TUI Norge Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

HOLD DERE UNNA TUI!!! Svindel å bedrag!!! Ai-genererte bilder av hoteller slik at de fremstår mye mer atraktive en de faktisk er. TUI har tydeligvis helt andre retningslinjer for hva et 4-stjerner... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tui har egen rangering av hotell. Alcudia Pins. Vi booked et 4 stjerners hotell, som viste seg å være et 3 stjerners hotell. Hotellet var ikke som forventet. Dårlig rengjøring, maten var ikke god og d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hotellet var dårlig selv om det var 4-stjerners. Manglende informasjon, mye støy, ødelagt vask som lekket mye slik at alt på badet ble vår, mygg, ingen romservice, ingen vask og kakerlakker på rommet.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kontaktet TUI under oppholdet, var flere ting jeg ikke var fornøyd med, en av tingene var blant annet at brannalarmen på hotellet gikk hver natt! Jeg snakket selvsagt først med de i resepsjonen også!... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Reiser til sol og bad på verdens fineste strender! Besøk TUI for inspirasjon til din neste sydentur, eller bestill nå om du allerede har bestemt deg.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Styr unna TUI

Behøver du hjelp, assistanse, rettelser eller forståelse får du det aldri. Styr unna, det finnes andre reisearrangører også.

18 sierpnia 2024

Dårlig kundeservice

Vi booket en tur til Gran Canaria. 3 dager etterpå spurte vi om de kunne endre reisen for oss til et dyrere og mindre attraktivt alternativ. Turen vi har bestilt har gått opp i pris. Turen vi ønsker å bestille går stadig ned. For å gjøre endringen skulle de ha 6000 i tillegg. Jeg fikk beskjed om at jeg kunne ringe kundeservice om jeg var misfornøyd med svaret jeg fikk på chat. Jeg ringte og fikk snakke med en kundebehandler som ikke ga meg noe klart svar på klagen min. Hun skulle ringe meg opp på avtalt tidspunkt dagen etter, men ingen ringte. Jeg ringte selv inn igjen og har nå brukt flere timer på dette, og fikk til slutt svar av en 3. kundebehandler som ba meg vente enda en dag på å få svar. Mest sannsynlig for å slippe å fortelle meg at de ikke kunne gjøre noe med prisen nok en gang. Alt i alt så fikk TUI nok en misfornøyd kunde, og de tapte økonomisk. Tap for oss begge.

14 sierpnia 2024

Anbefaler ikke Tui som reiseselskap

Anbefaler ikke Tui som reiseselskap. Helt ok å kunne bestille reise hos de, men så snart det oppstår problemer, evner de ikke å respondere med tiltak, og serverer bare beklagelser. Etter 3 dager i Cannes på et skittent og dårlig 4* hotell, har vi valgt å selv sjekke ut, og finne et nytt sted de siste dagene av ferien. Selvfølgelig uten refusjon fra Tui. Mottar for øvrig fremdeles meldinger fra Tui om at nå skal de snart snakke med hotellet, og at de anbefaler oss å "leve med det", da det så kort tid igjen av vår ferie.
Dette var heldigvis siste turen vår med Tui.

1 sierpnia 2024

Styr unna!!

Styr unna!!! Kvaliteten er meget dårlig, dersom man trenger hjelp trenerer de saken og ender opp med 0 hjelp om du skulle trenge det. Mye sikrere å ordne reise selv uten å måtte binde seg til en slik useriøs aktør!

30 lipca 2024

Aluasun Marbella Park disaster place

I just want to tell TUI to not deal with this hotel any more (all inclusive is a joke). 1. We came to the hotel me my daughter and wife, and sister of my wife with her boyfriend. Pictures from the hotel is a lie. We came there at evening and we had separate rooms, both of the rooms was a disaster and not cleaned. Hotel fixed us new rooms but the sister and boyfriend had to get yet another room because of the quality. 2. We had all inclusive and it did not feel like that at all. Pay extra for towels, extra for safe, they let in locals for a ørice so the "private pool" area is not private at all. Get totally taken over by local people renting it for a price so had to stand in line for 2 hours at morning to even get a place near the pool. The locals could pay some all inclusive day and use pool, lunch, dinner and it was packed full of lines in the dining areas because of this. Cheap drinks all over. If this is what they want to use for overpriced all inclusive and the locals can just come for cheaper price and get the whole deal per day than get this hotwl away from any trip lists and deals.

15 lipca 2024
Oceniono na 2 z 5

Tror vi står over neste gang vi reiser

Uærlig representasjon av hotellenes standard, chatbotsvar på klager som aldri leder noen vei (i hvert fall ikke det som omhandler renhold og skadedyr på bosted). De har dog en veldig grei app man kan bruke når man er på TUI-reise. Jeg hadde en utrolig rar, nesten morsom opplevelse med kundeservice før vi reiste men det tar for lang tid å forklare. Men den dro altså ned helhetsinntrykket og fikk meg til å føle at noen ville lure meg litt. Jeg er misfornøyd med hotellet vi bodde på og er usikker hvor mye som egentlig er TUI sin feil her. Vi står nok uansett over neste gang.

17 lipca 2024

Ikke reis med Tui !!!

De bombarderte oss m mails før avreise om utflukter du kan oppleve i reisemålet. Når du velger location og bestiller reiser frister de med ene og det andre opplevelse. De markedsfører disse utfluktene og frister deg å velge reisemålet. Så er vi her nu... i Palma i 4- stjerners hotell der alt kommer i tillegg til prisen. De markedsfører spa avdeling men tilgang til en badestue kommer i tillegg.
Det verste er at de har nå avlyst 2 utflukter vi meldte oss på grunnet få påmeldte. Jeg har 2 barn med som hadde gledet seg til utfluktene. Kvelden før avlyser de.. så ingen god frist her til å planlegge med noe annet. Her sitter jeg med 2 skuffet barn og de sier at jeg skal dende klage når jeg kommer hjem. Men hva hjelper det? Da er jo ferien over. Å komme seg rundt her i 35 vsrmegrader og bytte buss 2 ganger osv. Er ikke heller fristende.
Ikke kjøp noe tur med Tui. Du får tilgang til en app og robot chat og en norsk telefon nr som ikke ksn være til hjelp for utfordringen r lokalt. Min sterkeste anbefaling?hold dere unna Tui.

12 lipca 2024

Aldri mer Tui

Bestilt tur 28.8, og I dag 64 dager før avreise, kansellerte de turen pga lav etterspørsel. 🤔 Da har de hatt pengene mine i 2 mnd, hvis de gjør dette med mange blir det kanskje mange penger til slutt. Hadde det enda vært 14 dager til avreise og jeg var eneste reisende skulle jeg forstått det. Jada mye mer irriterende, men forståelig. Dette er nok en strategi fra Tui, men jeg har nå lært å aldri betale før jeg må og aldri bruke Tui mer

25 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Vi skal ha en familiereise til Madeira…

Vi skal ha en familiereise til Madeira nå i slutten av juni med TUI. Helt fra vi startet bestillingen i vinter og helt frem til vi skal reise, har vi vært misfornøyd med informasjon og ikke minst med servicenivået i selskapet. Vi bestilte opprinnelig for 12 personer og ønsket å legge til en ekstra seng på junior suiten vi hadde bestilt. Dette viste seg å være helt umulig for TUI å hjelpe oss med tross det står 2 tomme senger i rommet og selvsagt vil vi betale mellomlegget. Vi har betalt over 170.000kr til TUI for turen makan til dårlig serviceinnstilling skal man lete lenge etter. Anbefaler absolutt ikke Tui og for meg helt uforståelig at et så stort og tilsynelatende proft reiseselskap kan opptre slik. For vår del så ender med at hele reisefølge reiser ned til madeira og forhåpentligvis vil hotellet vi bor på, være litt mer serviceinnstilte.

19 czerwca 2024

Kontakt med TUI hjemmeside

Kontakt med TUI hjemmeside, app og telefon er håpløs. Ikke kundevennlig. Spør om alt mulig som er urelevant. Legger du inn ordrenr, trenger man vel ikke å legge inn datoer, mailer, mm. Valgtaster på telefon for å komme til rett avdeling fungerer ikke.

31 maja 2024

Uredelig av Tui

Skal reise i juli. Lette etter turer i februar, fant tur på Tui til Mallorca med halvpensjon. Siden vi er 2 voksne og 4 ungdommer så var det avgjørende for økonomien. Fikk melding av Tui i går at beklager feilen på nettstedet så er ikke halvpensjon med. Dett var avgjørende for oss da vi bestillte turen økonmisk siden vi er så mange. Ringer kundeservice hos tui, hun beklager kan ikke gjøre noe med det, ikke fikk vi halvpensjonen, ikke kompensasjon, ikke fikk vi avbestille uten å miste depositum som er betalt. Men hun kunne legge til halvpensjon til 960 kr per person, noe jeg takket nei til siden det skulle vert med.
Noe så arogant og dårlig kundeservice.spurte om å få snakke med overordnede, men nei.
Har reist med Tui flere ganger før, har vert helt greit da.
Dette er siste gangen vi reiser med tui. Her kan man ikke stole på at tui opererer rettferdig og redelig.

9 maja 2024
Oceniono na 3 z 5

Avbestilling

Vi jobbet med å få avbestilt vår reise til Maldivene. Når vi ringte kundeservice og valgte avbestilling, ble telefonsamtalen umiddelbart avsluttet.
Vi forsøkte derfor å finne mail, men dette finnes ikke for kundeservice. I tillegg til dette, kom vi ikke gjennom på chat, chatting ble også avsluttet.
Til slutt, etter vi ringte for å bestille ny reise, kom vi til en hyggelig og hjelpsom person fra kundeservice. Som hjalp oss med å avbestille. Vi fikk også mer tilbake enn vi har trodd.
Det var vanskelig å få tak i dem, men det ordnet seg.

26 kwietnia 2024

Ligg unna

Ligg unna. Opplevde å ikke få det jeg betalte for og en elendig vilje og evne til å løse problemer. De har et dårlig fungerende system for å sende klager og svarer heller ikke på klager.

10 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Var tidlig ute for å bestille reise med…

Var tidlig ute for å bestille reise med tui for å få en rimligere pris i sommer. Etter 2 måneder fikk vi mail fra tui om at reisen måtte ombookes eller avbestilles grunnet lav etterspørsel. Det var ingen andre alternativ de kunne tilby oss desse datoene og dermed måtte vi starte helt på nytt igjen med reiseplanlegging og priser har steget med over 20000kr over alt. Elendig service og ambefaler ikke dette reiseselskapet!

2 kwietnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Flytidene ble endret til midt på natten…

Flytidene ble endret til midt på natten begge veier. Dette ønsker ikke vi som skulle reise med barn. Heldigvis hadde jeg avbestillingsforsikring, så etter 45 min i telefonkø, endte jeg opp med å betale "bare" kr 3800,- for å avbestille reisen. Jeg sjekker alltid flytider når jeg bestiller en reise, og jeg synes det er rart at man kan endre flytiden til en veldig ugunstig tid. Det er vanligvis billigere å fly på natten enn på dagen, men kan ikke skjønne at Tui tjener på dette i lengden. Jeg bestiller aldri med dem igjen.

15 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Det tok 5 dager før vi fikk bagasjen…

Det tok 5 dager før vi fikk bagasjen etter at vi kom til Gran Canaria. Fikk beskjed at den skulle komme dagen etter ankomst, den kom ikke. Skulle så komme neste dag. Det tok 5 dager før den kommer. Sendte klagen den 8.februar. Fått beskjed om at vi vil få svar når klagen er behandlet. Har fortsatt ikke hørt noe. Ferien vår ble ødelagt.
Tui 22007097

17 stycznia 2024

TUI følger ikke pakkereiseloven

Jeg bestilte en all inclusive reise i to uker for to personer til Mexico med avreise 22. august 2024. Jeg betalte 34 500 i depositum (tilsvarer nesten billett for en person) og betalte avbestillingsforsikring for to personer for totalt kr. 4150. Jeg får ikke endret reisen til et senere tidspunkt fordi vi reiser med rutefly, ikke charterfly. Jeg spurte om de kunne endre datoene for opphold på resorten hvis vi selv ordnet med å endre dato med ruteflyene, men det gikk heller ikke. Dermed er det bare avbestilling ved sykdom mv. som gjelder. Altså, samme vilkår som en får gratis hvis man bestiller med kredittkort, hvilket jeg gjorde. Avbestillingsvilkårene og salget av forsikringen på deres nettsider er villedende når forbruker ikke stilles bedre enn om man bestiller med kredittkort. En skulle tro at kjøpet av forsikring på kr. 2100 per person ga en ekstra trygghet.

Jeg mener at TUI opererer i strid med pakkereiseloven kap. 2 om opplysningsplikt og § 21 om avbestilling, og viser i den forbindelse til klagen i vedlegg 1.
Jeg mener at det ikke kommer godt nok frem på TUI sine hjemmesider at reisen ikke kan endres fordi vi reiser med rutefly. Reisen blir markedsført som all inclusive.
Videre mener jeg at det er begrenset hvor godt det kan forventes at forbrukerne får med seg alle forsikringsvilkår, når det hovedsakelig henvises til en rekke eksterne lenker.

20 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej