Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vi ville flytta våran resa på grund av att min fru har en utveckling störd syster som vi har hand om när hon inte har sina ordinarie assistenter vi hade betalt 4000 kr men dom konfiskerade dom när vi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Otrevlig kundtjänst vid specialkostbeställningar med nedsättande ton och inte tillmötesgående. Men priset för dåligt bemötande tog personalen som hanterar skadat incheckat bagage då dom ringer u... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi blev matförgiftade då vi bodde på Riu Vistamar Puertorico Gran Canaria. Den vecka vi var där så blev 30 personer sjuka enligt tui. Så enligt dom är det ingen fara. Ingen kompensation för förstörd s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Som alltid en fullständig katastrof. De graderar sina hotell hipp som happ, graderingar eller beskrivningar stämmer inte överens. Hotell som av TUI beskrivs ha AC har det inte etc. Fr a är deras sk ti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Resor till sol och bad på världens finaste stränder! Besök TUI för att få inspiration till din nästa resa eller boka om du redan bestämt dig.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

TUI gav ingen hjälp

Vårt plan från Gran Canaria lyfte utan oss. Det var kaos på flygplatsen och incheckningen tog för lång tid. Vi fick ingen hjälp av TUI som vi åkte med. Vi fick boka nytt plan själva

14 grudnia 2024

Väldigt oseriöst av tui!

Väldigt oseriöst av tui!
Man ändrar resedatum en vecka bakåt och på det så nedgraderar man även flygbolaget!
Väldigt dåligt!

9 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Var med om en riktigt dålig händelse nu…

Var med om en riktigt dålig händelse nu i november! Min särbo råkade ut för ett blodtrycksfall på flygplanet (som antagligen var från andra världskriget)på väg ner till Kanarieöarna.Det var fler passagerare som svimmade. Allt gick bra med hjälp av medpassagerare .
Undersöktes av läkare på flygplatsen
som inte hittar några fel.Får ett intyg.
Efter några dar får vi besked från Tui att min särbo inte får flyga hem med Jettime!! Dom begär intyg efter intyg som vi fixar fram med stora kostnader som följd.Åker till flygplatsen kl 03.30 på morgonen för hemresan ,han blir stoppad av Tuis representant direkt: du får inte gå ombord på planet! Vi
får inte hjälpa dig! Förstår att Tui inte ska lastas för Jettimes beslut men att
ta hand om sina kunder borde
verkligen ingå i deras uppgifter!!
Fick med vånda lämna särbon på flygplatsen,att flyga hem själv när man som flygrädd är ute på sin första långresa var inte så kul! Ingen frågar
mig hur det löste sig! Kan inte heller lämna in ett klagomål då bara han som bokat resan kan göra det.Som
tur är så är han hemma hos mig igen
efter att fixat en egen hemresa!Till stora kostnader! Efterlyser bara medmänsklighet och ett beteende som gynnar kunderna! Kommer självklart aldrig resa nånstans med Tui eller Jettime någonsin!!!

22 listopada 2024

förseningar

Trots påtalande dagen innan om för kort transfertid mellan flyg gjorde TUI ingenting. Förseningen kom och vi missade anslutningsflyget. Ringde Tui som helt negligerade och bara hänvisade till flygbolaget. TUI s handläggare var oförskämd och nonchalant.
UNDVIK TUI!!!

15 listopada 2024
Oceniono na 2 z 5

Besviken på TUI

Besviken på TUI. Jag har alltid trott att TUI var lite mer upscale än t ex Apollo, men fick verkligen motsatsen bevisad nu.
Bokningen gick fint, inga problem.
Flygplanet var extremt undermåligt för en 5,5 timmar lång flygning. Det var den värsta typen av billigt RyanAir-plan. Galonsäten, trångt, ingen underhållning. Om personen framför fällde bak sitt säte så satt man fast som i ett skruvstäd.
Men, väl på plats på resmålet (Hurghada, Egypten) fanns bara lokala TUI-representanter vars som var ganska svåra att förstå - både deras engelska och deras sätt.
För den förbetalda TUI-transferbussen började chauffören med att kräva att få 3 EUR i dricks per person för att ens lägga in resväskorna.
Aldrig förr varit med om när man reser med en förbetals transferbuss som tillhandahålls av researrangören.

På plats på hotellet fanns ingen TUI-representant.
Hela upplevelsen förlitar sig helt på att man redan är en väldigt van resenär.

Hotellet var bra och levde upp till förväntningarna. Vi betalade ett bra pris, så vi är nöjda.
God mat.

Trevlig service, men som alltid, trots att det var All-inclusive, bygger det hela på att man hela tiden lämnar dricks.

Transferbussen tillbaka till flygplatsen var en mardröm. Återigen bara en lokal TUI-representant (oklart om han ens var det) - mycket otrevlig. Hade bestämt en helt egen rutt till flygplatsen, så en resa som skulle ta 30 minuter tog över 1,5 timme, och vi hämtade upp olika personer på andra hotell än TUIs, och dessa skulle först släppas av på andra terminaler.

Guiden krävde också att vi skulle samla in dricks till chauffören och skickade runt ett kuvert i bussen, medan han tittade på vad folk stoppade i kuvertet.

Det hela kändes extremt oseriöst. Jag hade delvis bokat hotellet p g a den korta transfertiden - men det här var ju raka motsatsen.

Flygplatsen i Hurghada är alltid en fruktansvärd upplevelse. Extremt otrevlig personal som skriker och sliter och drar i folk. Ett evigt köande. Urusel taxfree.

Jag gjorde en nästan identisk resa med Apollo samma datum förra året - och upplevelse, särskilt kring TUI-personalen på plats. Som dag och natt.

10 listopada 2024

UNDVIK GENAST!

Vad jag nu har förstått så är det en extremt snål kriminell Ryss Oligark som äger detta urusla oseriösa rese företag.

Räkna inte med återbetalning eller seriös hjälp om något oförutsägbart problem uppstår med din resa.

UNDVIK GENAST!

31 października 2024

TUI aldrig mer

Bokade "premium class" platser (för dyra pengar) långt innan vi skulle åka och läste inte det finstilta att man skulle betala ytterligare och välja platser för att vara säker på att få sitta tillsammans. Vilket vi inte gjorde och att det var något man borde ha förstått. Har rest i många år utan att gjort platsbokningar förutom de gånger man ville ha fönsterplats. Nu hamnade vi på olika stolsrader, helt idiotiskt. Har aldrig hänt tidigare, hädanefter blir det att boka allt själv ... skitbolag. Kräma ut så mycket det går , man tvingar i princip alla att betala för sittplats en extra gång.

29 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Jättenöjd

Ser att det är många sämre omdömen här vilket förvånar mig då vi rest en hel del med Tui. Ca 5 ggr senaste 10 åren med familjen och även i större sällskap. Har alltid tyckt att det fungerat smidigt även med större sällskap. Kom just hem från Cypern Nausica beach i Fig tree bay där vi var ett sällskap på 12 pers som alla var supernöjda med bokning, flyget, hotellet och service samt aktiviteter på plats från Tuis personal. Så tycker därför att ni är förtjänta av 5 stjärnor då vi aldrig haft strul senaste 10 åren.

11 października 2024

Vidrig bemötande

I somras bokade jag + 1 resa till Cypern genom TUI. Omgående på plats noterade vi att hotellet inte levde upp till TUI:s beskrivning. Vi bestämde oss för att återkoppla till TUI som svarade att vi inte hade rätt till ersättning/ återbetalning för att vi inte klagat tillräckligt. Vidare framförde TUI så fint till oss att det hotell vi bokat helt enkelt inte var för oss.. Detta svar fick vi efter att ha ”tjafsat” fram och tillbaka då TUI initialt inte ville ta emot vårt klagomål och sedan dröjde 10 veckor att svara. De svarade efter att jag frågade orsak bakom dröjsmålet.

29 lipca 2024

Bokade Maldiverna med tui

Bokade Maldiverna med tui, etage bungalow med havsutsikt. Första strulet var att vårt flyg ställdes in. Vi fick alernativen, boka av eller ta ett annat flyg. Att ta ett annat flyg resulterade i en dag mindre på resmålet, som var all inclusive- ingen kompensation utgick då tui ansåg att detta var en smärre förändring i flyget. När vi kommer på plats är vårt boende inte med havsutsikt utan vi ser ett träd, det är allt. Hotellet kategoriserar dessa bungalows Garden wiev, medans tui säger havsutsikt. Mycket besvikna o klagar till tui. Deras åtgärd var att kontakta hotellet o be dem byta rum för oss, att vi inte var nöjda. Hotellet försökte, men havsutsikten kunde de inte trolla fram. Tui ville inte ta på sig att de lurat oss vid bokningen. Ytterligare en miss tui gjorde var att de inte meddelade hotellet om ändrat flyg, så när vi anlände fanns varken transfer eller rum till oss, vi skulle enligt hotellet anlända på eftermiddagen. Men detta fixade sig relativt snabbt. Men att tui inte meddelar ändringar är anmärkningsvärt, de hade flera veckor på sig. Kundtjänst är även otrevliga, fick till mig att jag inte fick ringa dem då jag inte är huvudbokare endast medresenär. Ärendet gällde då ombokning och min man jobbade och vi skulle meddela vårt beslut snabbt. Nej, tui blir det aldrig mer!

24 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Så lågt har TUI sjunkit för att lite tjäna extra pengar

Jag, min sambo ska resa med TUI nästa vecka. jag fick ett mejl att man kan nu checka in på flyget. När jag försökte checka in oss så ser jag att vi inte har fått plats bredvid varandra även då vi har bokat vår resa tillsammans OCH att det finns massor av lediga (icke köpta) platser kvar på flyget. Efter att jag kontaktade TUI får jag veta att vi får betala extra ifall vi vill få plats bredvid varandra. Jag har aldrig varit med om detta att man inte får sittplats bredvid varandra då man har bokat resan tillsammans i samma bokning + att det finns massor av icke köpta lediga platser kvar. Det skulle kosta oss cirka 200 kr per sittplats för dit- och tillbakavägen, dvs sammanlagt 800kr extra för oss båda. Det är så lågt charterbolagen som TUI har sjunkit för att tjäna extra pengar på resenärerna :(

10 października 2024

Dåligt av TUI

Jag, min sambo och vår 3 åriga dotter skulle resa med TUI, när jag efter att tag kikade igenom vår bokning märker jag att vår dotter inte står med. Vi skulle betala nästan 25 000 kr för en v på Teneriffa. För att lägga till dottern i bokningen skulle dom ha 14 000 kr extra så vi fick avboka resan och betala 4000 kr.

8 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Skulle boka och betala utflykter

Skulle boka och betala utflykter. Kreta. I 2 dagar höll jag på med detta trassel. Mail, sms och app med 5 olika personer, lokalt o centralt. TUI har problem med sitt system. Appen är heller inte att lita på. Personalen ser inte ut att må bra. Säger inte hej.

4 października 2024

Ingen tillmötesgående

Vi har bokat en resa till Thailand, som bara några veckor senare sjönk i pris med nästan 15 000. Vi pratade med TUI om någon form av lösning, för även om vi har förståelse för prisvariationer, kände vi oss ändå lurade. Tyvärr fick vi svaret att 'så är det bara, och det finns inget att göra åt det'. Därför har vi bestämt oss för att nästa år planera vår resa utanom TUI och direkt genom hotellet, som vi gärna vill återvända till.

3 października 2024
Oceniono na 3 z 5

Inställt flyg

Bokade en resa för 15 personer i augusti till Teneriffa från Växjö med resedatum 18 februari 2025.
Nu är resan från Växjö inställd enl TUI pga att det saknas ett flygplan. Detta känns mycket märkligt. Så långt i förväg bör TUI kunna ordna med ett plan.
Vi har fått boka om resan till avresa från Göteborg vilket ger mer besvär o kostnader, bilresa mitt i natten o bensinkostnad, parkeringsavgifter för 4 bilar (bor i Växjö).
Alla resor vi gjort de senaste åren har skett med TUI, i snitt 2 ggr/ år. Nu känns det som att vi inte vågar boka långt i förväg längre med TUI.
Finns ju andra bolag.
Besvikna resenärer

24 września 2024

Absolutely horrendous.

Absolutely horrendous.

Me and my family booked a three room + Kitchen apartment at Hotel Livanina for the specific reason that we wanted some extra space, so that it wouldn't feel cramped & instead comfortable.

We arrive at Hotel Livanina and for some odd reason get assigned a room with 2 rooms with kitchen that look NOTHING at all like the pictures that were provided in the details of the room.

We contacted the travel agent and requested compensation for the falsely-advertised room upon which the agent forwarded us to TUI support team who followed up to tell us "Too bad, you should've read the description of the room more carefully" even though the pictures of the room don't even match the room we got.

We spoke to Livanina about this matter but to little avail since her English is not very good and she said (from what we could piece together) "We only have 2 room + kitchens available"

The only thing me and my family can deduce from the situation is that TUI is exploiting the fact that the landlord is unable to speak good english and thusly is taking advantage of both HER and their renting customers in order to earn more money per sold trip for rooms that literaly do not exist within the premises.

The liability here lies on TUI who as a multi-million dollar company should take action and have a fluent speaking Greek-to-English translator present when the terms and conditions are negotiated with the landlord: which they have failed to do.

TUI your company and your employees are the most dreaded disgusting creatures on this earth to prey on NOT ONLY us, but also the residents of a country who TO A GREAT DEAL relies on the income from tourism in order to be able to sustain a living and survive in this world.

Me and my family will never travel using your services ever again and I will ensure this review is seen far and wide on every social media platform out there.

Parasites.

22 września 2024
Oceniono na 3 z 5

Missnöjd med TUI reseledare

Missnöjd med TUI reseledare. Ingen informationspärm om hur vi skulle kunna nå reseledare.
Ingen info om hemresan, när bussen skulle hämta oss. Ingen info om branden i Platanias.
Annars helt nöjd med hotellet.
Men besviken på personalen på plats. Rest många gånger med TUI och aldrig varit så missnöjd som nu
Mvh
Kerstin Eldebrant

5 września 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej