Tuanashop Recenzje

4,4

Ik heb al meerdere keren besteld, altijd prima, heerlijke kruiden. Snel bezorgd. Dit keer een verkeerd product. Ik heb ze gemaild en ze hebben hun excuses aangeboden en alsnog het juiste artikel verzo... Zobacz więcej

Reeds diverse bestellingen gedaan bij Tuana . Elke keer super geregeld en mooi op tijd geleverd en goed verpakt. Toch ging het bij de laatste bestelling fout door de vervoerder. Helaas er wa... Zobacz więcej

Bestelling incompleet ontvangen. Vervolgens gemaild. Geen reactie. Vervolgens via de Chat contact gezocht. Meer dan "Goedemorgen" is er niet geantwoord. Foutje maken kan echter niet willen rea... Zobacz więcej

Doskonała

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Black Friday korting???

Ik bestel nog wel eens wat kruiden op de site van Tuanashop. Uitstekende prijs-kwaliteit, betrouwbare bezorging en een klantenservice die meteen klaarstaat. Ik weet dus na menige bestelling wat de producten ongeveer kosten. Nou kan het zo zijn dat na 4 maanden er wat dingen duurder zijn geworden door omstandigheden, maar tot mijn stomme verbazing is net met de Black Friday actie van deze week(15%korting) alles 15% duurder als in juli. Een absurde prijsverhoging. Je krijgt zogenaamd korting, maar je betaalt uiteindelijk gewoon de volle mep. Ik ervaar dit als ordinaire misleiding, ik heb mijn bestelling dan ook meteen geannuleerd. Daarom geef ik maar 1 ster aan Tuana, terwijl ze er eigenlijk 5 verdienen.
Triest om je klanten zo voor de gek te houden, en dan vooral je vaste klanten.
Waarvan er nu 1 minder is.

19 listopada 2024
Logo Tuanashop

Odpowiedź od Tuanashop

Toch bedankt voor uw intro en complimenten graag wil ik uw feedback meenemen. Groetjes.

Verkeerd product gestuurd.

Bij deze shop glutenvrije sojasaus besteld. Op de afbeelding en de factuur was de suas weergegeven die ik besteld had. Echter werd een totaal andere soort bezorgd. Na een klacht via paypal en vele mailtjes en enkele telefoontjes werd uiteindelijk, na ongeveer 2 maanden een retour ticket gestuurd en het geld terug gestort.

10 czerwca 2024
Logo Tuanashop

Odpowiedź od Tuanashop

Gelukkig is uw probleem ook opgelost. Onze excuses voor het foutje