep dodatak i iskreno se nadamo da će se u budućnosti ponuda proširiti. Sve prijedloge poput izbora okvira fotografije ili dodatnih opcija personalizacije rado bilježimo i uzimamo u obzir za daljnji razvoj. ☺️

Oceniono na 3 z 5

Može to i bolje

Zadnji red čokolade bio je prerezan vasim logom Tvornica snova i nije se vidjelo procitati sto pise iako na 3D prikazu prije printanja odnosno narudzbe sve je bilo vidljivo te se vas naziv nalazio ispod cijelog teksta.

16 stycznia 2026

Hej Anja,

žao nam je da je omot čokolade stigao drugačiji nego što je prikazan na 3D digitalnom pregledu. Molimo te da nam se javiš na e-mail info@tvornicasnova.hr zajedno sa slikom omota i opisom greške koja se pojavila. Odgovorit ćemo ti u najbržem mogućem roku i ponuditi rješenje. :)

Oceniono na 4 z 5

sve je odlicno,imala sam malih problema…

sve je odlicno,imala sam malih problema sa ucitavanjem sike,ali nista strasno,osim sto bih voljela da je slika na prednjoj strani cokolade

14 stycznia 2026

Hej Jasmina,

hvala ti na recenziji. Žao nam je da si imala male poteškoće, ali ipak, drago nam je da si uspjela na kraju uspješno naručiti. :)

Što se tiče fotke, ona je namjerno stavljena na stražnju stranu kako bi bila odmah kraj posvete. A na prednjoj strani dolazi do izražaja ime i dizajn. :)

Oceniono na 5 z 5

Super je knjiga i najbolja prica od…

Super je knjiga i najbolja prica od svih prica , zaista hvala vam , kupio sam to za svog prijatelja i za njegovu curicu tek rođenu on je oduševljen

20 stycznia 2026

Hej,
hvala ti na recenziji. Baš nam je drago da su knjiga i priča oduševile tvog prijatelja i njegovu curicu. To nam je najveća radost!😊

Čista 10!

Sve pohvale za tvornicu snova. Cokolada je ispala odlicna. Iako sam napravila grešku prilikom odabira čokolade, uspjeli su otkazati istu i naručila sam onu koja mi je trebala. I sto je najbitnije cokolada je izmamila osmijeh na lice.

Knjigice su savršene!💛

Knjigice su savršene. Prezadovoljni smo.
Želim samo naglasiti da smo starijoj kćeri isto narucili ali dok je cijena bila u kunama. Nova cijena nas je uistinu neg.iznenadila ali smo htjeli imati istu knjigu. Hvala 💛

Čisto savršenstvo

Naručila sam knjigu za 1. rođendan, zaista poseban poklon koji ostaje za uspomenu.
Šteta što toga nije bilo u moje vrijeme 🫣🫣😄

7 stycznia 2026
Oceniono na 4 z 5

Došla je malo slipljena i zgužvana…

Došla je malo slipljena i zgužvana nekako knjiga.

Hej,

baš nam je žao da je knjiga došla u ovakvom stanju. Izuzetno držimo do kvalitete izrade naših proizvoda i važno nam je da svaki kupac dobije savršenu knjigu, stoga su nam je ovo neprihvatljivo.
Molimo te da nam se javiš na e-mail info@tvornicasnova.hr sa detaljnim pojašnjenjem i slikama oštećenja. Odgovorit ćemo ti u najbržem mogućem roku i ponuditi rješenje.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej