Oceniono na 1 z 5

Jeg skulle pr 1 maj have YouSee TV, har stort set talt med YouSee dagligt og i går d 5 maj blev jeg lovet at en teknikke ville ringe til mig, det er ikke sket endnu og vi har stadig ingen TV. Jeg har... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg skriver denne anmeldelse på vegne af min mor på 73 år, som har haft en fuldstændig urimelig sag kørende med YouSee siden september 2025. Vi er nu i april 2026, og sagen er stadig ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De har uden varsel opdateret tv-boksen til en helt ny udgave. Resultatet er elendigt. Før havde vi fint overblik, kunne spole frem og tilbage mellem live og tidligere udsendelser, nemt komme til at se... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Konstant nedbrud hvor tv kanaler bare ikke virker i flere dage, værste kundeservice ever, hader dere robot. Når du så endelig er kommet igennem til et menneske er de ingen gang i stand til at hjælpe.... Zobacz więcej

1,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Efter opdatering af YouSee play app til…

Efter opdatering af YouSee play app til nyeste version 8.8.0 på telefonen virker AirPlay ikke på mit Apple tv det eneste man får af vide af kundeservice er at man skal genstarte det hele slette og geninstallerer da det ikke hjalp bliver man sendt videre i systemet som bare siger det samme og derfra stopper deres support. Min iPad stoppede også med at virke da den opdaterede til den nyeste YouSee play app idag fantastisk

29 listopada 2023

Et svindlerfirma

Bestiller nyt abonnement fordi jeg bliver truet til at det gamle ikke virker længer på sigt nyt udstyr gratis ligesom instillation forresten af nabo som er ansat der i gennem mange år
Tegner et nyt og får at vide det kun bliver 20 kr dyrere jeg ryger på sygehus og opdager senere at installetion ligesom abonnement er 200 kr dyrere pr måned Klager over det men får ingen respons Jeg har aldrig nogensinde blevet nedværdiget af nogen gennem 8 mdr før jeg omsider kom ud af det 2500 kr fattigere et dårligt firma som bare nedværdiger jer så snart de får adgang til jeres konto

9 marca 2023

Direkte bondefangeri

Kontaktede YouSee’s kundecenter for at anmelde pixellering på tv, og medarbejderen foreslog at jeg skiftede bredbånd fra nuværende udbyder til YouSee istedet. Helt ok, men han fortiede at jeg så ville få reduceret hastigheden til 200 mb istedet for de 1000 mb jeg har pt fra anden udbyder. Dette på trods af jeg flere gange spurgte om hastigheden var 1000 mb hvilket han bekræftede. Så tror pokker at YouSee kunne matche prisen, og lige i farten glemte han at sende ordrebekræftelse på bestillingen. Og jeg skal ihverfald ikke skifte mobil abonnement til YouSee. Forstår simpelthen ikke denne unødvendige kortsigtede politik fra YouSee og forstår godt kundeflugten. Produkterne fejler jo ingenting, men dette kanonsalg gør.

27 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

yousee regning trods rettidig retur af tv box

3. nov.2023 modtager jeg Yousee TV Streaming box. Jeg har 14 dage fuld returret uden at det skal koste mig noget. Jeg returnerer boxen til en yousee butik i Odense efter 10 dage. Får kvittering fra Yousee.
Men så begynder problemerne. Jeg skal desuden online give besked til dem om at jeg har returneret. Telefonen er så optaget af andre kunder, at jeg 2 gange bliver smidt af, og kan end ikke ringe eller indtale noget.
Jeg udfylder returblanket på deres hjemmeside og så i dag får jeg besked om at det ikke er helt i orden, de skal også kende et kundenummer. senere er det lykkedes mig at komme igennem og medarbejderen har sagt, at det hele er i orden.
Så får jeg denne regning, tilmed sendt to gange.
Hvad gør man ved et firma som har så gennemgribende uorden. Man siger at bare det at give en stjerne på trustpilot er for meget. Der burde være en nul stjerne. Tag jer i vare for yousee!
(Uddrag fra )
Kreditnota fra YouSee

Hej

Du har modtaget en kreditnota fra YouSee på kr. -578,06.
Du kan se din kreditnota via den vedhæftede PDF.

Du kan også vælge at se din kreditnota på Mit YouSee/Selvbetjening. For at logge ind skal du bruge dit YouSee login.
osv.
YouSee Kundeservice

Kundenummer: 530 656 701

18 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Finder mig ikke i løgnehistorier

Jeg ringede tirsdag den 14/11, da jeg ønskede at opsige mit abonnement, som følge af endnu en prisstigning.
Medarbejderen jeg talte med, foreslog mig at ændre mit abonnement til YouSee Play, hvor jeg blev fortalt at de kanaler jeg kunne vælge var billigere, når det var på den måde.
I flere dage forsøgte jeg at komme ind og ændre kanaler, men der var problemer med siden. Jeg kontaktede jer i går den 16/11, for at få en løsning og for at fortælle at jeg følte mig lidt til grin. Medarbejderen jeg talte med i teknisk afdeling bad mig prøve via app’en, som jeg ikke anede man kunne bruge, da jeg tidligere var blevet fortalt at den ikke var opsat til dette. Man burde nok have informeret om via nyhedsbrev med sådanne ændringer. (God kundeservice)
Nuvel, det kunne jeg så godt, og erfarede at kanalerne var lige så dyre her som i blandselv.
Jeg blev så gal over at være blevet løjet ind i mit åbne ansigt, at jeg resolut bad ham stille mig over til opsigelsesafdelingen, så jeg kunne få afsluttet mig forehavende med jer.
Den medarbejder jeg talte med der, kunne godt forstå jeg var gal og havde ingen indvendinger over min opsigelse.
Jeg kan simpelthen ikke forstå, at det findes nødvendigt at lyve overfor kunderne, for at beholde dem. Det er usselt!

16 listopada 2023

Virkelig dårlig behandling

Den 9/11-2023 sag.nr. 467838978

Min svigermor har netop fået installeret fibernet og skulle i dag have besøg af en teknikker til at sætte hendes nye yousee boks op. Vi havde en aftale mellem kl. 7.30 og 12.00. Men ingen teknikker er dukket op her hvor kl.er 15.45. Så nu er det fejlmeldt og vi kan om ca. 7 dage få en henvendelse fra jer, med en ny dato.
Min svigermor sidder nu og ryster over det hele fordi hun har parkinson og ikke kan klare den slags ustabilitet. Det er f..... ganske useriøs behandling af andre og ældre mennesker. Vi havde fortalt hvor vigtigt det er at overholde aftalen. Der er ikke engang taget kontakt til os hvorfor han er blevet væk. Men det er nok den måde hvorpå I kan få folk til at finde et andet selskab.
Hilsen
Hendes svigerdatter
Irma Boysen

9 listopada 2023

Enorm dårlig streaming

Enorm dårlig streaming - Den grønne cirkel der stopper og forstyrrer konstant - er himmelråbende. Jeg har styr på netværk, men I har ikke styr på jeres. Ufatteligt, da det har stået på over længere tid. I dag var simpelthen dråben

20 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Tænk at en så stor udbyder gang på gang…

Tænk at en så stor udbyder gang på gang udgiver en så dårlig app til TV og web.
Tjenster son Viaplay, Tv2 play og selv DR tv køre uden større problemer. Men ikke Yousee appen.
Den nye det er kommet til tv'et er igen helt håbløs, fyldt med fejl, programmer der ikke kan ses, udstabil og lukker ned, programmer som stopper midt i det hele vis man prøver at starte et program forfra.
OG prisen bare stiger og stiger på deres produktet, lige så hurtigt som kvaliteten falder på deres produkter.

Er seriøst gået i gang med at finde anden udbyder af både internet og tv.
Man bliver spurgt om "dato for oplevelsen" her burde man kunne svare at deres produktet altid er dårlige.

19 października 2023
Oceniono na 1 z 5

I skal omprogramer jeres app

Prøv lige og hør her engang, jeg er bare bruger af det, men det kan ik passe at når jeg ser noget derinde (som den eneste i familien) og skifter til et andet program at jeg ligepludselig ikke kan se noget fordi "der er for mange inde på app'en med samme Yousee login der der tv". Nej der er ej, jeg er den eneste, og det ved jeg at jeg er.

9 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Yousee Play har ikke virket de seneste…

Yousee Play har ikke virket de seneste par prog kundeservice er der ikke meget af. Nu er der kommet en ny app til yousee Play meeen er først helt klar om et halvt år. Hold da fest! Ligesom at købe en bil uden hjul.

3 października 2023
Oceniono na 2 z 5

Vi havde en aftale med YouSee

Vi havde en aftale med YouSee, at vi kunne sætte vores sommerhus abonnent på hvile i vinterhalvåret mod en mindre betaling om måneden.
Det viser sig, at det kan vi alligevel ikke i vores område(Rørvig)😤 Vi kan opsige abonnementet, for så at genoprette det, igen, til foråret.
Hvilken aftale får vi så?
Vi tænker over hvad vi skal gøre

27 września 2023

UPS igen igen

"UPS, der er sket en teknisk fejl hos os. Vi kigger på det. Prøv igen om et par minutter." Dette lille skilt popper op på de store CL aftener, når adgangene til Yousee's streamingtjenester propper til fordi man har solgt flere adgange end man har kapacitet til. Samme taktik Københavns Kommune bruger, når de sælger flere beboer-parkeringstilladelser end der er parkeringspladser.

Og vi ved jo godt at samme skilt vil blive ved med at komme frem så længe kampene varer, der er ingen grund til at prøve at logge på et par minutter senere.

Hvad gør Yousee så ved miseren? Intet. Belært af mange års erfaring har Yousee fundet ud af, at det bedste forsvar er at tie stille. Bemærk i den forbindelse hvor mange gange Yousee TV har svaret eller kommenteret indlæg på Trustpilot. Nul.

Uforskammet, dårlig moral, inkompetence, plattenslageri, arrogance, kald det hvad du vil. Forbrugerbeskyttelsen i DK er stort set ikke eksisterende. Bevares vi har en forbrugerombudsmand, men Yousee's forretningsmodel er historisk, traditionel og så almindelig, at ombudsinstitutionen helt har opgivet at gøre noget ved snyd på nettet.

Til gengæld er Yousee verdensmestre i at inddrive abonnementer. Ikke én eneste gang har faktureringen svigtet!

20 września 2023

Farvel YouSee Play

Farvel YouSee Play

Inden vi skilles lykkedes det Jer endnu en gang, at spolere en CHL aften. Var det første, anden eller gud ved hvilken gang?

20 września 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej