Jeg skulle pr 1 maj have YouSee TV, har stort set talt med YouSee dagligt og i går d 5 maj blev jeg lovet at en teknikke ville ringe til mig, det er ikke sket endnu og vi har stadig ingen TV. Jeg har... Zobacz więcej
Jeg skriver denne anmeldelse på vegne af min mor på 73 år, som har haft en fuldstændig urimelig sag kørende med YouSee siden september 2025. Vi er nu i april 2026, og sagen er stadig ik... Zobacz więcej
De har uden varsel opdateret tv-boksen til en helt ny udgave. Resultatet er elendigt. Før havde vi fint overblik, kunne spole frem og tilbage mellem live og tidligere udsendelser, nemt komme til at se... Zobacz więcej
Konstant nedbrud hvor tv kanaler bare ikke virker i flere dage, værste kundeservice ever, hader dere robot. Når du så endelig er kommet igennem til et menneske er de ingen gang i stand til at hjælpe.... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
YouSee leverer ikke - vi har ventet 25 dage så det er slut
YouSee leverer ikke YouSee Play 10, der er bestilt den er 22.09.2025 til aktivering den 31.10.2025.
Vi rykker start november 2025 og får et svar, at man kan se der er et problem som man vil tage sig af indenfor 10 dage. Næste besked var, at de desværre ikke nåede at løse problemet inden fristen og intet andet.
YouSee 10 er internet TV, har de tabt sutten!
Jeg har skriftligt meddelt YouSee, at de har misligholdt deres aftale med os.
Service er komplet fremmedord, desværre er det som kan ses her på siden symptomatisk for selskabet.
Håber de læser Trustpilot, men det har YouSee nok ikke tid til da kunderne venter derude i det danske land.
Aldrig mere YouSee.
Streamer dongle er ok
Nogle småting trækker ned.
Donglen er pænt langsom til at koldstarte.
Det er et must at du har 5Ghz wifi.
Har oplevet at 2,4Ghz dårligt kunne drives op til 50mbit, medens 5Ghz snildt kom op på max 70mbit; samme router, samme afstand. Måske noget med antennedesign.
Enorm ringe kundeservice
Vi skulle skifte navn i vores TV-abonnement hos Yousee, fra min kone til mig. Det skulle ske ved at møde op i en Yousee-forretning, hvor skiftet tog 30 sekunder. Medarbejderen sagde at alt ville være i orden inden for en time, og at vi kunne forvente at alt var som det skulle være.
Herefter forsvandt alle vores udvalgt kanaler i vores TV-pakke.
Jeg forsøgte at kontakte Yousee men kunne ikke komme igennem.
Først 10 dage efter fik jeg en mail fra Yousee, hvori de beskrev at der var uforudsete udfordringer, samt at de ikke vidste, hvornår mit problem ville være løst.
Jeg ventede en lille uge, og kontaktede herefter Yousee for at få en status på mit problem, men jeg hørte intet tilbage.
Nu er der gået 19 dage og jeg har endnu intet hørt fra Yousee.
Der er mange udbydere på TV-pakker og jeg vil nu se mig om efter en udbyder der dels leverer det man betaler for og også tager sine kunder seriøst.
Jeg har aldrig oplevet en virksomhed der har så ringe kundeservice - vi har været kunder hos Yousee i over 20 år!
Så mit råd til potentielle kunder er; se jer om efter en anden udbyder. Hos Yousee er man ligegyldig som kunde.
Virkelig dårlig service ved yousee
Jeg har nu mange gange talt med en medarbejder fra yousee, for at få svar på hvorfor de hver dag viser genudsendelser på kanal 5, hvornår de viser noget nyt. Det kunne jeg ikke få svar på, jeg fik et telefonnummer jeg kunne ringe, og spørge medarbejderen om det. Men der bliver telefonen ikke taget, der bliver sagt man skal vente lidt, hvorefter forbindelsen bliver afbrudt. Jeg forstår ikke yousee ikke kan svare på spørgsmålet. VIRKELIG RIGTIG DÅRLIG KUNDESERVICE!!!!!!
Det er den ringeste kundeservice !
Det er den ringeste kundeservice !
Jeg har talt med 10 forskellige personer på en uge - jeg er blevet lovet 3 gange at problemet ville blive løst inde for en time - det skete ikke - så blev jeg lovet at der ville blive oprettet en sag hos deres "special tekniske" support - det skete heller ikke.
Ingen har kunne/ville hjælpe - så nu har jeg opsagt min TV pakke
Yousee TV / Play er helt håbløst ringe !
Til YouSee,
Til YouSee,
Jeg henvender mig hermed med en formel klage.
I sommers var jeg tre uger på ferie i udlandet. YouSee reklamerer med, at man kan benytte sit internet i udlandet, men min telefon virkede desværre ikke. Jeg kontaktede derfor kundeservice, som oplyste, at der var tale om en fejl i jeres system, der havde påvirket flere mobilers dækning.
Jeg blev bedt om at følge et link i en besked, jeg modtog, og fik at vide, at jeg skulle ignorere det beløb, der fremgik, da medarbejderen ville sørge for at markere i systemet, så beløbet ikke blev hævet. Dette skete flere gange under ferien, men internettet virkede kun i to døgn ud af tre uger.
Da jeg kom hjem, kunne jeg konstatere, at jeg alligevel var blevet trukket 8.600 kr. På trods af at ydelsen ikke blev leveret, har jeg fra YouSee fået beskeden, at der ikke er noget at gøre, og at pengene ikke kan refunderes. Dette finder jeg både urimeligt og helt uacceptabelt.
Jeg har allerede forsøgt at klage, men oplever, at min henvendelse ikke bliver taget seriøst. Tværtimod er jeg blevet mødt med en afvisende attitude – og endda oplevet at få lagt røret på, når jeg ringer for at få hjælp.
Det er efter min mening uholdbart og i strid med almindelig god kundeservice, at jeg som kunde bliver pålagt en betydelig regning for en service, jeg ikke har haft mulighed for at benytte.
Jeg forventer en hurtig afklaring af sagen samt tilbagebetaling af de uberettiget hævede 8.600 kr. Hvis dette ikke sker, ser jeg mig nødsaget til at gå videre med sagen – herunder kontakte relevante myndigheder samt pressen
Yousee og deres kundeservice
Har Yousee hvor jeg ser det igennem deres boks. Skal fejlmelde boks, for fat i deres support, som også mener der nok skal en ny boks. Den må han ikke bestille, så han skal bede en tekniker ringer. Det kan ske om 2 dage, så skal han så efterflg ud og kigge på den for der så kunne bestilles en ny boks.
Selv kunne jeg læse det med at køre til nærmeste Yousee og hjem og sætte boksen op. Langt hurtigere og billigere ind og sende en tekniker ud. Det er en ommer
Ja så holdte mit tv2 på min streamer…
Ja så holdte mit tv2 på min streamer med at virke i aftes. Har lige snakket med dem, og det bliver først i næste uge problemet bliver løst. Yousee er ikke gode
Ved deres kunder. I stedet for, at bytte den streamer ud. Det er jo den, som har et problem. Da boksen i huset virker og app’en
Det er mega træls, jeg ikke kan se TV2. I morgen kommer der galla på tv2. De Beh deres kunder mega dårligt. Har vi snakket om at flytte et andet sted hen, selv om vi har haft dem i rigtig mange år
Katastrofekurs
YouSee har stadig kolossalt store problemer med at levere fungerende TV og det har været tilfældet i årevis.
I den seneste uges tid har TV-systemet lavet mange "kloner" af optagelser. D.v.s. én optagelse kunne havne på TV-boksen op til 9 gange, så boksen blev fyldt i lyntempo og jeg mistede alle optagelser.
Det er ABSURD og uacceptabelt at YouSee tolererer et teknisk niveau, hvor TV-systemet kan optage måske 150 timers TV på ét døgn fra én kanal.
P.t. er det endda umuligt at afspille sine optagelser. Der er intet, man som kunde kan gøre. Man må bare afvente, at YouSee's teknikere får leget færdig og fikset de problemer, de har skabt med deres rædselsfulde eksperimenter. Det gentager sig gang på gang og man kan hverken få kompensation eller trænge igennem med beskeden om, at noget er helt galt.
Der virker til at have udviklet sig en syg kultur hos YouSee, hvor man for at kunne prale af en masse smarte funktioner, skånselslåst saboterer det basale med at kunderne har bare tilnærmelsesvis pålidelig adgang til TV og til at kunne se deres optagelser. Systemet er også så komplekst, at flere teknikere, der har forsøgt at hjælpe med problemer, tydeligt har givet udtryk for, at det er svært at gennemskue, hvad der egentlig foregår og dermed også at rette fejl.
Det er ikke en holdbar situation og det er skuffende, at man igen og igen snydes for det produkt, man betaler for. Det er vanvittigt, at man skal bruge enorme mængder af tid på at få hjælp til de mange ekstremt alvorlige fejl, som YouSee's udviklere bliver ved med at forårsage med deres eksperimenter. Der er ingen omtanke for slutbrugeren, kun et kynisk behov for at kunne prale af "seje" funktioner, uagtet at det ødelægger produktet.
Det er skidt, men det er også håbløst at trænge igennem.
Endnu en gang er man mødt med ligegyldighed og dårlig kunde pleje
Endnu en gang er man blevet rø.....t at yousee kundeservice. jeg kan ikke se tv jeg måtte vente 10 dage inden en servoteknikker kunne kontakte mig, Jeg talte med yousee kunde service da ham der skulle hjælpe mig ringede, jeg lagde på og tog telefonen han ringede på. Men signalet røg !! jeg ringede straks tilbage men ak toget var kørt nu får jeg en ny tid om 4 dage med ét opkald smutter forbindelsen så 4 dage mindst mere.
YouSee vil ikke anderkende deres egne fejltagelser og give kompensation
Jeg skulle flytte den 10.7. Og fik at vide, at jeg skulle bare tage TV-boksen med, så ville det virke.
Det gjorde det ikke. En medarbejder fortalte mig, at jeg nok skulle have besøg af en tekniker, som skulle gøre noget udenfor, uden at komme ind. Han skulle komme den 17. Men ingenting skete.
Lang historie kortere - har jeg været i kontakt med dem 7-8 gange skriftligt og telefonisk - og hver gang ville der ske noget “snart” . Efter 14 dage var der stadig ikke sket noget og ingen kunne fortælle mig, hvorfor der ikke skete noget.
Så fandt jeg på at gå på FB og klikke på besked der. DE svarede meget hurtigt. De kunne se, at “det var under behandling”
Efter 16 dage skrev jeg igen - og forklarede forfra, hvad jeg var blevet lovet.SÅ var der en vaks medarbejder, der straks bestilte en tekniker hertil til om mandagen.
Han kom og rodede med de 2 stik inde + det ude i 2 timer for at konstatere, at jeg ikke havde noget stik. (Spørg mig ikke hvordan, men der var ikke forbindelse.) Så, der skulle skydes en ny 20 m ledning ind. Jeg har nok set lidt modløs ud - for på vej ud sagde han, at jeg ku jo bare downloade en app til mit smartTV, så ville det virke.
OG DET GØR DET - UDEN BOKS ELLER ANDET. Det ku nogen jo have fortalt mig med det samme.
Så langt så godt - så nu bad jeg om kompensation for de 18 dage, jeg IKKE havde haft TV.
Og får så at vide, at det kan jeg ikke få - for den er jo først fejlmeldt om lørdagen dvs. 2 dage før teknikeren kom!!! Det er simpelthen bondefangeri. De kan jo bare gå tilbage i alle samtaler og e-mails.
Ekstrem langsom og dårlig kundeservice
Som tidligere TDC'er har jeg været loyal og altid forsvaret jer, når nogen i min omgangskreds beklagede sig, men det er slut nu!
Den 16.6. kontaktede jeg jer, fordi jeg havde modtaget en regning for noget, jeg i februar måned havde opsagt (når bindingsperiode var slut 30 6.). Jeg fik at vide, at det var almindelig praksis fordi mange fortrød, men at den ville blive lavet om inden forfald 27.6., det blev den så ikke, men blev trukket ved automatisk kortbetaling.
Samme dag (den 16.6.) blev jeg spurgt, om der var andet, han kunne hjælpe med - jo tak, det samme billigere eller noget andet... - vi blev enige om, at jeg skulle skifte fra fiber til mobilt5G bredbånd den 30.6., det ville give en god besparelse og dække mit behov. I første omgang skulle der ikke røres ved YouSee Play30 + 5 ekstra point, som dække for TV2 Play og HBO Max + sport.
Så modtager jeg en regning på mit nye abonnement gældende fra den 16., hvor jeg jo endnu ikke havde udstyr...🤔 den skulle betales senest den 4.7., men I havde ikke kunnet trække automatisk og bad mig betale på anden vis upåagtet, at jeg allerede havde betalt forud den 27.6. på mit gamle abonnement. Jeg blev anbefalet at betale for at undgå nedlukning, og så ville jeg få krediteret for meget betalt - det opdager jeg så ved en tilfældighed, at jeg skal ansøge om - aj men, hvad pokker tænker I på?
Den 30.6. modtager jeg så mail fra TV2, der beklager, at jeg har opsagt mit TV2 Play abonnement via YouSee jeg konstaterer, at det samme gælder for HBO Max. Kontakter kundeservice og får bekræftet, at jeg har begge kanaler, så jeg skal selv kontakte de to udbydere. Jeg kontakter dagen efter TV2, der fastholder, at jeg ikke har noget abonnement hos dem... Tilbage til YouSee, som ikke kan forstå, hvorfor det forholder sig som det gør! Efter at have forsøgt "at tørre den af" på mig, bliver jeg viderestillet til support, som godt kan se problemet, det skal han nok få klaret... I dag adskillige (vel 10-20) chat- og telefonsamtaler senere har jeg stadig ikke adgang til de to kanaler!! Først den 17.7. bliver der oprettet en sag, så jeg ikke nødvendigvis skal starte forfra hver gang, men det har desværre heller ikke hjulpet. Sagen er hos baglandet, så det eneste de medarbejdere (man kan få fat i) kan, er at være forstående og beklage, men der sker absolut INTET. Jeg har bedt dem eskalere, men heller ikke det hjælper. I morgen på månedsdagen opgiver jeg formentlig og opsiger mit TV abonnement! Når jeg alligevel skal streame, kan jeg jo ligeså godt selv være kunde hos de 2 udbydere. Men nu er det så ikke muligt at opsige fordi I teknisk set har nedlagt og genoprettet min TV abonnement, hvilket giver mig en bindingsperiode på et ½ år - bondefangeri af værste skuffe.
Denne anmeldelse er primært et håb om at råbe nogen op, der kan/vil gøre noget, som INGEN har formået i en måned... (den 6.8. det hjalp desværre heller ikke, så jeg måtte IGEN bruge tid, kræfter og ærgrelser...
Det har kostet blod, sved og tårer - endelig i går den 6.8. var der en agent på chatten der forstod problemet og vidste, hvad der skulle gøres, og så blev vi afbrudt... - er der nogen, der forsøger at komme tilbagr til mig? NEJ!!
I dag den 7.8. 5 uger og 3 dage efter at problemet opstod, løste en medarbejder problemet "på ingen tid" - jeg er målløs.
Dårlig sikkerhed og sover i timen
For anden gang på tre måneder er der uden mit samtykke blevet lavet om i min blandselv-10 pakke. Sidst var det Disney og denne gang har jeg fået Netflix, med det resultat at jeg har mistst 7 kanaler og skal vente i 30 dage før jeg kan lave det om. Sidst klagede jeg og fik efter 35 dage en mail retur om at i ikke havde glemt mig!!?? I er til grin!
Ingen service overhoved…
24/5 2025 slettede jeg TV2 play fra min bland selv 10 pakke for at vælge nye kanaler, dette har ikke været muligt siden, idet jeg blot får den besked at jeg ikke kan vælge før min tv pakker er opdateret. 2 måneder senere og med 4 opkald til serviceafdelingen er der stadig ikke sket spor. Simpelt hen utrolig dårlig service.
Deres tv pakke on line er ligesom deres…
Deres tv pakke on line er ligesom deres kundeservice... Ikke eksisterende og totalt uduelig...
I har stadig ikke løst problemet med at…
I har stadig ikke løst problemet med at der er forsøgt svindel på vores konto efter mere end 10 timers snakken frem og tilbage modtager vi stadig koder til et abonnement vi ikke har oprettet vi kan ikke længere leve med jeres utrolige kundeservice vi havde i tigerens morgen fullrate og har aldrig haft problemer før vi overgik ufrivillig til jer og det har langt fra været en god oplevelse nu mere end 2 måneder senere fik i aldrig løst vores problem men vi blev 178 kr fattigere da i bad os betale 178 kr for et abonnement vi ikke selv har oprettet med lovning på at vi ville få vores penge retur så snart i havde løst problemet det gjorde i bare aldrig så ikke mere noget samarbejde med jer i har ikke styr på noget som helst føj
Jeg får hver dag cirkler
Jeg får hver dag cirkler, så jeg er “bekymret for mit syn”, og manglende forbindelse Når jeg kontakter YouSee har jeg indtryk af, at det er mig det er galt med. Det er alt for ustabilt.
I er simpelthen så elendigt et firma
I er simpelthen så elendigt et firma. Jeg havde bestilt noget fra jer. Jeg annullerede efter reglerne. Fik en mail på at det var annulleret.... Nu sender i gudhjælpemig en trussel om inkasso for et produkt jeg aldrig har fået da jeg annullerede det. Det er jo direkte ulovligt !!!!!!!!! Man må ikke sende falske regninger til folk! Amatører....
L.... yousee
Igen kan jeg ikke se tv på jeres dyre L.... box og man kan jo aldrig få fat på jer elendigt i skulle skamme jer over jeres dårlige service men nu kan man heldigvis få bedre tv og internet andre steder.
L.... firma
Virker IGEN Ikke 😡🤢…
Virker IGEN Ikke hverken på fjernsynet eller mobilen
.... og på mobilen skulle jeg logge ind igen igen
Der skal være en pris reduktion for alle de timer / dage hvor det ikke virker
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.