Min gode oplevelse er at jeg fik et gavekort til en oplevelse fra dem fra en nu ekskæreste. Da det gik op for mig jeg stadig havde det liggende men tænkte jeg ikke ville få det brugt, var det meget ne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har både prøvet Ystad Saltsjøbad og Gøteborg, samt Sydhavnens Vinbar og flere andre. Alle steder levede op til vore endog store forventninger - og det er mit indtryk, at TS giver oplevelser til en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte først en opplevelse for kjæresten min og meg på et bryggeri i Drammen, men denne ble avlyst av arrangøren. Jeg valgte derfor å ombooke til afternoon tea på et hotell. Der oppstod det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var på byvandring med Dorthe i lørdags: “Frem med sjoveren” Supergod underholdning nonstop fra kl. 12-13.30. Dorthe er virkelig god til formidling af danmarkshistorien og kvindernes historie. Mine be... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.
We believe the best things in life aren’t material possessions – they’re experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.
Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.
Truestory – Experience (more) together.
Søren Frichs Vej 40C, 1.th, 8230, Åbyhøj, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg har forsøgt, at få fat på dem i 5 dage. Uanset tidspunkt, ringer jeg uden for åbningstider. Jeg har sendt en mail, dog uden svar.
Vi har et ophold der starter dd. men ligger begge syge og vil være kede af, at smitte de andre gæster på opholdet. Hvorfor vi har forsøgt kontant.
Jeg vil sætte stor pris på, at blive kontaktet.

Hurtigt og god kundeservice
Vi havde glemt at få brugt vores boks og opdagede det først med en uge til udløb. Heldigvis var det muligt at forlænge en enkelt gang, hvilket kundeservice var hurtige til at svare på og hjælpe med :-)

Odpowiedź od Truestory
Super god kundeservice der vendte tilbage hurtigt

Odpowiedź od Truestory
Rask og positiv opplevelse av kundeservice. Ønsket å forlenge gavekortet, og det fikk jeg svar på samme dag som jeg sendte inn! Uten ekstra kostnad.

Odpowiedź od Truestory
Fantastisk service , med forlængelse af dato gavekort .

Odpowiedź od Truestory
Havde fået booket en forkert dato og fik super god service til at få booket en ny dato.

Odpowiedź od Truestory
Virkelig ringe behandling - har købt en Dinner in the Dark hvor den ellers bekræftede bookning af restauranten er blevet aflyst af truestory. De lover at komme tilbage med nye datoer men der kommer intet og vi har 2390,00 kr ude at hænge. Har bedt om refundering men hører intet fra dem.
ØV - for en dårlig behandling

Odpowiedź od Truestory
Det var et super godt Latte kursus på street coffee i Aarhus. Vi havde den hyggeligste aften, hvor Victor på fineste vis guidede os igennem “lattens kunst”, både teoretisk og praktisk. Vi fik rigtig mange gode fif til både “steaming og tegning” og der var god mulighed for at øve os i praksis i flere forskellige motiver og Victor havde den dejligste tålmodighed med os alle, tak for det🙏😃

Odpowiedź od Truestory
Da jeg ble forhindret i å bruke gavekortet innen utløpsdato forlenget de gavekortet slik at det var mulig å få bruke det ved senere anledning. Fikk raskt svar og alt gikk helt "smooth"

Odpowiedź od Truestory
Jeg havde brug for hjælp med ombooking af et cocktailkursus. Der står på jeres hjemmeside at man skal henvende sig senest 72 timer inden sin aktuelle booking. Men selvom jeg havde overskredet tidsrammen, var hun alligevel behjælpelig med min ombooking, det er god kundeservice👌🏽

Odpowiedź od Truestory
Jeg fik både forlænget en oplevelse jeg var ved at glemme at bruge og refunderet en oplevelse der ikke længere eksisterer, god service!

Odpowiedź od Truestory
Stor ros til Louise for at hjælpe mig med at forlænge mit gavekort!

Odpowiedź od Truestory
Havde helt glemt en oplevelse vi havde fået som udløb i maj. Troede den var tabt men skrev til truestory en lørdag og mandag morgen var der svar og de havde forlænget gavekortet uden nogle problemer. Utrolig god service og skøn medarbejder. Så tak for en god og hurtig service.

Odpowiedź od Truestory
fremragende og hurtig løsning på min henvendelse 👍🏻😊

Odpowiedź od Truestory
Jeg var desværre for sent ude med at bruge mit oplevelsesbevis pga. Uheldige sammentræf. Men hvem kom til undsætning? Det gjorde Truestory! Og tak for det!

Odpowiedź od Truestory
Bevilget forlængelse af gavekort og at det gik så hurtigt og helt uden diskussion.

Odpowiedź od Truestory
Mega god service, hurtig svar og tilbagemelding.
Fik forlænget mit gavekort uden problemer, så dejligt👍

Odpowiedź od Truestory
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.